Κανένα παιχνιδάκι;

Ξεκίνησε από The Eagle, 07 Σεπ 2011, 13:44:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

The Eagle

Είμαι καινούριος στο άθλημα με 0 παιχνίδια στο ενεργητικό μου. Αυτή την κυριακή δεν θα κανονιστεί τιποτα να γουστάρουμε κι εμείς οι νέοι;;;

Palladin

Κάτι θα γίνει, μη βιάζεστε... ακόμα Τετάρτη είναι... το πολύ πολύ να μαζευτούμε να ρίξουμε καμιά μπίλια χαλαρά με deathmatch...

The Eagle

καλο είναι κι αυτό παίδες! ;)

Maxx333

καλησπερα σε ολους,κ  γω περιμενω να δω για κανα σεναριο η' τιποτα πιο χαλαρα,ειμαι νεος κ καταλαβαινετε..,να στε καλα.

The Eagle

Δε χρειάζεται να παίξουμε και κανενα τρομερό σενάριο. Και κάτι απλό να είναι να ξεδώσουμε...

Overlord

Καλημέρα
Τι θα λέγατε να κάνουμε ένα παιχνίδι προς Σούνιο μεριά στο παλιό Belvedere;
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

Dulas

Ο καιρός είναι καλός ακόμα και τα ΣΚ έχει κίνηση, μην προκαλείται τόσο, καλό κάνει.
Άσε να περάσει και αυτός ο μήνας.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

Overlord

Γιατί να προκαλέσουμε και ποιόν;;;;;;;;;;;;;;
Αν γουστάρετε να βρεθούμε τα '' νεούδια'' του αθλήματος με κανέναν παλαιότερο να μας μπάσει στα μυστικά μπορεί να οργανωθεί ένα παιχνίδι
Αν προχωρήσω, ακολουθείστε με...
Αν υποχωρήσω, σκοτώστε με...
Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με...

The Eagle

παιδιά, ότι πείτε εσείς... Εμείς όρεξη έχουμε. Βάζουμε την παρέα και την όρεξη για ενα ωραίο και καλό παίγνιο (χωρίς προβλήματα με τους περιοίκους) αλλά αφήνουμε την εμπειρία των παλαιότερων να μας οδηγήσει... Σε όποιο πεδίο θέλετε. Δεν υπάρχει πρόβλημα (έτσι κι αλλιώς όλα τα πεδία είναι πολυ μακρυα από εμένα, με εξέρεση αυτής της μαλακάσας, μιας και είμαι στον Ωρωπό!  ;D ) . Ότι θέλετε...

Palladin

Ο Dulas έχει δίκιο για το Σούνιο, επειδή έχει πολύ κόσμο ακόμα προς τα κει και δεν θέλουμε να προκαλούμε μιας και το πεδίο φαίνεται από το δρόμο καλύτερα να γίνει κάτι στην Ελευσίνα. Αν δεν οργανωθεί κανένα παιχνίδι πολύ πιθανό να ανεβούμε να φτιάξουμε τίποτα...

The Eagle

Palladin

Θα γίνει παιχνιδάκι στην Ελευσίνα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, άντε και κανα shotgun ελατηρίου. Όσοι δεν έχουν πιστόλια δεν θα παίξουν, ΑΛΛΑ μπορείτε όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει να πάτε, ΝΑ ΔΕΙΤΕ, να πωρωθείτε και όταν τελειώσει το παιχνίδι να στήσετε δικό σας και να παίξετε σαν κύριοι. Η γνώμη μου και η συμβουλή μου είναι να δείτε και να "εξερευνήσετε" πρώτα το πεδίο, περπατήστε το να δείτε τα επικίνδυνα σημεία του και γνωρίστε το πριν παίξετε. Θα πάνε παιδιά με πολλά παιχνίδια "στα πόδια τους" οπότε ζητήστε τους να σας λύσουν τις απορίες σας αν έχετε.

The Eagle

μόνο πιστολια ε; ...Απλά πιστευα πω θα ήταν καλό να παίζαμε πλάι σε παλαιοτερους να μάθουμε...
Μία ερώτηση: Γιατί επιλέγετε παιχνίδι με πιστολια; Για περισσοτερη αδρεναλίνη λόγο μικρότερων αποστάσεων εμπλοκής;

Palladin

Φίλε The Eagle όταν τελειώσει το παιχνίδι με τα πιστόλια, το πιθανότερο είναι, αφού θα υπάρχει και χρόνος, να γίνουν παιχνίδια deathmatch και να παίξετε. Το παιχνίδι με τα πιστόλια φανταστείτε το κλέφτες-αστυνόμοι που σχεδόν όλοι έχουν πιστόλια, είναι όντως κάτι διαφορετικό από τα συνεχόμενα παιχνίδια με τα rifles.

Dulas

Επιπλέον τα παιχνίδια με πιστόλι μόνο, είναι από εκείνα που επιτρέπεουν στους παίχτες να είναι περισσότερη ώρα ενεργοί μέσα στο πεδίο, έτσι ώστε ουσιαστικά να δίνουν περισσότερο χρόνο εξοικείωσης στην κίνηση, κάτι που "λύνει" τα χέρια σε νέους παίχτες και ανεβάζουν το επίπεδο σε παλιότερους.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

Maxx333

σας χαιρετω ολους, αυτο το παιχνιδακι μονο με πιστολια,που ειναι το πεδιο στην ελευσινα κ τι ωρα?μια χαρα ειναι αυτα τα "χαλαρα" για ξεκινημα,να ειστε καλα

Condor

Καλησπέρα κύριοι, κι εγώ καινούργιος στο άθλημα και στην μεγάλη σας παρέα (σαν πολλά νεούδια δεν έχουμε μαζευτεί; Τελευταία σειρά είμαστε; φωλιά εχει εδώ;  ;D ). Προς απάντηση του φίλου Maxx333 τα παιχνίδια αναρτώνται στο κεφάλαιο Αττική Κεντρική Στερεά Ελλάδα στα παιχνίδια (αν δεν κάνω λάθος) και όχι εδώ. ακόμα απ' ότι έχω δει δεν υπάρχει κανένα παίγνιο για Κυριακή (κρίμα)  :( . Κι εγώ ανυπομονώ να ξεκινήσω!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

KRITIKOS

Παντως εχει παιχνιδη την Κυριακη στην Ελευσινα με μπιστολια & οριο 328+5%

Condor

.... Ωπ, πιάστηκα αδιάβαστος! Φίλε KRITIKOS δεν αναρτούνται πάντα στην ενότητα παιχνίδια Αττικής; Το τελευταίο που έχει είναι μια προπόνηση απο την προηγούμενη βδομάδα... Κάνω κάτι λαθος;
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Maxx333

κεντρο εκπαιδευσεως το καναμε χαχαχα. κυριακη τι ωρα?σε πιο φορουμ ?χαιρετω τους συμπολεμιστες  fl. dragon,doulas,kritikos,big mak