ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ

Ξεκίνησε από Revo, 11 Οκτ 2011, 00:40:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Revo

Σενάριο 3 σταδίων στην Αμφίκλεια 19 και 20 Νοεμβρίου

Στάδιο 1

Άφιξη ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ στην Αμφίκλεια The War In Vietnam
Μεταφορά τους στο χωρο κατασκήνωσης και οργάνωση του χώρου σύλληψη-ανάκριση-εκτέλεση εχθρικού αμνού.Προβλέπεται απόσπαση πληροφοριών σπάλα σπάλα, πέτσα πέτσα διανυκτέρευση και ύπνος μέχρι πρωίας ????????

Με λίγα λόγια όσοι μπορείτε και θέλετε έρχεστε απο Σάββατο με σκοπό διανυκτέρευση στην ύπαιθρο σε συνθήκες ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ.
Για αυτούς που είναι κομμάτια και όχι κομμάντα δυνατότητα διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο στην Αμφίκλεια ΑΝΣΚ με πμ

Στάδιο 2

Άφιξη ΒΙΕΤΚΟΓΚ Κυριακή πρωί  Vietnam War 1975 - The Final Offensive
(σιγα μην σας ταισουμε κιολας).

Όσοι θέλετε να είστε Βιετκόγκ δηλώνετε για να οργανωθεί η μετακίνηση σας με πούλμαν απο ΑΘΗΝΑ στην ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ και επιστροφή.
Το κόστος θα κυμανθεί ανάλογα τις συμμετοχές ΑΝΣΚ με πμ

Στάδιο 3

Επίθεση σε τοπικές ταβέρνες μέχρι τελικής πτώσεως.
κοστος αναλογα την κατανάλωση.

(παρακαλειτε ο PIT K να ερθει φαγωμενος μην χασουμε παλι κανενα παικτη).

Η μετακίνηση με πούλμαν συστήνεται ανεπιφύλακτα καθώς πέρα απο το σημαντικά χαμηλώτερο κόστος δίνει την δυνατότητα της ξεκούραστης επιστροφής

Περισσοτερες πληροφορίες θα δίνονται τμηματικά στο forum , για απορείες πμ

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΜ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ.

Ολα τα πιστόλια και τυφέκια εφόδου (AEG-GBB) : 380 fps
Πολυβόλα   : 400 fps
Όπλα ελεύθερου σκοπευτή μονής όπλισης  : 550 fps

Στα όπλα θα γίνουν δειγματολυπτικές μετρήσεις πρίν αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδίου
Mors Ultima Ratio

Sierraxray

Παράθεσησύλληψη-ανάκριση-εκτέλεση εχθρικού αμνού.Προβλέπεται απόσπαση πληροφοριών σπάλα σπάλα, πέτσα πέτσα
Από τα καλύτερα που έχω διαβάσει. Ευχαριστώ για το βραδινο γέλιο... ;D
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Revo

Να είσαι σίγουρος πως θα αποσπάσούμε όλες τις πληροφορίες μέχρι το τελευταίο μεδούλι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 
Mors Ultima Ratio

Arbiter

εγω λεω τους προδοτας να τους σουβλισουμε κιολας με αργο βασανιστικο στριφογυριστο σουβλισμα και μετα πασπαλισμα ελαιολαδου και ριγανης θυμαρισιας για τρελο γιουρουσι κοκορετσατο μεχρι να πλανταξουμε τας πρωτας πρωινας ωρας!!μετα απο το φαγωποτι τα σουβλακια μπορουμε και να τα τοποθετισουμε και σαν παγιδες οπως καναν στο βιετναμ!αα τωρα που ειπα βιετναμ,βιταμ θα εχουμε??για κανα πρωινο ελαφριας καταβοθρας τοσταρισμα!!θα ξαναθυμιθουμε τις 3ιμερες του λυκειου!!!αλπου σουρχομαι και για κατασκηνωση!!σκηνη δεν εχω μονο,εχω τα αλλα(sleeping bag),πρεπει να αγορασω οποσδηποτε??θα φερω και φτυαρι για προσωπικο foxhole!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Revo

Σε λιγες μερες θα πω τι ακριβως θα χρειαστει ο καθε ενας για το βραδυ για καλυτερη προφυλαξη απο το κρυο γιατι σιγουρα θα βαλουμε μερικα προστατευτηκα
Mors Ultima Ratio

TSAKOS

Οι μουσικες στα βιντεακια τα σπανε...χαχαχαχα....Λογικα οι Ι-4 θα δωσουν παρων....Συννενοουμε και σου λεω...Εννοειται για σκηνη,κρασι,παιϊδι....
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Revo

Θες να αποσπάσεις πολλές πληροφορίες εσυ απο το αρνί μου φαίνεται και πιθανότατα θα έχουμε και τσίπουρο εκτός απο κρασί (παίζει μια ιδέα να το κάνουμε απόσταξη επιτόπου θα δούμε γιατι υπάρχουν κάποια μικρο προβλήματα αν τα λύσουμε θα γίνει)
Mors Ultima Ratio

salonikios

...Αν τα καταφερω θα ειμαι και εγω εκει.... Αν ερθω με τρενο πως θα μετακινηθω προς τα περιξ?

Revo

Μόλις είσαι σίγουρος οτι θα μπορείς να ερθεις θα με ειδοποιησεις να σου στείλω το κινητο μου και θα κανονίσω να σε παραλλαβει κάποιος απο εμάς απο το τρένο μην σε απασχολει αυτο
πες οτι είναι ηδη κανονισμένο
Mors Ultima Ratio

salonikios

Revo

Παιδιά αν μπορείτε δηλώστε τις συμμετοχές σας για να δούμε τι θα κάνουμε με το λεωφορείο την Κυριακή και με αρνι το Σάββατο και αν θα έρθει ο pit το Σαββατο να φέρω 2 αρνιά (pit φιλουμπες) .Ευχαριστώ

Mors Ultima Ratio

BESTMAN

Απο 731 θα ειμαστε 5 ατομα αμερικανοι και θα ερθουμε Κυριακη με δικο μας μεσο.Περιμενω πμ με ακριβη τοποθεσια , ωρα εναρξης και λεπτομερειες.

Arbiter

για μενα γιαννη ξερεις!ειμαι για αρνι απο το σαββατο και θα ανταγωνιστω τον πιτ κ στα ισια ομως!ετσι απλααα!!!!χαχαχαχα απλα μονο αυτο για το ξενοδοχειο να δουμε που σου ειχα πει για τον ξαδερφο μου που θα με φερει

Revo

Για να σε δω πόσο θα φας χαχαχαχαχαχαχα οσο για συντεταγμενες και ολα αυτά εντός της εβδομάδας θα δοθούν τα παντα
(χαχαχαχα θες να περάσεις τον pit χαχαχαχαχ)
Mors Ultima Ratio

Arbiter

χαχαχαχα στο μονοπατι τουτο θα με θαψετε νασε σιγουρος!!!απανω εκει θα κανω την διαιτα της παναγιας!!!!

Revo

Ναι καλα αστα αυτα εχεις να ριξεις πολυ περπατημα
Mors Ultima Ratio

Arbiter

ERVIN

Οι cavalry θα είμαστε εκεί. Για αριθμό ατόμων θα σας ειδοποιήσουμε σύντομα. (με τους Αμερικάνους παρακαλώ) χα χα

salonikios

Λογω ανωτερας βιας δεν θα μπορεσω να παρευρεθω στο παιχνιδι. Να περασετε υπεροχα και θελουμε φωτογραφιες!...

Tony_Montana

Καλησπέρα. Θα είναι και οι Panzer Divizion εκεί. Θα ενημερώσουμε σύντομα και για το πόσα άτομα.
Keep your friends close, but your enemies closer...