Αναβαθμιση πιστολιου αεριου

Ξεκίνησε από $rEiCk, 29 Αυγ 2011, 01:29:11 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

$rEiCk

καλησπερα σας.εχω το p226 της kj works το οποιο και θελω να του αναβαθμισω τη δυναμη εξοδου της μπιλιας και την ακριβεια και δεν ξερω τι χρειαζεται να κανω.παρακαλω οποιος ξερει τι μπορω να κανω(για παραδειγμα να αλλαξω ενα εξαρτημα και αν ειναι ετσι ποιο εξαρτημα κτλ) να απαντησει.ευχαριστω πολυ :)

Giotsil

Ο συνδυασμός για ταχύτερη έξοδο της μπίλιας είναι δυνατότερο αέριο και σκληρότερο
ελατήριο επαναφοράς. Μετά παίζεις όμως και με την αντοχή των άλλων μερών του όπλου.
Κάθε κατασκευαστής ορίζει τις μεγαλύτερες πιέσεις που δέχεται το όπλο και σ'αλλη περίπτωση
πρέπει να βάλεις custom parts.

mirrage

Βάλε αρχικά μία κάνη ακριβείας και βλέπεις μετά αν χρειάζεσαι κάτι πιο δυνατό.
Με την κάνη θα αυξήσεις την ευθυβολία.Επίσης κοίτα και το hop up.Δες αν έχουν
γραφτεί καλές κριτικές και αν χρειαστεί άλλαξέ το.Η στενότερη κάνη θα αυξήση
κάπως τα fps γι'αυτό δεν σου λέω να βάλεις δυνατότερο αέριο.

$rEiCk

Dulas

Υπολόγισε επίσης ότι τα πιστόλια είναι για να μπορούμε να πλησιάσουμε κοντά και να μην χτυπήσουμε άσχημα με τα AEG, οπότε η πολύ δύναμη δεν κάνει και πολύ καλό για το προφίλ μας σαν παίχτες που τεντώσαμε κορμιά από αποστάσεις αγκαλιάς.
Επένδυσε καλύτερα στην βελτίωση της συγκέντρωσης στην βολή σου και την αξιοπιστία ώστε να μην σε πουλήσει κάποια μέρα.
Η επιπλέον δύναμη φέρνει και πιο κοντά την βλάβη-ζημιά. :)
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

$rEiCk

κοιτα το πιστολι δεν το πηρα για να το χρησιμοποιω σε μαχες.το πηρα για σκοποβολη,τωρα θα μου πεις γιατι δεν επαιρνες κανονικο 4,5 μμ αεροβολο,αλλα θα σου πω οτι μου αρεσε το γεγονος οτι ειναι ρεπλικα του αληθινου και επισης οτι ειναι τοσο ρεαλιστικο.για αυτο εξαλλου θελω να αναβαθμισω την δυναμη του και την ακριβεια του.παντως στο μελλον θα ηθελα να ασχοληθω με το airsoft και σκοπευω κιολας απλα υπαρχουν καποια πραγματα που με δυσκολευουν προς το παρον.

Falcon

Δυνατοτερο αεριο. Φροντισε το ακροφυσιο (loading muzzle) στο πιστονι οτι δουλευει κανονικα, πηγαινει δηλ. μπρος-πισω χωρις να κολλαει - αυτο ειναι που καθοριζει τη δυναμη των βολων που ριχνεις. Αυτα.

$rEiCk

κοιτα οταν τραβω το κλειστρο πισω δεν πηγαινει μαζι του το loiding muzzle απευθειας δηλαδη οταν τραβω το κλειστρο σιγα σιγα παρατηρω οτι το loading muzzle για λιγο μπροστα και αφου εχω τραβηξει το κλειστρο 2 εκατοστα απο την κανονικη του θεση πηγαινει πισω το loaind muzzle αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο ατυο ετσι?και κατι αλλο που θα βρω ποιο δυνατο αεριο απο green/top gas και ποιο μου προτεινετε για το πιστολι μου?