Μία είναι η ουσία ... τελικά υπάρχει αθανασία !!!

Ξεκίνησε από Overlord, 25 Σεπ 2011, 20:59:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

salomon_says

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  26 Σεπ 2011, 23:07:22 ΜΜ

Που να πέσεις και σε μία άλλη μορφή  παίκτη . Αυτός που θα σου ρίξει μερικά bbs και επειδή τα ρίχνει προς το μέρος σου....θα σου κάνει τη ποιο γελοία και σπαστική ερώτηση : "Δε Σε Πέτυχα;;"
Αυτός ο τύπος παίκτη ειναι χειρότερος απο τον ΑΘΑΝΑΤΟ. ;D ;D

Anyway.... ελπιζω να έγινα λίγο κατανοητός....

Αυτα τα ολίγα....

Φιλικά

Leonardo Swordfish (Sunbird)

Φίλε μου Λεωνίδα αυτό που λες είναι μεγάλη αλήθεια....για να μην πω οτι είναι πολύ Γυναικεία συμπεριφορά κ όχι Αθάνατη!! αν δεν βλέπεις τα μπιλακια σου που πάνε ρωτάς τον άλλον "Δεν σε πέτυχε καμιά?"  κ αναγκαζεις τον αλλον για να μην τσακωθεί μαζί σου να πει Βγαίνω? γιατί υπάρχουν κ φιλότιμοι στο παιχνίδι- Το μυστικό είναι ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ!!
"ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ" 

κ τέλος λέγοντας την φράση "Δεν σε πέτυχε καμιά?"  παγώνει το παιχνίδι κ Μ@μ@ει κ τους άλλους συμπαίχτες του είτε είναι από την ομάδα του είτε από άλλη. Βάλτε Τελος Στο ΕΓΩ σας.είναι παιχνίδι κ οχι ΠΟΛΕΜΟΣ. ήμαστε όλοι μαζί στο Παιχνίδι-Ομαδικο κ ΟΧΙ ατομικό!

δεν γράφω συχνά γιαυτό σορυ αν σας κούρασα! PLAY BALL!!!!  ::)
Athens Core Omega  Salomon [ACO/002]

ACIDBLACK

αυτοι οι αθανατοι ...η αλλιως απεθαντοι που λεμε εδω στην Κρητη  ειναι ακριβως η ευκαιρια γι ανα αναπτυχθουν περισοτερες τακτικες παρα ψεκασμα βολων ....δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο το να τον "χτυπας" απο εκει που δεν περιμενει .....τωρα για εκδικηση και ενα headshot στα 10 μετρα με 350 f.p.s δεν ειναι κακη ιδεα....αν και θα ηθελα να ειμαι ειλικρινης δεν μου εχει συμβει ακομα ...
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

pipilas

Χαχαχααχαχαχαχαχχα
Διαβάζω το θέμα απο την αρχή και αυτο που βλεπω με κάνει να γελαω!!!!!
Γιατι;;;;
Ο ένας λεει οτι για να βγάλεις έναν ( αθάνατο ) θελεις ΕΝΑ συγκεκριμένο όπλο και πολλα fps
O άλλος λεει οτι έρειξε και εγω δεν ξέρω ποσα bbs
O άλλος λεει οτι με ΕΝΑ headshoot καθαρεισες
Ετσι μονο airsoft δεν παίζετε .....
Μιλάω παντα φιλικα δεν θελω παρεξηγησεις με κανεναν....
Κύριοι ο μόνος τρόπος για να βγει ο λεγόμενος ( αθανατος ) ειναι ένας !!!!!
ΦΩΝΑΖΕΙΣ δυνατά παύση τον φωναζεις στο safe house και με τον διοργανοτη του εξηγεις τι γεινεται!!!!!!
Χωρίς να ξεφτιλειζεσε στα forum όμορφα και ωραία .......

wrangler

το να διακοπτεις το σεναριο του εκαστοτε διοργανωτη με παυσεις και καθε ειδους διακοπες μονο
σεβασμο δε δειχνει παντως... :-\
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

pipilas

Ενώ το να χτυπάς κάποιων με παραπάνω fps η να τον χτυπάς στο κεφάλι δείχνει σεβασμό ;;;;;;;
Άνθρωπος ο οποίος σκέφτεται και πρατει ετσι μονο παιδεία δεν εχει....

wrangler

φροντισε να παιζεις με ατομα που παιζουν εξαρχης τιμια και σωστα φιλε μου!

δε μας φταιειι ο καθε διοργανωτης που ξοδευει κοπο.χρονο απο τη ζωη του να κανει ενα σεναριακι
κι εμεις να του το χαλαμε διακοπτοντας το σεναριο του καθε λιγο και λιγακι..
με μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωνω οτι αυτο συμβαινει σε καθε public game συνεχεια
και εχει γινει θεσμος πλεον.... αν ειναι δυνατον..
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

zimaroulis

Γνωμη μου είναι οταν ειναι καποιος γνωστός στο κύκλο για την αθανασία και το κάνει επανειλημμένως σε καθε παιχνιδι να κόβεται στα επόμενα. Η να γίνεται συζήτηση ομαδικά με τον αθάνατο. Οταν βρίσκεσαι με 5-10 άτομα γυρω σου να σε κραζουν ειτε αλλάζεις ρότα ζητώντας συγνώμη είτε συνεχίζεις τα ίδια και  δέχεσαι κάποιον αποκλεισμό. Θα έπρεπε να υπάρχουν ποινές, να βγούνε ονόματα δημοσίως.  Μιλάω για τους γνωστούς που το κάνουν σύστημα και τους έχουν μάθει πολλοί. Επισήμανση, επίπληξη και πιθανός αποκλεισμός απο μελλοντικά σενάρια, διοργανώσεις κ.τ.λ Η ταπεινή μου γνώμη.
Lasciate ogne speranza, voi ch'entrate  (Dante's inferno)