Αγορά πρώτου όπλου

Ξεκίνησε από Red, 25 Ιουλ 2011, 19:34:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Δεν μπορώ να σου πω... είναι μυστικό...  ; :)

Κακο παιδι Ισκιε θα σε μαλωσω.... ;D ;D ;D ;D

Παράθεση από: wrangler στις  26 Ιουλ 2011, 10:06:05 ΠΜ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ MIL-SIM  ;)
πεστα παληκαρι...η' παιζουμε airsoft η' βαφουμε γκαρσονιερες.... ;D ;D ;D

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Red

Κύριοι κατέληξα σε Scar AEG. Θα χρειασθώ τη γνώμη σας μιας και έχω μπερδευτεί με τόσες μάρκες. Σε full metal παντα.

Ευχαριστώ πολύ

Dulas

Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

Demon

VFC Δαγκωτό οσον αφορα το scar.Κατα την ταπεινη μου γνώμη ειναι και το ποιο value for money απο οσα κυκλοφορουν!κανη ακριβειας, αριστο hop up,αν παρεις και το deluxe edition σου δεινει την δυνατοτητα να το μετατρεψεις ευκολα απο κανονικο rifle σε cqb αριστη ποιοτητα κατασκευης,ρεαλιστικος αναστολεας κλειστρου(σορρυ αλλα αυτο ειναι δικο μου κολλημα και το ανεφερα ;D ;D ;D ),στο αναδιπλουμενο κοντακιο δεν φαινονται τα καλωδια,....εε αυτα νομιζω δεν ξεχασα κατι...

Φιλικα Ghost Rider

Leondas

+1000 VFC γιατί με τον καιρό θα καταλάβεις την σημασία της κάνης ακριβείας και του καλού hop up και εκτός αυτού είναι στιβαρό και καλά κατασκευασμένο και προ πάντων για αρχή είναι καλή τιμή για AEG, διότι θα θέλεις να ξοδέψεις και κάποια άλλα χρήματα σε αρκετά άλλα πράγματα που θα θέλεις και θα χρειάζεσα

1T2X1

Παράθεση από: Red στις  27 Ιουλ 2011, 00:39:01 ΠΜ
Κύριοι κατέληξα σε Scar AEG. Θα χρειασθώ τη γνώμη σας μιας και έχω μπερδευτεί με τόσες μάρκες. Σε full metal παντα.

Ευχαριστώ πολύ
Λίγο άτοπο μιας και το lower receiver είναι πολυμερές ακόμη και στο αληθινό :)
Στις ρέπλικες του είδους όλα έχουν όσο μέταλλο έχει και το αληθινό,με ποιοτικές αλλαγές στα πλαστικά μέρη.
Οι επιλογές σου είναι 4:CA,DBOYS,G&G,VFC(η σειρά βάσει ποιότητας).
Το τελευταίο είναι κατ'εμέ η καλύτερή σου επιλογή.Εκτός των αισθητικών πλεονεκτημάτων,έχεις μοναδικό σειριακό αριθμό και πανεύκολη λύση.

ΥΓ.Αναφορικά με την κάνη,η πρώτη έκδοση ερχόταν με 6.05,οι νέες εκδόσεις με στενότερες,αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Demon

Παράθεση από: Red στις  28 Ιουλ 2011, 00:22:01 ΠΜ
Σχετικά με τις προτάσεις των Scar της Vfc. Ποιό είναι το Deluxe?

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_177&products_id=1228

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_177&products_id=1232

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_177&products_id=1234

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_177&products_id=1236

Eυχαριστώ
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι το δεύτερο γιατι απο οτι θυμαμαι στο κουτι ερχεται με την προεκταση της κανης που βλεπεις στην φωτο βιδωμένη επάνω κανονικά(και ξεβιδώνει ευκολα για να κανεις την αλλαγη που σου εγραψα ποιο πανω)

Υ.Γ. τα δυο τελευταια ειναι τα ΑEG της εκδοσης Η (Heavy) δηλαδη της 7.62 εκδοσης! Ποια απο τις δυο σε ενδιαφερει light ή Heavy??

Birankai

παιδιά καλησπέρα ... αγόρασα σήμερα ένα GBBR WE G39E καθώς και ενα  SIG P229 .  ΄μετά από κάποια συζήτηση που έπεσε στην αντίληψη μου διαπίστωσα ότι στον νομό αττικής που με ενδοιαφέρει υπάρχουν περιορισμοί χρήσης ... μπορείτε να με διαφωτίσετε εάν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε παιχνίδι ?  ( δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε παιχνίδι)
Athens Core Omega Birankai [ACO/005]

Horus

Παράθεση από: Birankai στις  31 Αυγ 2011, 22:36:33 ΜΜ
παιδιά καλησπέρα ... αγόρασα σήμερα ένα GBBR WE G39E καθώς και ενα  SIG P229 .  ΄μετά από κάποια συζήτηση που έπεσε στην αντίληψη μου διαπίστωσα ότι στον νομό αττικής που με ενδοιαφέρει υπάρχουν περιορισμοί χρήσης ... μπορείτε να με διαφωτίσετε εάν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε παιχνίδι ?  ( δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε παιχνίδι)

καλημερα φιλε.

το οριο για AEG και GBBR ειναι 328 fps (με μια ανοχη της ταξης του 5% για τυχον "σφαλμα" του μετρητη).

καλη αρχη και καλα παιχνιδια παντα με ασφαλεια!
enemies..we need more enemies!!

Birankai

Καλημέρα HORUS και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Το gbbr μου,  εχει ονομαστική fps 380... Φαντάζομαι αυτό έχει σχέση και με το βάρος το bbs . εάν αυξήσω το βάρος π.χ. 0,25g θα μειωθεί το fps , οπότε και με το + / - 5% έχω πιθανότητες ?  επίσης παίζει ρόλο σε ένα παιχνίδι εάν το όπλπο που χρσιμοποηείς έχει διόπτρα ή red dot ?

Birankai

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω .... (και πάντα από αυτά που διαβάζω στο forum)  για πιο λόγο η αττική έχει αυτό το όριο fps και η επαρχία έχει μεγαλύτερο ?

Prom81

Καλημερα φιλε μου,
οι μετρησεις γινονται παντοτε με ΒΒ των 0.20. Εαν το εχεις μετρησει και βγαζει παραπανω, θα πρεπει να σκεφτεις την υποβαθμιση του, συνηθως με αλλαγη ελατηριου (υπαρχουν και οι κανες-μειωτηρες αλλα δυστυχως δεν εχω γνωση επαρκη επ αυτων).

Birankai

λογικά .... λέω τώρα εγώ ..... δεν θα έπρεπε να υπάρχει μία ενημέρωση απο το κατάστημα , για τα όρια, και για τον κίνδυνο τα λεφτά που ξοδεύεις να είναι άχρηστα ?   επειδή για κακή μου τύχη εγώ ξεκίνησα ανάποδα την βάπτιση μου στο airsoft ... από ένα περιοδικό που το διαφήμιζε ... δεν είχα εννοώ μια ενημέρωση από κάποιον που ήδη ασχολείται με το airsoft.. θα μου πεις τώρα ότι εγώ έχω την ευθύνη για το τι αγοράζω ....

Prom81

Οχι φιλε μου, δεν θα σου επιρριψω ευθυνες.. Συμβαινουν αυτα. Σιγουρα συμβουλευουμε γενικοτερα να γινεται ερευνα αγορας πριν, αλλα ετυχε, τι να κανουμε.

Το θετικο ειναι οτι με μικρο κοστος γινεται η αλλαγη ελατηριου, και το ελατηριο δεν εχει μεγαλο κοστος. Συμβουλη μου ειναι να κανεις οτι κανεις σε συνεννοηση με το καταστημα αγορας, ουτως ωστε να μην χασεις την εγγυηση (ανοιγμα ρεπλικας) και να γινει σωστη εργασια απο τον τεχνικο του καταστηματος.

Οσον αφορα την υπευθυνοτητα του οποιουδηποτε καταστηματος πωλησης επι του παροντος θεματος, δεν θα ηθελα να επεκταθω. Μην ανησυχεις, τα χρηματα σου δεν τα πεταξες. Ολα διορθωνονται και συντομα θα τα πουμε στα πεδια!!

Birankai

σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια σου ...

1T2X1

Παράθεση από: Prom81 στις  01 Σεπ 2011, 11:59:44 ΠΜ
Οχι φιλε μου, δεν θα σου επιρριψω ευθυνες.. Συμβαινουν αυτα. Σιγουρα συμβουλευουμε γενικοτερα να γινεται ερευνα αγορας πριν, αλλα ετυχε, τι να κανουμε.

Το θετικο ειναι οτι με μικρο κοστος γινεται η αλλαγη ελατηριου, και το ελατηριο δεν εχει μεγαλο κοστος. Συμβουλη μου ειναι να κανεις οτι κανεις σε συνεννοηση με το καταστημα αγορας, ουτως ωστε να μην χασεις την εγγυηση (ανοιγμα ρεπλικας) και να γινει σωστη εργασια απο τον τεχνικο του καταστηματος.

Οσον αφορα την υπευθυνοτητα του οποιουδηποτε καταστηματος πωλησης επι του παροντος θεματος, δεν θα ηθελα να επεκταθω. Μην ανησυχεις, τα χρηματα σου δεν τα πεταξες. Ολα διορθωνονται και συντομα θα τα πουμε στα πεδια!!

Ρε παιδία προσέξτε λίγο τι γράφετε και θα αγοράζουν πράγματα χωρίς λόγο!
Αερίου είναι τι ελατήριο;Φίλε μου υπάρχουν βαλβίδες που ρυθμίζεις την ταχύτητα εξόδου από 180-400 κάτι στα αερίου.Στα ηλεκτρικά αλλάζεις ελατήριο..

Prom81

1T2X1 εχεις απειρο δικιο δεν ξερω πως το καταφερα να του το μεταμορφωσω σε AEG!
Μου διεφυγε πληρως το GBBR, καλα μυαλα..

Ζητω συγνωμη απο τον φιλο Birankai για την παραπληροφορηση!!

1T2X1

Καλά δεν έγινε και τίποτε άνθρωποι είμαστε,λάθη κάνουμε.Απλα μην έπαιρνε τσάμπα ελατήριο..

Birankai

ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ !!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ .....