ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ

Ξεκίνησε από Revo, 11 Οκτ 2011, 00:40:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dragonball

θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την μεγάλη προσπάθεια τους.επίσης ξεχώρισαν η μεταφορά των παιχτών στο σημείο και τα δωράκια στο τέλος του σεναρίου :-*.. με εκτίμηση

PANZER DIVISION TEAM

(HAF)giorgos

ένα μεγάλο μπράβο είναι ότι λιγότερο μπορώ να να πω για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλα τα παιδεία της ομάδας A.S.A.T. για να μας προσφέρουν ένα καταπληκτικό παιχνίδι. πολύ καλή δουλειά με πολύ προσωπική εργασία κάτω από αρκετά δύσκολες συνθήκες. όλα ήταν άψογα και το μετάνιωσα που δεν ανέβηκα από το Σάββατο......και πάλι μπράβο και περιμένω το επόμενο σενάριο στα πάτρια εδάφη.....

ΥΣ:Γιαννη ακόμα πονάνε τα πόδια μου.......

pit k

Θα ήθελα να συγχαρώ  τον REVO και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του για την υπεροχή φιλοξενία, το πάρα πολύ κάλο παιχνίδι που στήσανε, με πολύ μεράκι, με πολύ  κόπο και πολύ προσωπική δουλειά  για να περάσουμε μια Κυριακή πάρα πολύ καλά  ;) ;)

Όσο για την βραδινή παρέα δεν το συζητάω ήταν τελεία και ας έφαγα το λιγότερο απ όλους σας, με έφαγε το κακό το μάτι του ρουκι  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Μπορεί να μου  έλειπε το παρεακι μου άλλα γενικά πέρασα καλά ;)

Revo

Γεια σου pit k παρότι δεν ήταν η παρέα σου εκει περάσαμε τέλεια αλλα έπρεπε να σε κρατήσω να κοιμηθείς στο βουνό χχαχαχαχαχαχαχα
Mors Ultima Ratio

pit k

ήταν πάρα πολύ καλά και περιμένω το επόμενο παιχνίδι σας  ;) ;)

Revo

Έρχετε ερχετε το θέμα ψαχνουμε για να το διαμορφωσουμε σωστα στο πεδιο και θα το ξεκινησουμε 
Mors Ultima Ratio

SAPPER