Γεμιστήρες και κανόνες σεναρίων

Ξεκίνησε από cuspid, 11 Νοε 2011, 17:12:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuspid

Την προηγούμενη Κυριακή, παίζοντας το πρώτο μου παιχνίδι, γεννήθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με γεμιστήρες. Άκουσα αρκετές φορές τους όρους LOW-CAP, MID-CAP και HI-CAP, που ήταν άγνωστοι σε εμένα.
Θα μπορούσε κάποιο μέλος να με πληροφορήσει σχετικά με αυτούς τους όρους, καθώς και με τον αριθμό των BB's που παίρνει κάθε είδος γεμιστήρα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 
don't try to kill,
just try to stay alive

dtz

cuspid καλησπέρα,

low cap δηλ. low capacity=μικρή χωρητικότητα είναι οι γεμιστήρες που δέχονται αριθμό bb όπως
και τα πραγματικά όπλα, και είναι περίπου 30 bb (υπάρχουν μικροεξαιρέσεις)
αντίστοιχα είναι οι mid-cup που κυμαίνονται από περίπου 68 bb έως 120-130 ανάλογα με τις εταιρείες
κατασκευής, και hi-cup αυτές που έχουν μεγάλη χωρητικότητα, συνήθως 300-450 bb, και έχουν
στο κάτω μέρος το χειροκίνητο κουρδιστήρι (εξού και κουδουνίστρες)
Για λόγους αληθοφάνειας, κάποιοι διοργανωτές βάζουν στους κανόνες τη χρήση low-mid.
Κατά τη γνώμη αρκετών (και εμού) με αυτούς θα έπρεπε να παίζονται όλα τα παιχνίδια, παρ' όλο που
και το ψέκασμα δεν είναι άσχημο  ;D
don 't get mad, get even

cuspid

Παράθεση από: dtz στις  11 Νοε 2011, 18:03:49 ΜΜ
cuspid καλησπέρα,

low cap δηλ. low capacity=μικρή χωρητικότητα είναι οι γεμιστήρες που δέχονται αριθμό bb όπως
και τα πραγματικά όπλα, και είναι περίπου 30 bb (υπάρχουν μικροεξαιρέσεις)
αντίστοιχα είναι οι mid-cup που κυμαίνονται από περίπου 68 bb έως 120-130 ανάλογα με τις εταιρείες
κατασκευής, και hi-cup αυτές που έχουν μεγάλη χωρητικότητα, συνήθως 300-450 bb, και έχουν
στο κάτω μέρος το χειροκίνητο κουρδιστήρι (εξού και κουδουνίστρες)
Για λόγους αληθοφάνειας, κάποιοι διοργανωτές βάζουν στους κανόνες τη χρήση low-mid.
Κατά τη γνώμη αρκετών (και εμού) με αυτούς θα έπρεπε να παίζονται όλα τα παιχνίδια, παρ' όλο που
και το ψέκασμα δεν είναι άσχημο  ;D

Ευχαριστώ dtz για την άμεση απόκριση.
don't try to kill,
just try to stay alive

Nick Babouinos

μη σ πω οτι επρεπε να παιζουν μονο low!!!σε σεναρια καλα!!!!απλα φιλε μ για να εισαι σ ενα καλο επιπεδο παρε 2-3 μιντ να εχεις για να μπορεις να παιζεις παντου κ να μην εχεις προβλημα κ να γουστρεις κ πιο καλα με αλλαγες γεμηστηρα κλπ!!

cuspid

Παράθεση από: The End στις  12 Νοε 2011, 13:36:17 ΜΜ
μη σ πω οτι επρεπε να παιζουν μονο low!!!σε σεναρια καλα!!!!απλα φιλε μ για να εισαι σ ενα καλο επιπεδο παρε 2-3 μιντ να εχεις για να μπορεις να παιζεις παντου κ να μην εχεις προβλημα κ να γουστρεις κ πιο καλα με αλλαγες γεμηστηρα κλπ!!

MID-CAP έχω. Συμφωνώ με τον ρεαλισμό του LOW, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσαν όλοι να έχουν αρκετούς γεμιστήρες (οικονομικά). Πάντως εμένα με ενθουσίασε και το αέριο αλλά...
don't try to kill,
just try to stay alive