Απορία για την μεταφορά του οπλισμού

Ξεκίνησε από giorgos81, 05 Οκτ 2011, 10:27:07 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giorgos81

καλημέρα

Επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα και δεν ξέρω τι συμβαίνει σε περίπτωση που σε σταματήσουν  και έχεις   τα όπλα στο αμάξι 
θα ήθελα να ρωτήσω, αν σε σταματήσουν με το αμάξι και έχεις μέσα το όπλο (πηγαίνοντας η ερχόμενος από το πεδίο)  τηρώντας πάντα όλους τους κανόνες μεταφοράς, υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα?

Greco

Παίχτο κινέζος, πες είναι παιχνίδια κτλ. και επιστρέφεις/πάς στο πεδίο όπου θα παίξετε.
Παίχτο λίγο φιλικά, δουλικά χαβαλές και όλα μάλλον θα πάνε καλά αφού τους λύσεις τις απορίες.
Μη νομίζεις ότι και αυτοί έχουν όρεξη να σε κουβαλάνε στο τμήμα για παιχνίδια.

giorgos81

κατάλαβα
θα Κάνο το σταυρό μου, μην πέσω σε κανέναν που έχει όρεξη για τραβήγματα.

ευχαριστώ πολύ

Horus

φιλε μου νομιζω οτι το βασικο ειναι να μην τους δωσεις αφορμη να σε σταματησουν  ;)
enemies..we need more enemies!!

Palladin

ΠΡΙΝ το παίξεις κινέζος και ΠΡΙΝ ανοίξεις πορτ μπαγκαζ τους αναφέρεις για να το γνωρίζουν ότι μεταφέρεις ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΗΚΕΣ ή ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ αεροβόλα αντίγραφα πραγματικών, ώστε ανοίγοντας να μην δημιουργηθεί θέμα, αν ξέρουν ή έχουν ακούσει έστω και κάτι για το airsoft το πολύ πολύ να τους κινήσει την περιέργεια για να τα δουν περισσότερο και να τα περιεργαστούν, αν δεν έχουν ακούσει ή θέλουν να γυρίσουν μία ώρα αρχύτερα για να παραδώσουν υπηρεσία τότε μπορεί να σε τραβάνε. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τα αεροβόλα πρέπει να είναι, όπως είπα, σε θήκες ή στα κουτιά τους ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΧΥΜΑ, οι γεμιστήρες σε άλλο σημείο και όχι πάνω στο αεροβόλο και αν είναι δυνατόν οι μπαταρίες μακρυά και τα καλώδια να φαίνονται, δηλαδή αν μπορείτε λύστε το αεροβόλο όσο μπορείτε περισσότερο ώστε να μην εμπνέει κίνδυνο βλέποντας το.
Εγώ πάντως έτσι κάνω πάντα για κάθε ενδεχόμενο.

ACIDBLACK

να συμπληρωσω τον συναθλητη ΠALADIN
η ρεπλικα σε θηκη η στο κουτι της στο πορτπαγκαζ και οχι στο πισω καθισμα με την μπαταρια αποσυνδεμενη και την γεμιστηρα αδεια ...επισης και ενα αντιγραφο του νομου περι οπλων μαζι !
http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/a147_93.1132660937294.pdf
μιλαμε ευγενικα παντα καλημεριζουμε και ενημερωνουμε οτι εχουμε μαζι μας ρεπλικα ηλεκροκινητο αεροβολο....
που η κατοχη του ειναι καθολα νομιμη σε ατομα ανω των 18 ετων.
ενας καλως τροπος για να μην σας σταματησουν ειναι να μην φορατε παραλαγες boonie hats κτλ και να οδηγατε συμφωνα με τον ΚΟΚ...
Καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχουμε .
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

Koukos

και αμα δε πιστουνε κανε μια δοκιμη πανω τους..:P οχι νταξ χωρις πλακα αμα εισαι ευγενικος και τους λυσεις οτι απορια εχουν και κουβαλας το οπλο οπως πρεπει νταξ...απλα σκεψου τον αστυνομικο 20-22 χρονων που δεν ξερει τι ειναι airsoft να βλεπει ενα m4 η ενα πολυβολο στο πορτπαγκαζ με τοσα που γινονται...εεε η καρδια του ισως κοψει μερικες βολτες...για αυτο ηρεμια πανω απο ολα..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.