Τι ελατήριο να αγοράσω;;

Ξεκίνησε από Taylor, 21 Νοε 2011, 16:22:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taylor

Καλησπέρα παιδια.Αγόρασα πρόσφατα απο το φορουμ ένα AEG το οποίο χτές στην μέτρηση έδειξε 398 fps.Θέλω να το υποβαθμίσω αλλάζοντας του ελατήριο αλλα δεν ξέρω τι να πάρω.Όταν το ανοίξω και βγάλω το υπάρχον ελατήριο μπορώ να δω τι νούμερο είναι;Ποιο ελατηρίο πιστεύετε οτι θα είναι το κατάλληλο για να του βάλω;Θέλω να βγάζει περίπου γύρω στα 330-340 fps όπως το άλλο που έχω.Επειδή θα το κάνω για 1η φορά  είναι εύκολο ή θα πρέπει να το πάω σε τεχνικό;Το Aeg είναι της Classic Army M15A4.
Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Palladin

Ελατήριο 90αρι, αν δεν ξέρεις να το ανοίξεις μην το προσπαθήσεις. Ρίξε και μια ματιά στο youtube για το πως ανοίγουν και κλείνουν τα AEG και αν νομίσεις ότι μπορείς πάρε το ρίσκο, φρόντισε μόνο να βρεις βίντεο με το ίδιο αεροβόλο ώστε να έχεις παράδειγμα και όχι κάποιας άλλης εταιρίας.

Taylor

Φίλε Παλαντιν το έχω ανοίξει αλλα μόνο για να το καθαρίσω.Για να αλλαxτεί το ελατήριο πρέπει να λυθεί όλο το gearbox;Πρέπει δηλ. όταν βγάλω το πιν και χωριστεί το πάνω με το κάτω μέρος να βγεί τελείως το gearbox απο το σώμα του AEG;

Raider

Εχω βαλει ενα Μ105 της Element και μου βγαζει 320-340. Το ανοιγμα ειναι σχετικα ευκολο. Αρκει να ξερεις τι παει που και να προσεχεις να μην πεταχτει τιποτα και το χασεις. Δυο φορες το εχω κανει και μου πηρε λιγοτερο απο 10 λεπτα να λυσω οπλο και gearbox και να τα ξαναστησω.
Ελπιζω να βοηθαει αυτο.
"They thought they had us down
that we'd never rise again
they will learn that they were deadly wrong
what's owed will be repaid."

Palladin

complete M15A4 Carbine Sportline disassembly complete M15A4 Carbine Sportline disassembly
Gearbox Breakdown Upgrade Your AEG "HOW TO VIDEO"  Gearbox Breakdown Upgrade Your AEG "HOW TO VIDEO"

Δες αυτά τα 2 βίντεο και μετά εσύ θα κρίνεις αν μπορείς ή όχι :)

Taylor

Πολύ διαφωτιστικό! ;)Ευχαριστώ.

nayl

ελατηριο βασικα πρεπει να το δεις με το οπλο σου.εχω 3 opla  version 2  1 dboys  ενα ασια KAI 1 δικιας μου παραγωγης με κορμο απο sybergun .το ενα με 110 ελατηριο βγαζει 370  με το ιδιο ελατηριο το αλλο βγαζει 330 και η δικια μου παραγωγη  385 και με ελατηριο 120 -440 + φπσ .γνωμη μου  εχει να κανει με πολλα.βασικο  ειναι κ το λαστιχο hop up αλλα και το ποσο χανει ο κυλινδρος η οτι αλλο.και τα 3 οπλα μου δεν χανουν κα8ολου τα 2 ειναι ομοια σε ολα οποτε ενα μενει.το ενα με το αλλο δεν εχουν την ιδια παραληλοτητα gear box με κανη.οποτε συμπερασμα .δες τι ταριαζει αν ειναι κινεζικο το οπλο και δοκιμασε ελατηριο.8α σου ελεγα να παρεις ενα 105 η 100 τουλαχιστο αν ψιλοχανει να πας 330 η αν δεν χανει 8α πας στα 350 οποτε παλι μεσα σε public εισαι. με το 90 μπορει να δεις 280 φπσ και να ψιλοξενερωσεις.στο φιναλε τα λεφτα δεν ειναι στο ελατηριο 4 -5 ευρω εχει αλλα η ιστορια στο ανοιξε κλεισε το οπλο.
συμβουλη.μα8ε να  ανοιγεις οπλο(ευκολο ειναι) ξεκινα παντα με των φιλων σου τα οπλα ποτε με το δικο σου  ;) ;)
η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

ROOKIEJO

400 φπς σε ca μυριζει η λαδι στην κανη η αναβαθμιση.
αν ειναι το δευτερο ζητα το δικο του η παρε 100αρι ca