L.O.T Legion of Titans

Ξεκίνησε από Admax, 15 Νοε 2011, 16:51:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Με χαρά παρουσιάζω την ομάδα με έδρα την λαμία! τους L.Ο.T. (Legion of Titans)

Το Avatar μας στα forums είναι:

Το σήμα της ομάδος είναι:

Το blog μας είναι: L.O.T.

και το Group μας στο Airsoftzone.gr είναι: L.O.T.

Η ομάδα αποτελείται από 5 άτομα

Stavros3
uNick
cyairsoft92
+2 Που δεν έχουν ακόμα username (σύντομα θα έχουν)

Σκοπός τις ομάδας είναι να διαδώσει το Airsoft όσο ποιο πολύ μπορεί στην Λαμία και στις γύρο περιοχές (Και το καταφέρνει παρα πολύ καλά! ;) ) Καθώς και να διασκεδάζουμε με fairplay πάντα!

georgeSK

καλη αρχη παιδες καλα παιχνιδια να εχετε και καλα ββς! ραντεβου στα πεδια!  ;D ;D ;D
Maverick Warfare

fox3

Καλή αρχή παιδιά και καλά παιχνίδια να έχετε!!!
Try to hunt,not to be hunted...

Revo

Καλή αρχή Σταυρο σε εσένα και την ομάδα σου
Mors Ultima Ratio

Admax

Ευχαριστούμε πολύ!!! Νάσε καλά! :)

chrisdeggestin

Καλη αρχη και απο εμας ευχες για πολλα και καλα παιχνιδια παντα με ασφαλεια!!!!!!!!!!!!

tristan

καλη αρχη και καλες τιτανομαχηες  :D :D ;D ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Καλη αρχη ρε Σταυρακα,οπου πας διαδιδεις το airsoft σαν ιο! ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Admax

Νάσε καλά ρε Παύλε! Ευχαριστώ! :)

Όντως σαν ιο.. με το που ήρθα κοντεύουμε να διπλασιάσουμε την airsoft δύναμη της λαμιας! :P

JAMES

Καλη αρχη παιδες!!!Το σημα τα σπαει!!! ;)

Giorgos78

ποσα ατομα εινα απο λαμια αυτη τη στιγμη? ποσοι παιζετε? που? εχει αλλες Λαμιωτικες ομαδες? αν ναι γιατι δεν εισται σε μια να μπορουν να σας βρουν πιο ευκολα

uNick

ειμαστε αρκετα ατομα που ειμαστε πανω λαμια, επειδη το πεδιο ειναι εξω απο λαμια παμε οσοι μπορεσουμε. ειναι αρκετα μεγαλο το πεδιο.

οσο για ομαδες υπαρχει αλλη μια ομαδα που ειναι και δικο της το πεδιο.

Giorgos78

εγω δεν εχω καν ολπο...απλα ρωταω,,,,γιατι δεν εισται ολοι μαζι???  δηλαδη ειστε 50 στη μια ομαδα και 50 στην αλλη?? εχει τοσο κοσμο για airsoft η λαμια που εχει την πολυτελεια να χωριζετε σε ομαδες??

γιατι αν εγω ειναι να δωσω 700 εξοπλισμο (δεν εχω αλλα λεμε τωρα ) και δεν μαζευονται τουλαχιστον 50 ατομα να γινετε τζερτζελες... που βα παω?

για μενα πρεπει το site να ΞΑΝΑοργανωσει τον κοσμο του με βαση την περιοχη σε συνδιασμο με το facebook . (πχ LAMIAairsoftclub team Larisaairsoftclub team κτλ) τωρα ομαδες "Power ranger of the universe in the mix" πιστευω ειναι πολυτελεια για ΕΠΑΡΧΙΑ

και ρωταω ποσες λαμιωτικες ομαδεσ ειναι κι απο ποσα μελοι?

ευχαριστω πολυ
αν τουσ ενδιαφερει μονο η αθηνα οκ....κανενα προβλημα, απλα αλλα να ακους στη λαμια 2 ομαδες εινα καπωσ αστειο..... 

uNick

ομαδα δεν ειναι μονο η περιοχη.. υπαρχουν αλλοι κανονες, αλλες στολες. και για να υπαρχουν 2 ομαδες θα υπαρχει καποιος λογος. το οτι υπαρχουν βεβαια 2 ομαδες δεν σημαινει οτι παιζουμε αντιπαλοι η δεν παιζουμε καθολου... προσωπικα εχουμε πολυ καλη φιλια με τα ατομα της αλλης ομαδας που μπορουμε να πουμε οτι ειμαστε μια... και κατι ακομα.. δεν παιζουμε μονο λαμια ;)

τι ακριβως θες να μαθεις?

Giorgos78

ενα απλο.....αν δωσω 800 ευρο στο μαγαζι για οπλα..... στην περιοχη της λαμιας με ποσα ατομα θα παιζω και καθε ποτε?

uNick

πολλα μου ακουγονται τα 800€ αλλα δεν ειναι δικο μου θεμα.

τα παιχνιδια που κανουμε εδω λαμια ειναι μεσω τηλ. δεν κανονιζω εγω τα παιχνιδια και δεν μπορω να σου πω τιποτα σιγουρο.. αλλα επειδη ειμαστε φοιτητες και αλλοι δουλευουν, οποτε μπορουμε κανονιζουμε αλλα ποτε δεν ειναι σιγουρο ουτε για τα ατομα ουτε για τις μερες.

Giorgos78

ρε ενταξει ειναι πολλα...αλλα να παρεισ ενα ηλεκτρικο οπλο καλο θα θεσ κανα 500αρι στολη κανα desert eagle για τη καβλα....κι αν μπλεχτεις μετα μετα κι αρωστησεις??...και παρεις και κανα barret?? αστο λιγα ειπα

δηλαδη οι λαμιωτες δεν ξερετε ποση δυναμη εχει ο λοχος??.....

εγω πιστευω φταιει το φορουμ..... επερεπε να οραγανωσει τα μελοι με βαση την περιοχη.

Εγω που ειμαι ασχετος οταν θα μπω να ψαξω πρωτο πραγμα ειναι να βρω ποσοι παιζουν στη "γειτονια μου" ....και μετα θα δω ΑΝ θα παρω

τεσπα μη σε κουραζω, καλο παιχνιδι :)

uNick

Εμεις λαμια οι τακτικοι ειμαστε γυρω στα 10 ατομα πανω κατω...
οσο για το οπλο, παρε ενα μεταχειρισμενο να δεις αν σου αρεσει το αθλημα και τοτε βλεπεις αν θες να δωσεις παραπανω λεφτα η οχι, στην πορεια θα δεις επισης και τι οπλα σου αρεσουν και σε βολευουν.

καλη συνεχεια, ο,τι αλλο θες στειλε μου ΠΜ. :)

ΓΛΑΥΚΟΣ

SAPPER

Από Ghost Recon Team σας ευχόμαστε καλά και δημιουργικά παιχνίδια.