Silver Alert μπορειτε να βοηθησετε?

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 07 Οκτ 2011, 13:05:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

kimbo

«O καθένας μπορεί να θυμώσει  αυτό..... είναι εύκολο. Αλλά το να θυμώσει κανείς με το σωστό άτομο, στο σωστό βαθμό και στη σωστή στιγμή, για τη σωστή αιτία και με το σωστό τρόπο......, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο»
Αριστοτέλης, Ηθικά Νικομάχεια

Timon

Χαχαχαχαχαχαχα......Απεχτο....ΧΧαχαχαχαχαχα.....
Την δανιστηκα και εγω.
'Born To Be Wild'

salomon_says

Πρωσοχη!!! Πασχει απο Μαλακυνση!!! ;D ;D ;D
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

gioalex

Από μαλάκυνση δεν πάσχει αυτός αλλά 10.000.000 Έλληνες που δεν τους έχουμε πάρει στο κυνήγι από την χώρα

Vangelis

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

chrisdeggestin

ernestos

και οποιος τον βρει ξέρει τον δένει και τον πετάει στην θάλασσα. μην πάει και τον ξαναβρούνε  ;D ;D ;D

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

Demon

Παράθεση από: ernestos στις  08 Οκτ 2011, 14:00:59 ΜΜ
και οποιος τον βρει ξέρει τον δένει και τον πετάει στην θάλασσα. μην πάει και τον ξαναβρούνε  ;D ;D ;D
Είναι και το λεγόμενο βάφτον μπλε και πέτα τον που λένε χαχαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: gioalex στις  07 Οκτ 2011, 23:12:55 ΜΜ
Από μαλάκυνση δεν πάσχει αυτός αλλά 10.000.000 Έλληνες που δεν τους έχουμε πάρει στο κυνήγι από την χώρα
σωστοτατα μιλησες φιλε μου...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

tristan

xaxaxa θεος  ξερουμε αν χαθηκε με το ποδηλατο να βγω με το αμαξι να τον βρω τον καημενουλι   

αααααχχχχχχ να τον πετηχο μονω ?????????

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

κοιτα να εχεις mercedes για να σημαδευεις!!!

tristan

παυλαρα θα βγω με το φορτιγακι του πατεραμου θα εχω σηγουρω αποτελεσμα χαχαχ  και το χονω και στην καταψηξι μην μπαγιατεπσι χασαπης ο πατερας  θα ειναι σοστη δουλεια δεν θα λεροσω  χαχαχα

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: tristan στις  08 Οκτ 2011, 20:10:43 ΜΜ
παυλαρα θα βγω με το φορτιγακι του πατεραμου θα εχω σηγουρω αποτελεσμα χαχαχ  και το χονω και στην καταψηξι μην μπαγιατεπσι χασαπης ο πατερας  θα ειναι σοστη δουλεια δεν θα λεροσω  χαχαχα
κοιτα να τον μαλακωσεις λιγακι γιατι δεν τρωγεται με τιποτα ο μλκς!!! ;D ;D ;D

PANZO

Που θα παει ρε παιδια θα γυρισει και ο τροχος ....... το θεμα ειναι να μην κανουμε το λαθος αυτη την φορα και ξεχασουμε τι μας εχουν κανει αυτα τα κ@θηκι@ τοσο καιρο καθως και που φερανε αυτην την χωρα.