Σκοπευτικα

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 01 Σεπ 2011, 18:20:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

τι ηλεκτρονικο βοηθημα σκοπευσης προτειματε κ γιατι,στο airsoft!!

red dot
holographic sight
acog
acog τυπου red dot
αλλο
κανενα μονο iron sights

Nick Babouinos

μια γενικη ψηφοφορια για να δω αν ο κοσμοσ τελικα στο ερσοφτ προτειμαει ηλεκτρονικα βοηθηματα,αν τα προτειμαει τον βοηθανε η τα θελει για παπατζα,εγω παντως παιζω στο χολογκραφικ!!!

papaflesas

Αν παιζεις σε κλειστους χωρους ..(cqb)  βοηθανε πολυ..  αλλα εκτος κτιριων, με τον λιγο ανεμο αυτοματως
ολα τα σκοπευτικα βοηθηματα ,ειναι αχρηστα.. μετραει μονο το καλο ματι ,η διοφθαλμη σκοπευση ειναι μονοδρομος. 
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

jumbo

Παράθεση από: papaflesas στις  02 Σεπ 2011, 17:54:08 ΜΜ
Αν παιζεις σε κλειστους χωρους ..(cqb)  βοηθανε πολυ..  αλλα εκτος κτιριων, με τον λιγο ανεμο αυτοματως
ολα τα σκοπευτικα βοηθηματα ,ειναι αχρηστα.. μετραει μονο το καλο ματι ,η διοφθαλμη σκοπευση ειναι μονοδρομος. 

+1 συμφωνω με τον πατερ απολυτα.... :) :) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Εγω δοκιμασα ολες αυτες τις παπατζες και κατεληξα στο μαμα σκοπευτικα και ξερο ψωμι..ολα τα αλλα ειναι για ομορφια..ουτε νυκτερινο παιζεις,αλλα καθρεφτιζουν,τα ξερετε πανω κατω..η πλακα ειναι οτι μερικοι νομιζουν οτι παιζουμε με αληθινα οπλα..''μα σε ειδα στο red dot(στα 60 μετρα)σε χτυπησα..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

1T2X1

ironsights.Εναλλακτικά διόπτρα για να σταμπάρεις τους αθάνατους >:(

Iskios

iron sights (για τους λόγους που προαναφέρθηκαν)

G.P.S.

Τα σκοπευτικα δεν μου ειναι χρηστικα αφου εχω μαθει πλεον το AEG μου,
η 1η βολη μου ειναι 30-50εκ απο τον "στοχο", οποτε η 2η ή 3η βολη μου βρισκει στοχο.
Ομως εχω ενα ACOG 4x για την παπατζα & την επιβεβαιωση των Highlanders.

JokeR

περα των iron sight εμενα με βολευει απιστευτα red dot με Χ2 φακο (το σκοπευτικο της wealther που εχω δηλαδη

kaliostro

Στο Μ16Α3 έχω διόπτρα (του πανηγηριού) μόνο κ μόνο για να επιβεβαιώνω αν πέτυχα στόχο. Ο παραμικρός αέρας σε εξωτερικό χώρο τα κάνει άχρηστα.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!