πλατφορμα μηρου για πιστολι

Ξεκίνησε από Dusty, 04 Σεπ 2011, 12:30:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

καλημερα σας, αγορασα προσφατα το 1ο μου πιστολι ενα M9 πληρως μεταλλικο καθως κ μια πλατφορμα μηρου ρυθμιζομενη.
το προβλημα ειναι το εξης ενω την φοραω κ την ρυθμιζω στο ποδι μου στεκεται μια χαρα ειναι οπως ακριβως την θελω οταν βαζω το πιστολι μεσα τοτε αμεσως γερνε προς την εξωτερικη πλευρα κ ουσιαστικα "κρεμεται" κ φυσικα δν βολευει καθολου στο τρεξιμο καθοτι το πιστολι μαζι με την θηκη κουνιεται κ φυσικα νομιζω οτι καποια στιγμη το πιστολι θα πεσει η θα βγει
φανταζομαι ολο αυτο ειναι εξαιτιας του βαρους του καμια ιδεα βοηθεια? πρεπει να αλλαξω θηκη η να παω σε μια ζωνης ? η ειναι απλα η ιδεα μου επειδη δν εχω ξανα φορεσει κτ παρομοιο
ευχαριστω

reset

μόνο με αυτήν θα βρεις την γιατρεια σου

WhiskeyX-ray

Dusty

σας ευχαριστω πολυ παιδια κ τους δυο σας. φιλε μου  reset η επιλογη φαινεται πολυυυυυ ωραια φαινεται οτι ειναι φτιαγμενη για το ποδι. καποια παραπανω στοιχεια μαρκα κλπ?
σας ευχαριστω

mirrage

Με όλες θα έχεις θέμα κίνησης απλά κάποιες θα το μειώσουν πολύ.
Δεν ξέρω αν οι αληθινές είναι πιο αποτελεσματικές λόγω καλύτερων
υλικών.

The Eagle

Φιλε, εχω μια θήκη παρομοια με αυτή του Reset από carbon, για πραγματικό πιστόλι (USP) (το οποιο είναι και βαρύτερο) και είναι τέλεια... Μόνο που επειδή είναι απο ανθρακονυμα και είναι για πραγματικό οπλο, είναι πολύ ακριβή. Για την ακρίβεια 48 ευρώ... Αυτή του reset θα σε υπερκαλυψει.