Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Ξεκίνησε από reset, 22 Σεπ 2011, 09:16:21 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

reset

καλημέρα Έλληνες !!!!!! ρίξτε αν θέλετε μια ματιά εδώ και κάντε τον σχολιασμό σάς !!!!!!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει !!!!!!!!!!

http://ellasneverdie.org/

chrisdeggestin

Ας ξεκινησουν οι βουλευτες μας για να δειξουν το καλο παραδειγμα >:( >:( >:(
Σε ολους μειωσεις γινοντε αλλα τους μισθους τους δεν τους αγγιζει τιποτα >:( >:( >:(
Να εισαι σιγουρος φιλε reset παλι δειγματα ηρωισμου θα δειξει ο Ελληνας αλλα αυτη την φορα σε περιοδο ειρηνης υποτιθεται...
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Horus

χαχαχαχχαχαχαχαχα  ;D ;D

καποιος δηλαδη χαρισε σε αυτον τον οργανισμο ενα ποσο... οσο ειναι το ΑΕΠ της γερμανιας!!! και αυτοι το χαριζουν για να σωθει η Ελλαδα  ;D

οτι να ναι!
παντως απο χιουμορ σκιζουμε!!
enemies..we need more enemies!!

Overlord

Κι εγώ πήγα και σήκωσα όλες τις απόταμιεύσεις που μου είχε αφήσει ο παπούς μου ο ΕΛ - Λήσποντος από την διαγαλαξιακή τράπεζα της Univers Bank για να έχουμε και αποθεματικό
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

mirrage

Ρε παιδιά...Την είδηση την βλέπω μόνο σε ειδησεογραφικά blogs και sites
που βγάζουν από "πατάτες" μέχρι "χαβιάρι"...Δεν την έχω δει σε κανένα
μεγάλο έντυπο, site η σταθμό ακόμα πέρα από το ALTER.
Ίσως να μου ξέφυγε βέβαια η ακόμα και να το θάβουν συστηματικά...
Πάντως δεν είμαι σίγουρος για το πόσο ισχύει.Φοβάμαι μην είναι το μεγαλύτερο
trollαρισμα στα ελληνικά οικονομικά χρονικά...

Shadowjack

Πιθανόν να είναι μούφα. Από την άλλη, το κατοχικό δάνειο το ανέφερε η Die Welt και το Time, που ήταν και ο λόγος που σταμάτησε η άνοδος του spread αυτές τις ημέρες. Απαίσιο να στηρίζονται τα λεφτά μας επάνω στην ψυχολογία του κοινού, αλλά νάμαστε. 

Και όχι, δεν παραιτήθηκε ο Καραμανλής από το δάνειο. Παραιτήθηκε από τις πολεμικές αποζημιώσεις.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

G.P.S.

Ειναι πολυ απλο ρε παιδια & οχι τοσο πατριωτικο οσο φαινεται :
Αν οντως υπαρχουν αυτες οι μετοχες & οι ιδιοκτητες προσπαθησαν
να τις εξαργυρωσουν αλλα ειτε απετυχαν ειτε τους ζητηθηκε συμβιβασμος
που δεν συμφερε,  τοτε ζητουν απο το κρατος να βγει "μπροστινη"
& να το κυνηγησει για να κονομησουν ΚΑΙ οι ιδιοι.

Εχουν 40 μετοχες & εδωσαν τις 10 για το χρεος.
Με τις 30 που μενουν, αν το πετυχουν θα παρουν 3 φορες το χρεος
δηλαδη ΧΥΖ φορες το ποσο που μπορει να καταφερναν
(αν τα καφερναν δηλαδη) να παρουν απο μονοι του ΚΑΙ με τις 40.

Το τερπνον (προσωπικη κονομα) με τα του ωφελιμου (ξεχρεωση Ελλαδας).

Powerplant

Εγώ θα πω ότι λένε αλήθεια. Να ρωτήσω κάτι όμως; Τα λεφτά ποιος θα τους τα δώσει; Η Εθνική Τράπεζα. Ποιανού είναι η Εθνική Τράπεζα; Του κράτους. Ωραία θα μας "ξεχρεώσει" Ελληνάρας για να του "χρωστάμε" τα τριπλάσια από ότι χρωστάμε τώρα σε ξένους! Εκτός αν θέλει να μας πει ότι έχει 1 τρις "κάβα" η Εθνική και δεν τα δίνει να ξεχρεώσουμε οπότε βρήκε την λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα δώσει μια μετοχή να πάρει τον Παναθηναϊκο και να τον κάνει Μπαρτσελόνα!  ;D

Ξυπνάτε ρε! Ούτε οι ΕΛ θα μας σώσουν, ούτε ο Χαρδαβέλας, ούτε η END ουτε η GIANT. Αν δεν κουνήσουμε τον κώλο μας και να ξεβολευτούμε χωρίς να μας νοιάζει το προσωπικό όφελος τότε μόνο μπορεί κάτι να αλλάξει. Δυστυχώς όμως φοβόμαστε ακόμα...

mirrage

1) Έτσι όπως γράφτηκε η ιστορία πράγματι έχουν βάλει μπροστά
το κράτος ώστε να πάρουν τα λεφτά και μάλιστα όσο πιο πολλά
γίνεται.Αν δεν είναι μούφα τότε ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!

2) Όταν αγοράζω και πουλάω μετοχές δεν με νοιάζει τπτ πέρα από
το κέρδος αλλιώς δεν θα αγόραζα/πουλούσα.
Αυτό το ήξερα η εθνική τράπεζα γι'αυτό και (σύμφωνα με την ιστορία)
προσπάθησε να φάει το χρήμα.Κοίταγε και αυτή το κέρδος της.
Στην τελική και πάντα σύμφωνα με την ιστορία τα λεφτά υπάρχουν
και δεν γίνεται να μην υπάρχουν γιατί παίζει η εγγύηση της Γαλλίας.
..."Να σημειωθεί επιπλέον ότι η Γαλλία είναι συνυπεύθυνη ως εγγυήτρια"...
και πέρα από αυτό η μετοχή αγοράστηκε σε χρυσό!Είναι εγγυημένη 100%.
Ο ελληνικός λαός δεν χρωστάει τπτ στον κο. που έχει τις μετοχές!
Powerplant δεν έχει βάση αυτό που είπες.
Μιλάω πάντα με γνώμονα ότι ισχύουν όσα λέει ο κυριούλης.
Αν είναι παπάτζες πρέπει να φάει τρελό γιαούρτι.

Βασικά με τόσα φράγκα αγοράζει όλη την Ε.Ε. άμα λάχει... ;D ;D ;D ;D ;D

Iskios

Εγώ θα πω κάτι άλλο με αφορμή αυτό το θέμα:

Το ΧΡΕΟΣ σαν έννοια είναι ένα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, το οποίο είναι φτιαγμένο πονηρά. Ένα παράδειγμα είναι το εξής: 

Έχουμε 10 γκαζόζες.

- Έχεις να μου δώσεις 13 γκαζόζες ?
- Όχι έχω 10.
- Δώσε μου τις και μου χρωστάς άλλες 3.

Αν υπολογίσετε το παγκόσμιο χρέος θα διαπιστώσετε ότι όλα τα κράτη χρωστάνε υπέρογκα ποσά τα οποία στο σύνολό τους σαν πλούτος δεν υφίσταται, είναι ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ μέγεθος.  

queef

Δεν χρειάζονται ούτε μετοχές ούτετ από μηχανής Θεοί.Το μόνο που χρειάζεται είναι @@..Είναι πασιφανές ότι όλα αυτά τα δάνεια ούτε ωφελούν τη χώρα ούτε μπορούμε να τα ξεχρεώσουμε.
Τι είναι λοιπόν το χρέος μας;Απεχθές.

Τι είναι το απεχθές χρέος;

Περί απεχθούς χρέους

Η θεωρητική θεμελίωση του όρου «απεχθές χρέος» οφείλεται στον ρώσο καθηγητή Νομικής, Αλεξάντερ Σακ. Η συμβολή του Σακ, ο οποίος την εποχή εκείνη – τη δεκαετία του '20 – δίδασκε στο Παρίσι και δεν συγκαταλέγεται στους ριζοσπάστες διανοούμενους, έγκειται στις τρεις προϋποθέσεις που έθεσε έτσι ώστε ένα χρέος να χαρακτηρισθεί απεχθές οπότε κατά συνέπεια μια κυβέρνηση παύει να δεσμεύεται να το πληρώσει.

Οι τρεις όροι για να χαρακτηρισθεί απεχθές ένα χρέος ήταν: Πρώτο, να έχει συναφθεί χωρίς τη συγκατάθεση του έθνους. Δεύτερο, τα ποσά που εισέρευσαν από το δάνειο να σπαταλήθηκαν με τρόπο που αντιβαίνει στα συμφέροντα του έθνους και, τρίτο, ο πιστωτής να ήταν ενήμερος των παραπάνω. Να αναφερθεί πως η συνεισφορά του Σακ δεν έγινε σε κενό αέρα. Αντίθετα, αξιοποίησε πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα όπου η παύση πληρωμών του δημοσίου χρέους αποφασίσθηκε με την παραπάνω αιτιολογική βάση. Το πρώτο παράδειγμα αφορούσε την άρνηση πληρωμής από τις ΗΠΑ το 1898 των χρεών που είχε αναλάβει η Κούβα όσο ήταν υπό ισπανική κατοχή και τα οποία οι ΗΠΑ στη συνέχεια αρνήθηκαν να επωμιστούν. Το δεύτερο παράδειγμα εξελίχθηκε είκοσι χρόνια αργότερα και πάλι πριν ο ρώσος νομικός δώσει περιεχόμενο στη ρήτρα του «απεχθούς χρέους». Αφορούσε ειδικότερα την απόφαση της κυβέρνησης της Κόστα Ρίκα να μην πληρώσει ένα δάνειο που είχε συνάψει η προηγούμενη δικτατορική εξουσία με την τράπεζα Royal Bank of Canada.

Η τεράστια συμβολή του Σακ έγκειται στην μετατόπιση του κέντρου βάρους της επιχειρηματολογίας υπέρ της παύσης πληρωμών του δημοσίου χρέους, η οποία παύει να επικεντρώνεται στην ηθική διάσταση του προβλήματος και μετατοπίζεται στη νομική. Το ερώτημα δηλαδή δεν είναι αν πλέον μπορεί μια χώρα να πληρώσει το δημόσιο χρέος της, αλλά αν πρέπει. Η συγκεκριμένη δυνατότητα αξιοποιήθηκε κατά κόρον τις τελευταίες δεκαετίες από πολλές κυβερνήσεις και κινήματα πολιτών.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

mirrage

Αυτά που λες τα ξέρουν όλοι αυτοί...
Θα τα χρησιμοποιούσαν αν δεν κοιτούσαν τα συμφέροντά τους.

queef

Παράθεση από: mirrage στις  22 Σεπ 2011, 20:23:40 ΜΜ
Αυτά που λες τα ξέρουν όλοι αυτοί...
Θα τα χρησιμοποιούσαν αν δεν κοιτούσαν τα συμφέροντά τους.
Αν δεν απατώμαι το χρησιμποποίησαν μέχρι και οι ΗΠΑ για το χρέος του Ιρακ αλλά αποσιωπήθηκε από τα ΜΜΕ.

Επίσης κάτι αντίστοιχο έγινε(όχι ακριβώς έτσι,αλλά λόγω του απεχθούς χρέους),και στον Ισημερινό.
Δώσε στον στραβό μάτια κι εκείνος θα ζητήσει φρύδια ..

Birankai

Επειδή το χρέος είναι απεχθές όπως το ονομάζεις , για αυτό και εμείς τους κοιτάζουμε και τους φερόμαστε με απέχθεια , και δεν αργεί η ώρα που θα τις τρώνε με '' απέχθεια !!!!!! ''

κανένας δεν αγαπάει αυτή την χώρα παρα μόνο οι πολίτες της .... ελπίζω ακόμα ......

πάντως σχετικά με το END πολλοί λένε διάφορα .... άλλοι ότι είναι μούφα .... άλλοι ότι ισχύουν όλα αυτά τα έγγραφα κτλ ....  νομικά όσα λένε στο site τους στέκουν .... αλλά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστούν

δεν υπάρχει όραμα και πραγματική αγάπη για αυτόν τον τόπο .... τεχνοκράτες οικονομολόγοι κυβερνάνε ....

έναν ρομαντικό καψουράκο με @@ χρειάζετε και με ενα σωστό  επιτελείο να εμπνεύσει τον λαό !!!!   

Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Τάλων

Και λέω εγώ τώρα βρε παιδί μου λέω...

... μπας και δεν είναι το πρόβλημα τα λεφτά αλλά οι Γραικοί που είχε πει και ένας παλιόφιλος κάποτε.

Βρε να δεις Κίσινγκερ θαρρώ τον λέγανε.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.