CM16 Rider-Combo της G&G απλές ερωτήσεις...

Ξεκίνησε από Vagelis_THE UNIT, 16 Οκτ 2011, 01:57:13 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Vagelis_THE UNIT

Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την ποιότητα αυτού του όπλου [ http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427&osCsid=59aa64f8b824fa6561d57d4994f8d831 ] επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν τα όπλα τα οποία δεν γράφει αν είναι full metal είναι αρκετά καλά και αν είναι ευαίσθητα 

Iskios

Σε επίπεδο λειτουργίας/βολής θα τολμήσω να πω ότι είναι εφάμιλλο των VFC. Αν το προσέξεις θα σε προσέξει...

Για πρώτο AEG είναι μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή.

Vagelis_THE UNIT

Γίνεται να του μεγαλώσω την εξωτερική μπροστινή κάνει του όπλου?

Iskios

Όλα γίνονται... υπάρχει και μοντέλο με μακριά κάνη.

Vagelis_THE UNIT

Το γνωρίζω το μοντέλο που αναφέρεις αλλά είναι ποιο ακριβό και ναι βρήκα την κάνη αλλά είναι out of stock  :-\  :-\  :-\

Vagelis_THE UNIT

Vagelis_THE UNIT

Συγνώμη αλλά λογικά έχει Semi και Full Auto  http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427 έτσι δεν είναι? ρωτάω γιατί δεν γράφει άν έχει για Semi και Full Auto

metallpontios

Vagelis_THE UNIT

Nick_the_Greek

Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

JUDGE

φιλε το συγκεκριμενο aeg το εχω και γω ολοιδιο και εχει απο μονο του μακρυα κανη!
πρεπει να γραφει short version ή CQB για να ειναι κοντη!τουλαχιστον ετσι γινεται απλα θα εβαλαν λαθοσ φοτο τι να πω!
επισησ εχει πλαστικο σωμα αλλα ειναι ανθεκτικο!
αφου υπαρχει πηγαινε να το δεις απο το μαγαζι ή παρε τηλ. θα σου εξηγησουν οτι απορια εχεισ και θα σου πουν τι αλλο ισωσ χρειαστεισ η πρεπει να προσεξεισ!

SAPPER

Το είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ καλό για τα λεφτά του και τα πλαστικά έχουν πολύ καλή ποιότητα (καμιά σχέση με Clasic Army)

To Gearbox είναι άριστο, το μόνο που θα μπορούσες να αλλάξεις σε αυτό το AEG είναι η κάννη, την οποία αν είναι να επεκτείνεις καλύτερα να αλλάξεις και εσωτερική κάννη για να αποφύγεις τον στροβιλισμό που σημαίνει ότι θα χάνεις σε ευθυβολία.

Condor

To έχω κι εγώ το οπλάκι αυτό και είναι πολύ καλό... Είναι κοντόκανο, κι ας μην το γραφει... πάρα πολύ καλό. Παίξε με αυτό και αργότερα μπορείς να μεγαλώσεις την κάνη. Οικονομικό, αξιόπιστο (για να μην τρέχεις στο Service καθε τόσο και λίγο), και χρήσιμα R.I.S. για να προσαρτήσεις "παιχνίδια". Νέος είμαι ακόμα, αλλά είμαι ευχαριστημένος προς το παρών...   ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"