το καμαρι μου ο αρης...σε αγωνα εργασιας αστυνομικων σκυλων.. (ipo2)

Ξεκίνησε από papaflesas, 30 Αυγ 2011, 02:46:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papaflesas

Aris von freileben

αεεεεεερααααα!!! και εφυγε η τορπιλη  ;D ;D ;D
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

L-96

elricd

'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Iskios

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Τον ειχα δει καποτε στην καισαριανη..μπραβο Πατερ...σκεφτηκες να τον ενταξεις στην ομαδα για pointman?εε pointdog καλυτερα.. ;D ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

papaflesas

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  30 Αυγ 2011, 10:54:28 ΠΜ
Τον ειχα δει καποτε στην καισαριανη..μπραβο Πατερ...σκεφτηκες να τον ενταξεις στην ομαδα για pointman?εε pointdog καλυτερα.. ;D ;D
Στα 3 kills τον αμολαω (cod black ops) ;D ;D ;D ;D

υ.σ ειναι ο εκτος σκυλος που κατεβαζω σε αγωνες...  ξεκινησα με ντοπερμαν το 1997 μετα με γερμανικα εργασιακα..μαυρα και γκρι . και τα τελευταια 4 χρονια με μαλινουά.. οπως ο αρης.
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

gioalex

Μάλλον πρέπει να το πεις "Το θηρίο μου ο Άρης"!!!
Κούκλος...

Powerplant

Άρης να γουστάρεις!  ;D

Να τον χαίρεσαι πάτερ. Σφαιροβολίδας ο κερατάς!

Albatros

υπεροχος πατερ ! κουκλος! να το χαιρεσε και να ειναι γερο δυνατο! (και με γερα δοντια). φερτο σε κανενα παιχνιδι γιαυτους που δεν βγαινουν!
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

Πάτερ Βανίλιας

Demon

Πάτερ είναι απίστευτος ο φιλαράκος σου!!!Να είναι πάντα γερός και δυνατός!! :D :D

jumbo

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  30 Αυγ 2011, 10:54:28 ΠΜ

ουτως ή αλλως ειναι το rebel οσκυλο μας φιλε Μελα... ;D ;D ;D
ασε που μας βοηθαει και στην γυμναστικη μας...  ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ