Κανενα παιχνιδι

Ξεκίνησε από kimi, 09 Νοε 2011, 20:46:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kimi

παιδες κανενα παιχνιδι για την κυριακη ???? :D :D :D

spirosleon

αξιόλογο οχι. αλλα μπορούν μερικοί να παραβρεθούν για προπονησουλα και δοκιμές στην Ελευσίνα. (συμπεριλαμβανομένων και εγω...)

Psycho

Και εγώ μέσα (αν και μόνο προπόνηση :/ ) όμως δεν έχω μεταφορικό οπότε δεν ξέρω σίγουρα αν θα είμαι σε θέση να παρευρεθώ! (ελπίζω ν μην πειράζει που είμαι καινούργιος στο άθλημα??). Θέλω να πιστεύω πως πάντα υπάρχει θέση και για έναν αρχάριο εεε..?

spirosleon

kai εγω αρχαριος ειμαι φιλε μου. πρωτη φορα θα ριξω......στειλε μου π.μ που μενεις μηπως βρεθουμε και παμε παρεα

spirosleon

θα ειμαστε εκει καμποσοι απο οτι βλεπω , θεου θέλοντος και καιρου επιτρέποντος παντα... εαν ειμαστε καμποσοι παιζουμε και εαν στα γρηγορα  ;D ;D ;D

Psycho

έλα φίλε μου. εντάξει δεν φαντάστηκα πως κανείς θα έλεγε όχι σε αρχάριο, αλλά δν ήξερα και ποιοι θα πάνε, αν θα είναι ομάδα και λοιπά, εν πάση περίπτωση.... εγώ μένω στον Άγιο Δημήτριο, (γνωστό και ως Μπραχάμι στη γύρω περιοχή, τουλάχιστον).... όποιος θα μπορούσε να με μεταφέρει θα του ήμουν ευγνώμων (προτίθεμαι να πληρώσω και ποσοστό της βενζίνης ή διοδίων :) )....... αα και κάτι ακόμα. μπορώ φυσικά αν βολεύει και όποιον έχει όρεξη για παρέα στο ταξίδι να συναντηθούμε σε κάποια στάση του Μετρό (κοντά όσο να ναι και στων 2 τις περιοχές διαμονής)

ότι και αν γίνει Ευχαριστώ πολύ

Taylor

Θα πάμε κι εμείς Ελευσίνα άυριο(3 άτομα). :)