Προβλημα

Ξεκίνησε από Akrovolisths547, 28 Οκτ 2011, 13:03:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Akrovolisths547

Ρε παιδια,εδω παρει μια half face μασκουλα για προστασια,αλλα οταν εκπνεω παντα μου θολωνουν τα γυαλια...πανω στα παιχνιδια ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο.καμια ιδεα για πατεντα?
Airsoft vs Paintball

Papis

Καλημέρα,δεν ξέρω πια μάσκα έχεις μπορείς όμως να ανοίξεις μια τρύπα στο ύψος της μυτης ώστε οταν εκπνέεις να μην εγκλωβίζετε η ανάσα σου και πηγαίνει προς τα πάνω με αποτελεσμα να θολώνουν τα γυαλιά σου αλλα να φεύγει κατευθείαν προς τα έξω.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Αν εχεις την νεοπρεν απλα αφηνεις εξω την μυτη και τελειωνει το θεμα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Condor

Ή μπορείς να παίρνεις μια βαθειά ανάσα κατα την έναρξη του παιχνιδιού και την αφήνεις κατά το πέρας του! Με μια ανάσα που λέμε...  :D Πλάκα κάνω! Εμένα έχει τρυπούλες στην περιοχή του στόματος και μια πιο μεγάλη στη μύτη... κάνε και πατέντα άμα είναι...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Prom81

Παράθεση από: Papis στις  28 Οκτ 2011, 13:49:19 ΜΜ
Καλημέρα,δεν ξέρω πια μάσκα έχεις μπορείς όμως να ανοίξεις μια τρύπα στο ύψος της μυτης ώστε οταν εκπνέεις να μην εγκλωβίζετε η ανάσα σου και πηγαίνει προς τα πάνω με αποτελεσμα να θολώνουν τα γυαλιά σου αλλα να φεύγει κατευθείαν προς τα έξω.

επισης, το θολωμα στα γυαλια μειωνεται εαν χρησιμοποιησεις μια στρωση συμπυκνωμενου υγρου πιατων. Δηλαδη το απλωνεις στο εσωτερικο των φακων, στεγνωνει καλα και τελος σκουπιζεις με ενα πανακι. Αυτο στην περιπτωση που δεν δεις αποτελεσμα με τις πατεντες που προανεφερθησαν.. κραταει για 4-6 ωρες, σωστη χρηση αυτης της μεθοδου εμενα μου απεφερε θετικο αποτελεσμα.