Μπαινει ο ληστης στο σπιτι.....

Ξεκίνησε από BladeGT, 22 Αυγ 2011, 22:57:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Μπαινει ενας ληστης στο σπιτι το βραδυ και τοτε τι κανεις?

Εχω παντα γεματο το AEG για καθε ενδεχομενο να τον γαζωσω και μετα να κανω τον σταυρο μου να μην εχει αληθινο αυτος!
6 (14.6%)
Εχω παντα γεματο το GBB μου (θα θελα δηλαδη!! γιατι κανει και μπαμ μπαμ αυτο) του ριχνω μερικες και μετα κανω τον σταυρο μου να μην εχει αληθινο
6 (14.6%)
Ειμαι ο Chuck Norris! Δεν θελω οπλα! Εστω κ αν χρησιμοποιησω με 1 BB ακινητοποιω 3 ληστες!
9 (22%)
Κανω πως κοιμαμαι τους αφηνω να παρουν οτι θελουν και να φυγουν..
4 (9.8%)
Κανω πως κοιμαμαι τους αφηνω να παρουν οτι θελουν εως οτου αγγιξουν το αγαπημενο μου αντικειμενο(η κατι αξιας τεσπα)
5 (12.2%)
Ξερω πολεμικες τεχνες,τωρα θα γινει το σωσε!Και αν πιασω το οπλο στα χερια μου του ριχνω καμια και μετα του το φερνω στο κεφαλι!
7 (17.1%)
Παναγια μου σωσε!!!!
4 (9.8%)
Τα λεφτα ειναι στο 3ο συρταρι και η γυναικα μου διπλα! Παρτε την κ αυτην!Δεν ξερω δεν σας ειδα ποτε!
7 (17.1%)
Σημαδευω με το οπλο και τους λεω να φυγουν γιατι με ενα τηλεφωνημα μαζευεται ολη η ομαδα(airsoft) και δεν θα βγει κανεις ζωντανος απο κει! Τσσσσσ
15 (36.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 41

Η ψηφοφορία έληξε: 21 Σεπ 2011, 22:57:01 ΜΜ

Iskios

@ Vangelis
Άλλο Νομικός και άλλο Υδραυλικός. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος που "παραποίησε εσκεμμένα" τον ΠΚ θα έπιανε το νόημα της λάθους τοποθέτησής του και χωρίς να τον πούμε "ανόητο".

@ Jumbo
Η γνώση δημιουργεί υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα.

@ Powerplant
Το δικαίωμα της γνώμης και της έκφρασης το έχουν όλοι, το δικαίωμα του κριτή το έχει μόνο Ένας.

@ The Eagle
Το ειδικό βάρος αυτών που λέμε δημόσια ζυγίζεται με επιχειρήματα, όταν μιλάμε χωρίς αυτά χάνουμε την αξιοπιστία μας. Χωρίς αξιοπιστία η γνώμη μας απαξιώνεται._

lock

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  08 Σεπ 2011, 10:58:16 ΠΜ
(συνηθως κοβουν βολτες στην γειτονια μερες με διαφορους τροπους)
επειδη ετυχε κ ηρθα τετ α τετ με δυο τυπους που ειχαν μπει στον κηπο στα σκοταδια κ τσεκαριζαν απ το παραθυρο το σπιτι η αντιδραση μ μεσα στην φορτιση ηταν απλα να τρεξω να τους προλαβω,τωρα τι θα γινοταν αν τους εφτανα δεν ξερω...μετα που ηρεμησα ομως κ σκεφτηκα πιο καθαρα κατεληξα στο ρε μ@@@@@ τι κανεις;
Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  08 Σεπ 2011, 10:58:16 ΠΜ
σαν ατομο που θελω να προστεψω των χωρο μου απο αλητες, Οσο και να θελω να του την καρφωσο του @@@ @@!!! που θα μπει δυστηχως σκεφτομαι οτι εχω κ μια οικογενεια απο πισω !!!!
+1 στο παραπανω
κ αν αυτο κ αν το αλλο κ αν το παραλλο,κανενας δεν ξερει ποσο ψυχραιμα μπορει ν αντιδραση εκεινη την στιγμη κ δυστυχως η ψυχραιμια τετοιες στιγμες παει περιπατο
κ αναφερω ενα περιστατικο που εγινε μεσα στα τελευταια δυο χρονια στην βορεια ελλαδα βεροια νομιζω που μπηκαν σπιτι κ ο ανθρωπος ειχε γυναικα κ κορη παλεψε μαζι τους κ προφτασε να φτασει μεχρι την καραμπινα κ τους λιανισε (δεν θυμαμαι αν σκοτωθηκε καποιος) τον περασαν δικαστηριο,ασχετο αν τον αθωωσαν βεβαια...σκεψου τωρα να χεις γυναικα παιδια κ να εχει 'ορεξουλες' ο αλλος να σου μαγαρισει γυναικα κορη να τους βρασω τους νομους οποιος πεσει πρωτος (εκτος αν η γυναικα σου χει πρηξει τα συκωτια κ το κανεις σαν τ ανεκδοτ με τον ληστη στην τραπεζα εγω δεν ειδα τπτ αλλα η γυναικα μου τα ειδε ολα :P )

Vangelis

Παράθεση από: Iskios στις  09 Σεπ 2011, 02:12:43 ΠΜ
@ Vangelis
Άλλο Νομικός και άλλο Υδραυλικός. Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος που "παραποίησε εσκεμμένα" τον ΠΚ θα έπιανε το νόημα της λάθους τοποθέτησής του και χωρίς να τον πούμε "ανόητο".

@ Jumbo
Η γνώση δημιουργεί υποχρεώσεις και όχι δικαιώματα.

@ Powerplant
Το δικαίωμα της γνώμης και της έκφρασης το έχουν όλοι, το δικαίωμα του κριτή το έχει μόνο Ένας.

@ The Eagle
Το ειδικό βάρος αυτών που λέμε δημόσια ζυγίζεται με επιχειρήματα, όταν μιλάμε χωρίς αυτά χάνουμε την αξιοπιστία μας. Χωρίς αξιοπιστία η γνώμη μας απαξιώνεται._

@ Iskios,

Για την ιστορία σου υπενθυμίζω ξανά ότι η πρόταση του μέλους @Eagle ξεκίνησε με:

Παράθεση από: The Eagle στις  07 Σεπ 2011, 22:36:40 ΜΜ
Η νομοθεσία είναι απαρχαιομένη και κατά του ελληνα πολίτη.  συμφωνα με ελλ. νομοθεσία:

Και τελείωσε με

Παράθεση από: The Eagle στις  07 Σεπ 2011, 22:36:40 ΜΜ
Αυτά...

Όπως μπορείς να καταλάβεις από τα παραπάνω δεν υπάρχει μια αποτύπωση άποψης ή έστω μια προσπάθεια τοποθέτησης, αλλά θέλει να εκφράσει με απολυτό τρόπο αυτά που αναφέρει σαν να είναι τελική απάντηση που δεν επιδέχεται αμφιβολίας.

Τι καθόμαστε τώρα και συζητάμε...

Αυτό όμως που μου κάνει τεράστια εντύπωση είναι η εμμονή σου να υπερασπίζεσαι την άποψη ενός άλλου μέλους που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι 100% λάθος.

Σε αυτό που συμφωνούμε είναι ότι η αξιοπιστία του καθενός κρίνεται από τα λεγόμενα του.

Αποσύρομαι από την συζήτηση οριστικά.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Dulas

Μία ψηφοφορία 3 σελίδες με θέμα άσχετο με το airsoft σαν hobby, αλλα με περίπτωση εφιαλτική που πολλοί από όσους έχουν γράψει δεν αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα μίας τέτοιας κατάστασης.

Καμία φορά αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαστε με το hobby, για συλλογή και αναπαράσταση τα παιδικά μας χρονια και για να κάνουμε τους ήρωες της τηλεοράσεις για 3-5-10 ώρες την εβδομάδα?

Για να ξεκατινιαζόμαστε καμιά φορά στα φόρουμ και να βριζόμαστε?

Για τι?

Απορώ που αρχίζει και που φτάνει το airsoft σαν hobby.

Είχα πολύ καιρό που δεν έγγραφα στα φόρουμ, και πολλοί παλιότεροι παίχτες που έκοψαν επίσης.

Ξεκίνησα πάλι να διαβάζω πιο εντατικά και αυτό που βλέπω είναι ότι πολλοί έχουμε μπερδέψει την Λούτσα με την βούρτσα.

Λίγο σφίξιμο και εφαρμογή των κανόνων δεν κάνει κακό καμιά φορά.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

jumbo

φιλε iskios χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου, οφειλω να διαφωνισω...
η γνωση δεν γενναει μονο υποχρεωσεις, δινει και δικαιωματα.
υποχρεωση μου στην επιστημη την οποια σπουδασα με τα κυριολεκτικων κοπων και βασανων, ειναι να μοιραζομαι της γνωσεις μου και να προσπαθω να προλαβαινω τυχον αστοχιες και αναφερετο δικαιωμα μου να σταματαω οτιδηποτε μπορει να με οδηγησει προ τετελεσμενων γεγονοτων με οποιονδηποτε ενομο τροπο.
οπως βεββαια ειμαι υποχρεωμενος να γινομαι μαθητης, οταν θα πρεπει να μαθω κατι το οποιο ειναι εκτος ειδικοτητας μου και να σεβομαι οποιον θελει να μου <<διδαξει>> κατι διαφορετικο απο αυτα που ηδη γνωριζω.
ο φιλος μας ενημερωθηκε αρκετες φορες οτι η αποψη του ηταν τουλαχιστον ανακριβης και ωστοσο συνεχισε να επιμενει και να μιλαει σαν ειδικος.
δικαιωμα στην αποψη σαφως και εχουν ολοι, αλλα με την συνεπεια των λεγομενων τους, ειτε αυτη ειναι επαινος ειτε κατακραυγη.
κατα τα αλλα ο dulas εχει απολυτο δικιο... χρειαζεται αυστηροτερη τηρηση των κανονων του φορουμ.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

marboo