Αγορά νέου οπλου

Ξεκίνησε από Birankai, 05 Σεπ 2011, 17:54:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Birankai

Καλησπέρα παιδιά . Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που εχει δουλέψει πολυ το aeg .
Αυριο θα αγοράσω ενα όπλο aeg. Θελω η τιμή να μην ξεπεράσει τα 400 ευρώ μαζί με σκοπευτικα ..... Θελω την γνώμη σας για ενα όπλο που να τηρεί τις προδιαγραφές αττικής για fps, ποιότητα στην κατασκευή και ρεαλισμό στην λειτουργία του . Απο μια γρήγορη μάτια , μου αρέσουν g36 Tokyo και scar σαν δεύτερη επιλογή . Θα εκτιμησω πολυ την άποψη κάποιου που όντως γνωρίζει , για να μην πάνε τσάμπα τα χρήματα καθότι δύσκολοι καιροί. Σας ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων ....
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

The Eagle

χμ... κι εγώ θα πάρω οπλο αύριο να ξεκινήσω... αναμένω απαντήσεις για αραβίδες (carbines) M16 στην ενότητα "αρχάριοι"...

Birankai

Εχω ηδη ενα g39e open bolt gbbr . Θελω και ενα aeg για να ειμαι καλλυμενος
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

adinamos

Tokyo Marui, VFC, G&G ειναι καλες μαρκες, διαλεξε κατι απο αυτες.

tristan

φιλε Birakai to g36 της τοκιο το εχει το αδελφακιμου το aeg εινα εργαλιο και παρτο με κληστα ματι και δεν θα εχεις προβλημα σε κανενα παιχνιδι με τα φπς
το αδελφακι εχει και το φα μας τοκιο και εναι ψεκαστιρακι 
σου προτινω τοκιο και το παξημαδι τουβλο  ;D ;D ;D

gioalex

Έχω εδώ και 1μιση χρόνο ΤΜ G36C και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν του έχω πειράξει ούτε βίδα, βγάζει <300 fps, έχω 10 mid cap από Χονγκ Κονγκ. Δεν το έχω μετανοιώσει παρ' όλο ότι έδωσα παραπάνω λεφτά απ' ότι αν έπαιρνα κάτι άλλο...