Μπαινει ο ληστης στο σπιτι.....

Ξεκίνησε από BladeGT, 22 Αυγ 2011, 22:57:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Μπαινει ενας ληστης στο σπιτι το βραδυ και τοτε τι κανεις?

Εχω παντα γεματο το AEG για καθε ενδεχομενο να τον γαζωσω και μετα να κανω τον σταυρο μου να μην εχει αληθινο αυτος!
6 (14.6%)
Εχω παντα γεματο το GBB μου (θα θελα δηλαδη!! γιατι κανει και μπαμ μπαμ αυτο) του ριχνω μερικες και μετα κανω τον σταυρο μου να μην εχει αληθινο
6 (14.6%)
Ειμαι ο Chuck Norris! Δεν θελω οπλα! Εστω κ αν χρησιμοποιησω με 1 BB ακινητοποιω 3 ληστες!
9 (22%)
Κανω πως κοιμαμαι τους αφηνω να παρουν οτι θελουν και να φυγουν..
4 (9.8%)
Κανω πως κοιμαμαι τους αφηνω να παρουν οτι θελουν εως οτου αγγιξουν το αγαπημενο μου αντικειμενο(η κατι αξιας τεσπα)
5 (12.2%)
Ξερω πολεμικες τεχνες,τωρα θα γινει το σωσε!Και αν πιασω το οπλο στα χερια μου του ριχνω καμια και μετα του το φερνω στο κεφαλι!
7 (17.1%)
Παναγια μου σωσε!!!!
4 (9.8%)
Τα λεφτα ειναι στο 3ο συρταρι και η γυναικα μου διπλα! Παρτε την κ αυτην!Δεν ξερω δεν σας ειδα ποτε!
7 (17.1%)
Σημαδευω με το οπλο και τους λεω να φυγουν γιατι με ενα τηλεφωνημα μαζευεται ολη η ομαδα(airsoft) και δεν θα βγει κανεις ζωντανος απο κει! Τσσσσσ
15 (36.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 41

Η ψηφοφορία έληξε: 21 Σεπ 2011, 22:57:01 ΜΜ

BladeGT

Η παρον ψηφοφορια δεν ειναι για να δωσουμε ιδεες ουτε σημαινει οτι ο καθενας οτι ψηφιζει θα το εκανε κι ολας. Μου ρθε στον χαβαλε καθως ακουγα τελευταια το ποσα γινονται γυρω μας με ληστειες κλπ αλλα δεν ειναι και ψεμα οτι σε πολλους θα πηγαινε στο μυαλο να αρπαξουν το airsoft οπλο τους αυτη την κακια ωρα .. Κατι το οποιο μπορει να ειναι πολυ κακο σαν επιλογη αλλα τελος παντων..για τον χαβαλε ξαναλεω...
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

liongreek

...κάνω τον ψόφιο γιατί το Makarov ή το καλασνίκι που κουβαλάει ο ληστής είναι μερικά χιλιάρικα fps πιο δυνατό...

cpt.Price

συμφωνα με την νομοθεσια, τον σκοτωνω με νομιμα μεσα.
Current project :
G3 SBS

Current armory :
MC51
Mp5a5 (for sale)
Ak74 (scrap)

Winter is coming!

Demon

Εγώ πάντως κύριοι,
εχω και stand buy δίπλα μου οταν κοιμάμαι (ειμαι δυστυχώς απο αυτούς που ακουνε και τα βήματα της γάτας οταν κοιμούνται  :-[ ) κατι καλύτερο απο το AEG μου...
Οταν κάποιος μπει στο χώρο μου (γνωρίζοντας πάντα τις συνέπειες που θα έχω απο τον ελληνικό νόμο) ειναι η ζωή η ασφάλεια της οικογένειας μου ή η δική του,εν ανάγκη θα μπώ και φυλακή προκειμένου να μην παθουν τίποτα οι δικοί μου άνθρωποι!
Δεν προσπαθώ να το παίξω ήρωας ουτε Chuck Norris, δεν θα έκανα ποτέ επίθεση σε κάποιον αλλα μεσα στο σπίτι μου δεν αστειευομαι όποιο και αν είναι το κόστος.

Φιλικά και ειλικρινά

Ghost Rider

Crypto

Ο νόμος περι "αυτοάμυνας" (το γνωστό αναμασημένο self defense) στην χώρα μας είναι σαφής και αμετάβλητος τόοοσα χρόνια: Απλά δεν υπάρχει.
Οι νόμοι για το θέμα αυτό "προστατεύουν" τον θύτη και δεν παρέχουν καμία ελάφρυνση στο θύμα. Άλλος ένας φαύλος - νομικός- κύκλος (θεωρώ και με άπειρα "παράθυρα" και υποπαραγράφους και βεβαίως βεβαίως απόλυτο γραφειοκρατικό χάος). Και για προσωπικό λητό οπλοστάσιο πραγματικών "fps" , ούτε λόγος. Μην τα θέλουμε και όλα. >:(

Δεν εκφράζω πικρία ούτε μου συνέβει προσωπικά κάτι τόσο άσχημο όσο η εισβολή ενός κακόβουλου προσώπου στον προσωπικό μου χώρο. Αλλά συνέβει στην γειτόνισσα από πάνω μου και στον γείτονα από κάτω μου το ίδιο βράδυ. Οι ληστές, μπήκαν με "πασπαρτου" κλειδί, κλέψανε, φάγανε και την κάνανε με ελαφρά ενώ κοιμόντουσαν μέσα. Σαν πρώτος διαχειριστής της νεοσύστατης πολυκατοικίας μας (4 χρόνια πρίν), είχα προτείνει την αλλαγή της κλειδαριάς ασφαλείας και στην κεντρική είσοδο και στις εκάστοτες εισόδους διαμερισμάτων, πράγμα το οποίο αγνοήθηκε. Και άλλα πολλά. Γιατί ποιός ακούει τον πιτσιρικά. Βάλτον εκεί διαχειριστή να πήξει και εμείς πάμε διακοπές. :( Α, και όταν έμαθα από τη Σήμανση τι έγινε, κιχ δεν έκανα. Δεν μπορούσα διότι αισθάνθηκα αφόρητα απροετοίμαστος και χμμ..."παραβιασμένος?"

Το νόημα. Πρώτα, ίσως, θα πρέπει να κοιτάξουμε πώς να "οχυρώσουμε" το χώρο μας και μετά να ασχοληθούμε με το τι οπλοστάσιο ή θεωρητικά κότσια έχει ο καθένας μας. Και δεν αναφέρομαι σε είδη Αεροσφαίρισης. Μην ξεχνάμε ότι αυτός/οι που είναι έτοιμοι να προβούν σε τέτοιες ανήθικες και δειλές πράξεις είναι άτομα που ρισκάρουν όλα για όλα. Και σίγουρα σε "μαν του μαν", αν κατάφερνα να δούν πχ. το .6mm Barrett να τους συμαδεύει, μάλλον θα ρωτήσουν στοιχεία για το εργαλείο και πόσο κάνει πάρα να πηδήξουν με τον καναπέ από το μπαλκόνι φοβούμενοι πενηντάρι αντιαρματικό βλήμα.  ::)

Εκφράζω μονάχα προσωπική άποψη και ανησυχία για τα σημερινά δρώμενα που μόνο αύξηση σημειώνουν. Και θα χειροτερέψουν. Αυτή η "ΚΡΙΣΗ" που διανύουμε (φερόμενη τον τίτλο αυτό για συντομία, διότι κανονικα λέγεται Συμφεροντολόγα Παγκόσμια Πολεμο-Πολιτικο-Οικονομική και Τραπεζό-Πετρελαιακή Ολιγαρχική Σκατοθύελλα Ιουρασικών Διαστάσεων) δεν είναι κάν κοντά στο τέλος και ο κοσμός πεινούσε και πεινάει και θα πεινάσει ακόμα περισσότερο, οπότε, να το "καρότο" στην μουτσούνα, να τα μέτρα, να η λητότητα, να η οργή και να η ληστεία.

Αφού λοιπόν σας κούρασα, απαντώ ευθέως στο νήμα. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα και αδυνατώ να αντιστοιχήσω το θέμα αυτό με το χιουμορ. Ελπίζω να μην μου συμβεί κάτι τέτοιο. Και σε κανέναν από εσάς!  Να είστε πάντα ασφαλείς και πάρτε τα μέτρα σας :)

kaliostro

Έχω ένα ροπαλάκι του μπέιζμπολ μέσα στο δωμάτιο...ΑΝ τους ακούσω (όταν κοιμάμε δεν ακούω ούτε κανόνι) ίσως κ να το χρησιμοποιήσω...εξαρτάτε το που θα έχει φτάσει το σκατό σε μια τέτοια φάση...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

1T2X1

Ως παθών αλλά ευτυχώς όχι παρών κατά τη ληστεία μπορώ να πω ότι η καλύτερη λύση είναι να μην είσαι μέσα.

Πολλοί οι καουμποήδες που θα καθαρίσουν όποιους επίδοξους διαρρήκτες εισβάλλουν στον προσωπικό τους χώρο αλλά κύριοι στα λόγια είμαστε όλοι πρώτοι.Εμείς στην καλύτερη θα ξυπνήσουμε τρομαγμένοι ενώ αυτός/αυτοί είναι έτοιμοι για όλα..

Το να είσαι μέσα μόνο σε κακό μπορεί να βγει.

mirrage

Αν δεν απατώμαι το πνεύμα της ελληνικής νομοθεσίας είναι πως η αφαίρεση ζωής είναι πάντα κατακριτέα.
Μόνη εξαίρεση αποτελεί η κατάφωρη παραβίαση όχι απλά του προσωπικού χώρου (σε άλλες χώρες αυτή είναι αρκετή)
αλλά της ζωής με άμεσο τρόπο.Δλδ αν ο άλλος δεν σου επιτεθεί δεν του κάνεις τπτ, η αν σου επιτεθεί και την κάνει
και τον βαρέσεις πάλι είσαι offside..Βρίσκω λογικό το πνεύμα αλλά στην πράξη υπάρχει πρόβλημα.Πρέπει εγώ να
περιμένω να μου κολλήσει στην μούρη το πιστόλι η να πυροβολήσει για να αντιδράσω?Αν τον δω και καταφέρω να
σκεφτώ θα πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την οικογένειά μου.Νομίζω πως σε περιπτώσεις που σίγουρα
απειλήθηκε η ζωή κάποιου τα δικαστήριο είναι επιεική.

Τα παραπάνω τα μεταφέρω με φοβερή επιφύλαξη!Για σιγουριά ρωτήστε δικηγόρο!

PanPan

Νομίζω ότι η αυτοάμυνα ισχύει αν έχεις λιγότερο ισχυρό όπλο από τον δράστη, δηλαδή αν αυτός έχει πιστόλι εσύ μπορείς να αμυνθείς με μαχαίρι ή κάτι τέτοιο. Αλλά αναγνωρίζεται μόνο ως ελαφρυντικό νομίζω.

saboter7

Ρε παιδιά τον σκοτώνεις και τον πετάς να τον φάνε οι καρχαρίες!!!  ;D ;D ;D Ούτε γάτα ούτε ζημιά!! Πέραν της πλάκας πάντως η καλύτερα άμυνα είναι η πρόληψη. Υπάρχουν και αρκετά φθηνοί συναγερμοί

ernestos

εγώ έχω έναν λοστό αλλα  άμα τον ακουμπήσω στο κεφάλι με αυτό μάλλον θα ανοίξει τρυπα για αυτό λέω να πάρω ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ  τώρα άμα δει και κανένα όπλο στο τραπέζι μάλλον θα φύγει και από μονος του

CORFU AIRSOFT TEAM (C.A.T)

http://www.corfuairsoft.gr

mirrage

Παράθεση από: PanPan στις  23 Αυγ 2011, 22:05:05 ΜΜ
Νομίζω ότι η αυτοάμυνα ισχύει αν έχεις λιγότερο ισχυρό όπλο από τον δράστη, δηλαδή αν αυτός έχει πιστόλι εσύ μπορείς να αμυνθείς με μαχαίρι ή κάτι τέτοιο. Αλλά αναγνωρίζεται μόνο ως ελαφρυντικό νομίζω.

Δλδ αν έχει ένα Glock 0.45 τι πρέπει να έχω για να πλεονεκτώ?M4?
;D ;D ;D

1T2X1

Αυτό σχετικά με την αυτοάμυνα είναι πολύ σχετικό και ο νόμος συγκεχυμένος..Αν δηλαδή εγώ είμαι 1.50 και 40 κιλά και μπουν στο σπίτι 2 διμετρες ντουλάπες και χρησιμοποιήσω ρόπαλο/λοστό κλπ θα φέρω τους όρους στα ίσα;
Ή μήπως όχι;

Μάλλον όχι.Πριν περίπου 2 χρόνιαστην Ηλεία  65χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια γιατί πυροβόλησε μέσα στο σπίτι του και σκότωσε το διαρρήκτη.Πριν περίπου 5 χρόνια καταδικάστηκε κι  ένας παππούς 70+ για τον ίδιο λόγο,νομίζω κάπου στην Κρήτη.

Αν η δικαιοσύνη έβλεπε πως απλά προσπάθησαν να αμυνθούν επι ίσοις όροις δεν θα έπρεπε να αθωωθούν σύμφωνα με το σκεπτικό σας;

PanPan

Παράθεση από: 1T2X1 στις  24 Αυγ 2011, 22:39:04 ΜΜ

Αν η δικαιοσύνη έβλεπε πως απλά προσπάθησαν να αμυνθούν επι ίσοις όροις δεν θα έπρεπε να αθωωθούν σύμφωνα με το σκεπτικό σας;

Δεν είναι δικό μου σκεπτικό έτσι μου έχουν περιγράψει τον σχετικό νόμο, δεν τον έχω διαβάσει ο ίδιος οπότε δεν ξέρω τι και κατά πόσο ισχύει.

Iskios

Εγώ πάντως έχω να προτείνω το εξής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία:

Να κάνετε μπανάκι πάντα πριν κοιμηθείτε γιατί ο εκάστοτε ληστής μπορεί να έχει όρεξη και για σεξάκι, δεν λέει να μην είστε προετοιμασμένοι να του "κάτσετε"... 

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Iskios στις  25 Αυγ 2011, 08:09:19 ΠΜ
Εγώ πάντως έχω να προτείνω το εξής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία:

Να κάνετε μπανάκι πάντα πριν κοιμηθείτε γιατί ο εκάστοτε ληστής μπορεί να έχει όρεξη και για σεξάκι, δεν λέει να μην είστε προετοιμασμένοι να του "κάτσετε"... 

σωστος!κι επισης να υπαρχει κι ενα μπολακι φοντανακια ευκαιρο να το τραταρουμε κατι το παιδι,τοσο κοπο εκανε!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

dash

el.cind

καλημερα σε ολλους εγω δεν ξερω πως θα αντηδρουσα στην συγκεκρημενη περειπτοση...
αν και τορα 1 μηνα η κλοπες στης γυρω περιοχες και στην δυκη μου ειχαν παρει φωτια τελεικα προχτες στον αγ.στεφανω μπικαν σε σπιτη γεια πλιατσικω αλλα ο ιδιοκτητης που ηταν μεσα
( κυμοταν φυσικα ) καταφερε και επειασε τον εναν δεν ξερω αν ωπλοφορουσαν η ο ενας η ο αλλος παντως ηταν αλλοδαπη ( συγκεκρημενα αλβανη ) και κατεδοσε και τον συνεργω του και
χτες πιασαν και αλλους δυο που καναν το ιδειο ( δεν εχω μαθη αν ηταν και αυτη με τους αλλου δυο ) και αυτη αλβανη... 8) 8) 8
το ωραιο της υποθεσης ο ενας ηταν ντηλιβερας σε πιτσαρια που εκοβε τα σπιτια οταν εκανε παραδοσης γεια λογαριασμω της πιτσαριας και αλλες λεπτομεριες και το βραδι μετα την πιτσα εκανε και το πλησημω τον πιατων παντα σε ξενα σπιτια φισικα....
ΑΡΑ δεν ξερουμε απο που θα μας ερθει.... ::)
παντα φιλικα el.cind

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: dash στις  25 Αυγ 2011, 12:22:36 ΜΜ
http://hesiodes.blogspot.com/2011/04/77.html

σε αυτην την χωρα δεν βγαζεις ακρη..
To εχω τσεκαρει εδω και καιρο και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι..εκανε λαθος ο ανθρωπος,επρεπε να τους φαει και τους 2 και να τους πεταξει σε κανενα χαντακι..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ACIDBLACK

ψηφιζω τζακ νορρις .....κατα τα αλλα και καρχαριες εχουμε και χαραδρες ...διαλεχτε και παρτε ....!
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.