ΟΧΙ η ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 02 Νοε 2011, 09:13:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

και ενω ολα ειναι ετοιμα, η σε τροχια ολοκληρωσης σκαει η βομβα Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ διεξαγει στα πλαισια του εορτασμου των προστατων της, α

ναι
20 (41.7%)
οχι
28 (58.3%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 47

Η ψηφοφορία έληξε: 05 Νοε 2011, 09:13:43 ΠΜ

ROOKIEJO

και ενω ολα ειναι ετοιμα, η σε τροχια ολοκληρωσης σκαει η βομβα
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ διεξαγει στα πλαισια του εορτασμου των προστατων της, αεροπορικη επιδειξη με f16 ,mirage 2000 και αλλα στο αεροδρομιο της ταναγρας την κυριακη 6 11.
με δεδομενη την αγαπη τον σεβασμο αλλα κυριως την τρελλα που κουβαλαμε μπαινουμε σε ενα μεγαλο διλιμμα .
θα θελατε να μεταφερθει το σεναριο του ΟΧΙ την επομενη κυριακη 13-11 ετσι ωστε να μην χασουμε αυτην την συμμαντικη εκδηλωση της πολεμικης μας αεροποριας , η να συνεχισουμε κανονικα αυτην την κυριακη οπως ειχε προγραματηστει

chrisdeggestin

Με μεγαλη μου χαρα να γινει την επομενη Κυριακη ,καθως για τις 06-11-2011 που ηταν προγραμματισμενο το ΟΧΙ δεν θα μπορουσα να παρεβρεθω λογο οικογενειακων υποχρεωσεων και θα ηταν η δευτερη συνεχομενη φορα που χανω το ΟΧΙ.
Οποτε λεω  Αρχαγγελος και ας περιμενει το ΟΧΙ ας τιμησουμε τους αετους μας !!!!!!!!!!!!!!

tristan

Το επετιακο σεναριο εκτος απο την επιτηχια της διοργανοσης του σεναριου πρεπι να εχει ακομα μεγαλιτερι επιτηχια στης σημετοχες οποτε για μενα να μετεφερθη την αλλη κυριακη για να ειναι 100000% επιτηχιμενο σαν το περσινω και σαν και τα επομενα που θα γηνουνε  ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ

Υ.Ρ  και δεν προλαβαμε να δηλοσουμε κιολας  ;D

BladeGT

ε μα ποσοι πια θα πανε να το δουνε?! Δεν λεω και γω τα παρακολουθω αυτα αλλα σιγα νταξ! Αφου ειπα ελευσινα για το "ΟΧΙ"
θα παραμεινω στο Ελευσινα για το "Οχι" στις 6/11 Αν μη τι αλλο αν ακυρωθει να διοργανωσουμε αλλο game! Εγω ειπα αυτη τη κυριακη οτι θα παιξω και ΘΑ ΠΑΙΞΩ! τελος
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Arbiter

me too!γιατι μαλλον θα παιξει αλλο β παγκοσμιου σεναριο την αλλη κυργιακη και δεν θελω να το χασω
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Admax

Εγώ μαζί με άλλο ένα παιδί θα κατεβουμε από λαμία για το παιχνίδι! επίσης αν μεταφερθεί την επομενη κυριακή δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε και θα το χάσω και για δεύτερη φορα εγώ το συγκεκριμένο παιχνίδι! :\ Οποτε λέμε όχι... :\

Revo

Rookie πες μου το αποτελεσμα της ψηφοφορειας αν ειναι να ακυρωσω το παιχνιδι Παρνασσό
Mors Ultima Ratio

O.Y.K.1985

Ψηφίζω να γίνει την ημερομηνία που αρχικά κανονιστηκε (6/11) . Εχω κανονίσει να πάει στη θέση μου στην Τανάγρα άλλος (χωσιμο βαθύ) οποτε η θα παίξω στο ΟΧΙ η θα μείνω σπίτι, γιατι Ταναγρα δεν εμφανίζομαι. Κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιτητα.
PEACE IS ALWAYS OBTAINED THROUGH SUPERIOR FIREPOWER

salamine153

γραψτε τι ακριβως ρωτατε στο ναι η οχι :-X
Επισης, θα το καταλαβαινα αμα τα αεροπλανα ηταν εποχης, τα συνχρονα ειναι για οσους τα γουσταρουν :-\
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

StarScream

Εμείς όπως σου είπα κιόλας είναι δύσκολο γιατί 2-3 παιδιά από την ομάδα θα δουλεύουν κιόλας στην Τανάγρα για την εκδήλωση και οι υπόλοιπη θέλουμε να πάμε να δούμε να μπούμε στα mirage και στους στους εξομοιωτές να "παίξουμε" (μιας και έχουμε το βύσμα)... :P  οπότε θα μας βόλευε να πάει για 13-11  ;D  δεν γινετε καθε μερα αυτο....

TSAKOS

Για εμενα μην το ακυρωσεις.Εμεις μπορουμε και την αλλη,δεν παει και μετα απο ενα μηνα...αλλα...
1.Ειναι και το παιχνιδι του REVO και καλως η κακως εχουν-εχουμε κανονησει καποιοι το προγραμμα μας
2.Αυτοι επισης που εχουν κανονησει το προγραμμα τους για το ΟΧΙ,μιας και γνωριζουν την ημερομηνια καιρο τωρα τους ακυρωνεις και δεν ειναι σωστο πιστευω.Ειδικα αν το περιμενουν  πως και πως και δεν μπορεσουν να ερθουν την επομενη ειναι μ@λ@κια.
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Palladin

Και εγώ είμαι υπέρ στο να μην αλλάξει, δεν είχα πάει στον Αρχάγγελο το '05 λόγω υποχρέωσης και δεν θα πάω και σ' αυτόν λόγω του παιχνιδιού.

PANZO

Και εμεις σαν ομαδα, θα προτιμουσαμε το παιχνιδι να γινοταν κανονικα στην ημερομηνια που ειχε ανακοινωθει εξαρχης .Αν τελικα αναβληθει για την επομενη εβδομαδα θα ειναι λιγο δυσκολο για εμας να παρεβρεθουμε ,διοτι ειμαστε προσκεκλημενοι σε ενα αλλο παιχνιδι.

raven1970

νομιζω οτι το παιχνιδι πρεπει να γινει κανονικα αλοστε δεν θα πηγενα στον αρχαγγελο
Dead man walking!!!!!!

ernestos

εγώ ψηφίζω για αυτήν την κυριακή 6/11 το περίμενα εδώ και 2 βδομάδες για την άλλη κυριακή δεν ξέρω άμα μπορώ ακόμα

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Albatros

πιστευω οτι το παιχνιδι πρεπει να γινει κανονικα. ο λογος ειναι οτι εδω και ενα μηνα εχουμε αλαξει και κανονισει το προγραμμα μας με βαση αυτην την ημερομηνια. οποτε δεν γινετε να τα αλαξουμε  ολα την τελευταια στιγμη. εγω προσωπικα εχω παει δουλειες, που ηθελα να κανω, ενα μηνα πισω για αυτην την ημερα. με βαση τα παραπανω ψηφιζω να γινει.
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

(HAF)giorgos

για οσους ενδιαφερονται μποροθν να δουν καποιες πληροφοριες για το "AIR SHOW" εδω

http://www.facebook.com/event.php?eid=171473566277799

SIM

Παιδιά από εμάς κανένα πρόβλημα για την αναβολή του ΟΧΙ. Εξάλλου είναι κάτι ξεχωριστό o Aρχάγγελος που δεν γίνετε κάθε μέρα.

Condor

Ψηφίζω να μην αλλάξει το παιχνιδάκι... Περιμένω πως και πως δυο βδομάδες τωρα το παιχνίδι και θέλω να παιξω. Το σημαντικότερο όμως είναι οτι για την Κυριακή 6 εδώ και δύο βδομάδες έχω ζητήσει ρεπό από την δουλειά μου καθαρά γι αυτό το παιχνίδι και δεν είναι και τόσο εύκολο. Την άλλη κυριακή δεν θα μπορώ. Τώρα θα περιμένω να βγει η ψηφοφορία και θα παει τσάμπα το ρεπό;;;  >:( Όλα τελευταία στιγμή, ενώ όλα έχουν κανονιστεί;;;  ???
Τρία πράγματα περίμενα, όπως έγραψα πιο πριν στο φορουμ, το battlefield 3 το call of duty και το σενάριο του ΟΧΙ!!!  :)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Falcon

Ο Χ Ι. Δε μπορει να αλλαζει κατι τελευταια στιγμη, για τους ευνοητους λογους που αναφερθηκαν.