Το όπλο απλά δεν ρίχνει

Ξεκίνησε από gioalex, 07 Οκτ 2011, 20:32:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gioalex

Έχω ένα πρόβλημα με το ΤΜ G36C. Το όπλο είναι "μαμά".

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι το όπλο απλά δεν ρίχνει. Με πλήρως φορτισμένη μπαταρία (το δοκίμασα με 2) και δεν ρίχνει. Δεν έχει καμία αντίδραση.

Δοκίμασα μήπως κάπου έχει κοπεί κάποιο καλώδιο με ένα πολύμετρο (της πλάκας) το οποίο σύνδεσα σε σειρά μετρώντας ένταση ρεύματος. Σε χρήση της σκανδάλης η βελόνα έδειξε ότι περνάει ρεύμα (πόσο δεν ξέρω, η βελόνα "τερμάτισε" στα 250mA). Αλλά το όπλο τίποτα.

Ακούω ιδέες, προτάσεις, συμουλές κτλ...

dtz

don 't get mad, get even

georgeSK

gioalex

Ασφάλεια δεν παίζει γιατί όπως είπα δίνει ρεύμα και κλείνει το κύκλωμα.

Το μοτέρ να κόλλησε? Μπορώ να κάνω κάτι εγώ?

Revo

Το μοτέρ εχει καμία αντίδραση η δεν κανει τίποτα ?
Το ρωτάω αυτο γιατι σε εναν απο την ομάδα μου μουγκριζε το μοτερ αλλα ειχε κουρέψει τα γρανάζια
Mors Ultima Ratio

salonikios

Κανε ενα troubleshooting σε βηματα. Για να δεις οτι περναει ρευμα μεχρι το μοτερ απλα βγαλε το μοτερ και με μπαταρια καντο να δουλεψει πατωντας σκανδαλη. αν το μοτερ δουλευει τοτε σημαινει οτι κατι συμβαινει με το gearbox. Πιθανα να εχει αποσυγχρονιστει το gearbox. Αν ειναι και blowback or recoil τοτε πολυ πιθανο να εχει ανοιχτει το οπλο και αυτος που το ανοιξε να σου ξεσυχρονισε τα παντα... φτιαχνεται απλα θελει μαστορι...

georgeSK

αμα περναει ρευμα και το μοτερ ειναι ειναι ενταξει κατι θα ακουγοταν..εγω πιστευω το μοτερ ειναι το προβλημα.το οπλο ειναι κανουριο?

gioalex

Το όπλο το έχω κάτι παραπάνω από χρόνο. Στο πάτημα της σκανδάλης δεν ακούγεται τπτ. Δεν είναι blowback ή recoil, δεν έχει μπει χέρι μέσα του

georgeSK

επειδη εχω ασχολιθει με τα δικα μου πολυ το λυνω και τα δενω μονος μου πιστευω οτι ειναι το μοτερακι δν παει αλλου ο νους μου

adinamos

Ξεκινα απο τα ευκολα.. Μπαταρια, ασφαλεια κυκλωματος.

mirrage

Παράθεση από: adinamos στις  07 Οκτ 2011, 22:12:30 ΜΜ
Ξεκινα απο τα ευκολα.. Μπαταρια, ασφαλεια κυκλωματος.

Αν είσαι σίγουρος ότι η μπαταρία είναι φορτισμένη τότε η
ασφάλεια είναι το επόμενο που μπορείς εύκολα να ελέγξεις.
Είναι συνηθισμένη βλάβη...

#LEONARDO-SWORDFISH#

Αλήθεια.... γιατί δε  το πας να στο φτιαξουν απο κει που το αγορασες?

Πάντως έχει πλάκα η Τηλε-ιατρική του aeg....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συνεχίστε.....  ;D

Echo-Fox

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  08 Οκτ 2011, 00:35:30 ΠΜ
Αλήθεια.... γιατί δε  το πας να στο φτιαξουν απο κει που το αγορασες?

Πάντως έχει πλάκα η Τηλε-ιατρική του aeg....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Συνεχίστε.....  ;D

:D :D :D

spiros.k