PHOTOS: 06/11/2011 "OXI"

Ξεκίνησε από Iskios, 06 Νοε 2011, 19:07:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

και λίγες από μένα.....

#LEONARDO-SWORDFISH#

#LEONARDO-SWORDFISH#

Albatros

μπραβο στουσ φωτογραφους της ημερας για τις πολυ καλεσ φωτογραφιεσ τους!
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Overlord

Μήπως υπάρχει κάποιος που να έχει απαθανατίσει το ΑΕΡΑ των Ελλήνων;
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Eagle

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάλατε, στα 2 βιντεάκια να ρυθμιστή η ώρα να πάει χειμερινή  :P :P ;) :) :)

Condor

Άριστη η δουλεια από τον φωτογράφο! Πολλά μπράβο!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

salomon_says

Παράθεση από: Eagle στις  08 Νοε 2011, 12:35:11 ΜΜ
Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά για τις υπέροχες φωτογραφίες που βγάλατε, στα 2 βιντεάκια να ρυθμιστή η ώρα να πάει χειμερινή  :P :P ;) :) :)

Θέλω Να Την βγάλω τελείως Την Ώρα να μην φαίνεται κ δεν μπορώ να βρω άκρη....παίζει καμία Ιδέα??
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

Magicca

Παράθεση από: Spartan στις  07 Νοε 2011, 01:02:34 ΠΜ
Εμενα δεν μου αρεσει καθολου!!! ;D ;D ;D
Δεν φαινεται η βλακοφατσα μου(γι αυτο ειναι τοσο καλη)!
Περα απ την πλακα παιζει να ειναι η καλυτερη photo που εχω!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω παααααααρα πολυ φιλε μου :)

Ναστε καλα ρε μαγκες για τον κοπο που κανατε, για να θυμομαστε οτι καποτε παιζαμε airsoft... ;)

Εσύ ήσουνα καλό μου κοντά μου,που έψαχνες κάποιον να στο κουβαλήσει? :P Πάντως καταπληκτική φώτο ομολογουμένως & μου έδωσες ιδέα να είσαι το επόμενο banner για του χρόνου το ΟΧΙ:) Τι λές θα μας κάνεις το μοντέλο? ;D
I put a "spell" on you....because your mine..:)

hargyr

Ένα δωράκι από το Airsoft Club προς όλους που παραβρέθηκαν σε αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι.
Ευχαριστούμε τους MAT και όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην διοργάνωση.

Και του χρόνου  ;)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.274892569215809.66661.183907378314329&type=3&l=95add66063
PLAY FAIR

jumbo

Παράθεση από: Magicca στις  08 Νοε 2011, 17:53:57 ΜΜ

Εσύ ήσουνα καλό μου κοντά μου,που έψαχνες κάποιον να στο κουβαλήσει? :P Πάντως καταπληκτική φώτο ομολογουμένως & μου έδωσες ιδέα να είσαι το επόμενο banner για του χρόνου το ΟΧΙ:) Τι λές θα μας κάνεις το μοντέλο? ;D

ουτως ή αλλος οσο το ξερω μια ζωη μοντελο ηταν.... οποτε δεν νομιζω να στο αρνηθει.... ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

frenchy

πολλα ευχαριστω κ, απο την ΟΜΑΔΑ 731 ,  για την ομορφη κυριακη που περασαμε ... αντε κ, στο επομενο .....πολλα μπραβο στα παιδια που δεν επαιξαν κ, υποστηριξαν ολους εμας....FRENCHY....

Spartan

Magicca και jumbo ειστε μεγαλα καθαρματα!!!!!
Δεν ξαναπαιρνω το Μ60 γιατι ολο αυτο βγαζετε φωτογραφιες!!! ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

MitsoS_O_Yakuza

Και η συνεχεια των φωτο καταπληκτικες απο ολους σας!!Ενα μεγαλο THANKS και ενα μεγαλυτερο BRAVO
JapaN-PoweR-FroM-GreecE