Ελευσίνα 9-7-2011

Ξεκίνησε από Teacherdick, 04 Ιουλ 2011, 16:54:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TSAKOS

Παράθεση από: 1T2X1 στις  14 Ιουλ 2011, 07:08:27 ΠΜ
Πραγματικά αυτό το γαμαο τσε τουνγκ ύφος σου δεν το καταλαβαίνω..
Σε άλλους θα κόψεις το βήχα,σε άλλους να στα πουν από κοντά κλπ..
Δεν μου πέφτει λόγος γιατί δεν μου έχεις πει τίποτε προσωπικά αλλά δεν είναι το πιο ωραίο θέαμα.Ίσως θα πρέπει να αναφερθείς και στο συντονιστή..

Ρε φιλε αν δεις δεν μπαινω και δεν πολυγραφω γενικα.....απλα δεν μου αρεσει να με κραζουν και ειδικα χωρις να υπαρχει λογος απλα επειδη δεν εχουν τι να κανουν.Ο ενας με λεει μλκ και τα λεει οπως να ειναι για να κανει θεμα συζητησης σε ενα συμβαν που εληξε εκει γιατι δεν υπηρχε προθεση και πιστευω οτι μπορουμε να αποφευγουμε να μαυριζουμε τα παιχνιδια και την προσπαθεια καποιων οταν δεν υπαρχει λογος.
Για το αλλο θεμα που λες απο οτι καταλαβες ειναι αλλη ιστορια....θα μου πεις εγω φταιω που ασχολουμαι και βγαινω και μλκς στο τελος.Δικιο εχεις.
Δεν εχω ανακατευτει σε κανεναν και δεν εχω βρισει κανενα...απαιτω λοιπον το ιδιο ειναι απλο...

Για το πες το μου απο κοντα που λες,εγω εχω μαθει να τα λεω παντα απο μπροστα σε καποιον ρε φιλε,ειδικα οταν δεν τον ξερω...αν πιστευει κατι για εμενα να μου το πει εκει,να μπορω να μιλησω και να δει ο ιδιος αν ειμαι φαουλ η οχι και οχι με τον γρααπτο που ο καθενας τον καταλαβαινει οπως θελει....Ισως ακουστηκε λιγο βαρυ οπως το ειπα,μαλλον δεν το εγραψα οπως το ειχα στο κεφαλι μου και θα το διορθωσω.

Πιστευω οτι δεν λεω κατι παραλογο.....ουτε θελω να χαλαω την ζαχαρενια μου να σου πω για το airsoft ενω εχω αλλα προβληματα ποιο σημαντικα,οπως οι περισσοτεροι αυτον τον καιρο να ασχοληθω...

Οποτε για να μην νομιζετε οτι απλα θελω να μανουριασω δεν σχολιαζω κατι αλλο γιατι ο καθενας τον παιρνει οπως θελει τον γραπτο και αν θελει στην τελικη ο kaliostro να το συζητησουμε ας μου στειλει πμ να του δωσω κινητο.Γιατι τωρα κανω αυτο για τοοποιο εγω τους κραζω,που τσακωνονται στο φορουμ...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Iskios

Την εβδομάδα που ανακοινώθηκε το παιχνίδι πολλοί φίλοι μας ρώτησαν αν θα πάμε. Απαντήσαμε "Οχι". Επίσης μερικοί φίλοι έχουν διατυπώσει παράπονα ότι δεν υποστηρίζουμε τους νέους παίκτες που αγοράζουν εξοπλισμό και δεν μπορούν να παίξουν επειδή δεν γίνονται public και αν γίνονται εμείς πλέον δεν συμμετέχουμε συχνά.

Τα παραπάνω posts απαντούν σε όλα τα ερωτηματικά.

Ειδικότερα, σχετικά με τις ερωτήσεις σας που ανέφερα στην αρχή απαντάμε δημόσια ότι:

• "ΜΠΑΜ" ενώ ο αντίπαλος σε έχει αντιληφθεί, ριπές "πανικού", δεν κατάλαβα/δεν διάβασα το σενάριο κτλ, τους τελευταίους μήνες είναι συχνά  φαινόμενα (και σίγουρα όχι μεμονωμένα). Εμείς λοιπόν συνειδητά απέχουμε ανάλογα με τις συμμετοχές που ανακοινώνονται.
  • Όσο αφορά το ότι δεν γίνονται συχνά public παιχνίδια για να συμμετέχουν οι νέοι παίκτες που αγόρασαν εξοπλισμό και "καθεται", αυτό είναι πρόβλημα των καταστημάτων και όχι δικό μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
σε όλους και όλες !

(ΥΓ: Η κοινότητα μπορεί να μεγάλωσε από τα ΜΜΕ και την δημοσιότητα, οι παρέες όμως μίκρυναν... ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ;) )

salamine153

Παράθεση από: Iskios στις  14 Ιουλ 2011, 10:04:58 ΠΜ
    • "ΜΠΑΜ" ενώ ο αντίπαλος σε έχει αντιληφθεί, ριπές "πανικού", δεν κατάλαβα/δεν διάβασα το σενάριο κτλ, τους τελευταίους μήνες είναι συχνά  φαινόμενα (και σίγουρα όχι μεμονωμένα). Εμείς λοιπόν συνειδητά απέχουμε ανάλογα με τις συμμετοχές που ανακοινώνονται.
    • Όσο αφορά το ότι δεν γίνονται συχνά public παιχνίδια για να συμμετέχουν οι νέοι παίκτες που αγόρασαν εξοπλισμό και "καθεται", αυτό είναι πρόβλημα των καταστημάτων και όχι δικό μας.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    σε όλους και όλες !

(ΥΓ: Η κοινότητα μπορεί να μεγάλωσε από τα ΜΜΕ και την δημοσιότητα, οι παρέες όμως μίκρυναν... ότι λάμπει δεν είναι χρυσός ;) )

Οι παρεες φυσικο ειναι να μη μεγαλωνουν :P οταν το "βαρεθηκα και εφυγα στη μεση", το "βαρεθηκαμε 19 ατομα για λογαριασμο ολης της κοινοτητας" και αλλα παρομοια αρχιζουν και γινονται ιδεολογια :-X Δηλαδη τι θελεις να πεις φιλε Ισκιε ??? Οτι αμα δειτε καποιον να ειναι στο καταλογο παικτων, απλα δεν ερχεστε ??? Δεν ξερω, αλλα για μενα ειναι αδικο αυτο. Αμα δεν πηγε καλα ενα παιχνιδι, αυτο δεν σημαινει οτι και τα αλλα δεν πρεπει να πανε καλα. Τα λαθη των παλαιωτερων παιχνιδιων σιγα-σιγα διορθωνονται, πχ τουτη τη φορα φτιαξαμε με πολυ μεγαλη επιτυχια ομαδες μαχης. Επισης, αφου μεγαλωσε η κοινοτητα, παει να πει ηρθαν πολλοι νεοι ακομα παικτες που πρεπει να τους δωσουμε λιγο χρονο να μαθουν τι ειναι το αιρσοφτ. Το οτι κατι πηγε στραβα δεν ειναι λογο να το παραταμε αμεσως
    Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

kaliostro

Παράθεση από: TSAKOS στις  14 Ιουλ 2011, 01:42:35 ΠΜ
    Δεν ειπε κανενας οτι ειμαστε ΡΑΜΠΟ αλλα δεν ειμαι και ΛΟΥΣΥ,σε λιγο θα μας πεις οτι επειδη ειναι καλοκαιρι και φορας κοντομανικο να μην σου ριχνουμε στα χερια γιατι τσουζει.....Ελεος δεν ειπα να σακατευομαστε,αλλα γινονται και σκηνικα τα οποια δεν ευθυνεται κανεις?ατυχηματα λεγονται.
    Εδώ έρχεσε στα λόγια μου αλλά μάλλον είναι λίγο δυσνόητο να καταλάβεις τί θέλω να πω σε αντίθεση με όλους τους άλλους που δεν το σχολίασαν...
    Ειλικρίνα όμως θέλω να μου πείς πώς έκανες το σκηνικό με το ελατήριο γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω.

Το αν ειμαι μλκς,οτι ειμαι και το τι θελω εμενα σιγουρα δεν θα μου το πεις εσυ,το πιασες?Στην τελικη αν θελεις,θα το κανεις οταν θα με πετυχεις σε πεδιο για να μπορεις να με κρινεις εχοντας απεναντι και οχι πισω απο την οθονη σου και λογικα χωρις να με ξερεις και να μην με ακους και να μην καταλαβαινεις μαλλον αυτα που λεω.
    Συγνώμη αλλά ΡΩΤΗΣΕΣ....διάβασε το πόστ σου πάλι...ρώτησες κ σου απάντησα.Για του λόγου το αληθές... "ΑIRSOFT ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΜΑΣΚΑ?"
    Κ πίστεψε με κ ρώτα όποιον με ξέρει... Το ίδιο θα έλεγα κ μπροστά σου!

Τι τρωγεστε να κανετε θεμα δεν καταλαβαινω....

Άλλη μια φορά...διάβασε όλα τα πόστ του θέματος κ σε αυτό κ σε όποιο φόρουμ θέλεις κ πες μου αν δείς τον Γιώργο να λέει κάτι επι του θέματος...
    Ο διοργανωτής το έθιξε κ η απάντηση σου ,ανάμεσα σε άλλα που λές, είναι
    "4.Ελεος γιατι πολυ θεμα το εκανε και ο Γιωργος...."
    Αδερφέ για να τελειώνουμε το θεματάκι...όταν αναλαμβάνεις ένα νέο παίχτη για να τον βάλεις στον χώρο έχεις κ την ευθύνη των πράξεων του...Σε έναν πιτσιρίκο που θέλει να οδηγήσει εσύ του δίνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου κ του λές "πήγαινε μια βόλτα στην παραλιακή" ??
    Στο αίρσοφτ γιατί δίνουμε ένα αεροβόλο κ λέμε "πήγαινε να παίξεις" δεν μπόρω να το καταλάβω...
    Για τα υπόλοιπα όπως είπες μεγάλα παιδιά είμαστε κ τα φόρουμ είναι για συζήτηση κ όχι για μαγκιές...αλλά αυτά που κράζεις δυστηχώς τα κάνεις κιόλας.
    Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

tristan

δηστιχος δεν αποφιγαμε το ξεκατινιασμα και αυτην την φορα  ΑΝ δεν αλαξουμε νωοτροπια ολοιμας το μελον του airsoft ειναι πολι μικρο
    λεμε 'κανουμε' διχνουμε και γραφουμε' για κοινοτητες ' σηλογους κ.τ.λ  ολα για το καλο και το μελον του airsoft  ετσι με αυτα που γινοντε και κανουμε ουτε τσατιρι δεν ημαστε αξει να κανουμε
    αν στεναχορισα καπιους  σορι αλλα κοντεβο να κλισο ενα χρονο στο airsoft με διμοσια και πριβε παιχνιδια και καθε φορα ολο και χηροτερα

Υ.Γ  στα πριβε παιχνιδια νεοι παιχτες δεν παιζουν  ??? ???  στραβα δεν γινοντε η παρεξηγισις  ??? ??? ειναι ολα τελια  ??? ??? μην ποιτε ΟΧΙ  εισται ψεφτες αν το πητε

nayl

Παράθεση από: spiros.k στις  11 Ιουλ 2011, 13:21:01 ΜΜ
    φιλαρακι μου σε ευχαριστω γεια τα καλα σου  λογια και ξερεις σε τι εκτιμηση σε εχω.αλλα οταν βλεπω πραματα τρελα δεν μπορω,και εκρινα οτι επρεπε να φυγω ειπα και στα παιδια οτι δεν εχω προβλημα με κανεναν.ολα καλα τελος καλααα....εσυ ολα τα ειχες μια χαρα.... ;) ;)

1 .8εωρω οτι αμεσως μολις μιλησα με τα παιδια στο 8εμα respont οπως (8ελεται γραφτε το)που το εκαναν πανω απο την σημαια που διαικδικουσαν 2 ομαδες εγινε κατανοητο κ μαλιστα παιξαμε κ τη σημαια κορωνα γραμματα.μπραβο τους κ το 8εωρω αψογο.
    2. ο α8ανατος δεν ηταν α8ανατος ...αφου δεν επεφτε ουτε με σναιπερ με μπιλια στη μουρη τι να πω ....την αλλη φορα 8α κραταω αλλο οπλο με καποια fps παραπανω μηπως νιωσει.ο τυπος δεν παιζοταν αλλα δεν μπορουμε να κανουμε και τιποτα.
    3 . ο σπυρος εχει δικιο.εκανε κατι χιλιομετρα να παρει μια σημαια και εβγαλε μια ομαδα.αντι να του πουμε μπραβο του ειπαμε οτι συζητουσαμε ....Σπυρο προσωπικα σου οφειλω ενα συγνωμη.ποτε δεν 8α η8ελα να χαλασω ενα παιχνιδι κ νομιζω το γνωριζεις αυτο.
    4.οντως η μια σημαια ηταν πολυ κοντα στην αλλη κ αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να ανασταινονται οι παιχτες γρηγορα κ να μην μπορει η αλλη ομαδα να καταλαβει την σημαια.μιλησα ομως με ενα οργανωτη και αυτο διωρ8ο8ηκε αμεσως.
    5.σπυρο οταν μιλησαμε γι αυτο το 8εμα ακομη κ εμενα 8υμασαι σου ειπα οτι το 8εωρω αδικο.οταν εφυγες παρατησα κ εγω το παιχνιδι κ βρηκα τον paladin οπου διωρ8ωσε τη σημαια.
    -----μετα χωρις εσενα εγω δεν ειχα ορεξη να παιξω  :-[ :-[ :-[ :-[παντως εχασες γελιο με τον α8ανατο ;D
    η διαφορα του αντρα απο του παιδιου ειναι στην τιμη των παιχνιδιων τους

1T2X1

Παράθεση από: tristan στις  14 Ιουλ 2011, 19:10:04 ΜΜ
    κοντεβο να κλισο ενα χρονο στο airsoft με διμοσια και πριβε παιχνιδια και καθε φορα ολο και χηροτερα
    Υ.Γ  στα πριβε παιχνιδια νεοι παιχτες δεν παιζουν  ??? ???  στραβα δεν γινοντε η παρεξηγισις  ??? ??? ειναι ολα τελια  ??? ??? μην ποιτε ΟΧΙ  εισται ψεφτες αν το πητε

Ναι και στα πριβέ μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις.Ανάλογα όμως με ποιους παίζεις αυτές ή δεν γίνονται καθόλου ή λύνονται εκεί.

Τώρα με όποιους έπαιξες εσύ πριβέ δεν ξέρω τι κάνατε ;)

TSAKOS

Φιλε kaliostros παιζει αν τα λεγαμε απο κοντα αυτα που λεμε τωρα ο καθενας με την τρελα του να βγαζαμε και ακρη και να λεμε και τα ιδια......οποτε το αφηνω απο μερια μου το θεμα με τα παιδια.....χεστο γιατι σιγουρα με τον γραπτο χειροτερα τα κανουμε και δινουμε τροφη να βγουνε και αλλα.
    Απλα ηθελα να τονισω στην ολη φαση και το εχω ψιλοπροσεξει οτι μετα απο καθε παιχνιδι παιζουν μανουρες και περνουν πραγματα διαστασεις τα οποια δεν αξιζουν και γινεται ετσι γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους που τα μπλεκουν δεν ηταν καν στο παιχνιδι....
    Ειναι μαλακια οταν ειδικα καποιος εχει κανει σεναριο να τα βλεπει μετα και να ξενερωνει.
    Σιγουρα αν σε ηξερα και με ηξερες και τα ειχαμε πει,ναι δεν θα με πειραζε το μλκς...δεν τρεχει απλως και εμενα μου εκατσε καπως μολις το ειδα...Ολα καλα
    "The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
    "They chases you..." - Tsakos

nayl

κατι ακομη που αφορα τα fps.λογω οτι εκανα τοξοβολια κ σκοπευτηριο ειχα αγορασει ενα ολυμπιακο μετρητη Fps. τωρα πηρα κ ενα απλο απλα για να μετραω τα οπλα μου επειδη τα φτοιαχνω ο ιδιος.
    να πληρωφορησω οτι το οπλο μου ειναι μετρημενο ακριβως 349-352 fps.συνη8ως στις 10 βολες οι 7 8α γραψουν 350.δηλαδη 1,14 joule
    ο μετρητης που χρησιμοποιητε το οπλο μου το βγαζει ακριβως 1 joule.εντυπωση εκανε στο παιδι που με μετρησε το ποσο απολυτο ηταν αφου 5-6 βολες ολες εδειξαν 1 joule ακριβως.
    αν λοιπον με μετρουσαν οσο πραγματικα ημουν κραταω μια κανη με HOP UP οπου κανει το οπλο μου 330 fps(ενοω με δικια μου μετρηση.)
    καταληξη αν οντως εγω που ειμαι λιγο πανω απο το οριο φαινομε μια χαρα ενα οπλο που το βρισκεται 15-20 fps παραπανω στην ουσια με δικο μου μετρητη ειναι 370 + fps χοντρικα. τοσο βγαζουν τα πλαστικα G&G οπλα.αυτο αποδειχτηκε φου μετρησαμε 3-4 οπλα καποια στιγμη
    απλα σκεφτητε το.μακαρι να ειμαι λα8ος.
    αν ειμαι λα8ος ομως πως οπλα πανακριβα vfc tokio.....που λενε 330 fps τα βγαζω ακριβως οσο λενε?
    που 8ελω να καταληξω?αν καποιος ερ8ει με ελαχιστα μεγαλυτερο οπλο να μην παιζει.εξαλου ολοι ξερουμε οτι απλα εχεις μεγαλυτερη ταχυτητα εξοδου κ οχι αποσταση.που σημαινει μεγαλυτερη ζημια σε αυτον που 8α χτυπη8ει .οι κανονες ειναι για να τυρουνται κ οχι να λεμε α καλα 8α με αφησουν να παιξω.στο φιλαλε ολα τα μαγαζια που αγοραζεις ενα οπλο στο μετρανε αν το ζητησεις.κ αν παρεις κινεζο ξερεις οτι εισαι εκτος οριου.οποτε φτοιαξε το οπλο σου οπως ολοι μας εχουμε κανει.

nayl

τωρα αν συνεχισουμε να τρογωμαστε τοτε κανενας δεν 8α 8ελει να διωργανοσει παιχνιδι ασε που κανουμε σαν τις χηρες .παιδια μια παρεα ειμαστε κ κανεις δεν πιστευω οτι ερχεται για να βγαλει τα προβληματα του στο πεδιο.
    ναναι καλα λοιπον οι διωργανοτες και ευχαριστουμε τα παιδια που προσπα8ουν και κανουν κατι για ολους μας κ εμεις μετα τους βγαζουμε τι πηγε ασχημα κ οχι τι καλα στο παιχνιδι.
    ρε παιδια μια παρεα ειμαστε.και μην ξεχναμε ο γραπτος ο λογος δεν ειναι οπως ο προφορικος .παρεξηγιεται ευκολα κ σιγουρα δεν το 8ελει κανενας μας.
    οσο για  τους α8ανατους .το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να μας πληρωνουν τις μπιλιες μετα το παιχνιδι.......το κερατουκλη 1000 μπιλιες κ να μην πεσει..... ;D ;D ;D

tristan

xaxaxa  καλη ιδεα φιλε nayl θα φορτονουμε ββς   ;D ;D ;D ;D

Iskios

Παράθεση από: salamine153 στις  14 Ιουλ 2011, 12:48:54 ΜΜ

Οι παρεες φυσικο ειναι να μη μεγαλωνουν :P οταν το "βαρεθηκα και εφυγα στη μεση", το "βαρεθηκαμε 19 ατομα για λογαριασμο ολης της κοινοτητας" και αλλα παρομοια αρχιζουν και γινονται ιδεολογια :-X Δηλαδη τι θελεις να πεις φιλε Ισκιε ??? Οτι αμα δειτε καποιον να ειναι στο καταλογο παικτων, απλα δεν ερχεστε ??? Δεν ξερω, αλλα για μενα ειναι αδικο αυτο. Αμα δεν πηγε καλα ενα παιχνιδι, αυτο δεν σημαινει οτι και τα αλλα δεν πρεπει να πανε καλα. Τα λαθη των παλαιωτερων παιχνιδιων σιγα-σιγα διορθωνονται, πχ τουτη τη φορα φτιαξαμε με πολυ μεγαλη επιτυχια ομαδες μαχης. Επισης, αφου μεγαλωσε η κοινοτητα, παει να πει ηρθαν πολλοι νεοι ακομα παικτες που πρεπει να τους δωσουμε λιγο χρονο να μαθουν τι ειναι το αιρσοφτ. Το οτι κατι πηγε στραβα δεν ειναι λογο να το παραταμε αμεσως
    Φίλε Salamine δεν είμαι ψυχολόγος. Είναι 5 πραγματάκια που πρέπει να τηρούνται από όλους, δεν είναι δουλειά το airsoft, είναι hobby.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ότι ο σεβασμός στους κανόνες και στους συμπαίκτες δεν είναι θέμα "νέων" και "παλαιών" παικτών (κ εμένα νέο παίκτη με θεωρώ), είναι θέμα νοοτροπίας και δεν έχω την διάθεση να χαλάω την διάθεσή μου :)
    [/list]

Demon

Παράθεση από: Iskios στις  15 Ιουλ 2011, 01:49:01 ΠΜ
      Φίλε Salamine δεν είμαι ψυχολόγος. Είναι 5 πραγματάκια που πρέπει να τηρούνται από όλους, δεν είναι δουλειά το airsoft, είναι hobby.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ότι ο σεβασμός στους κανόνες και στους συμπαίκτες δεν είναι θέμα "νέων" και "παλαιών" παικτών (κ εμένα νέο παίκτη με θεωρώ), είναι θέμα νοοτροπίας και δεν έχω την διάθεση να χαλάω την διάθεσή μου :)
      [/list]
      Συμφωνω και προσθετω οτι ναι σωστα πρεπει να δειχνει καποιος που εχει δει 10 πραγματα παραπανω(για να μην λεμε συνεχεια παλιος καινουργιος δεν ειναι στρατος εδω) σε καποιον που τωρα αρχιζει το χομπι,τις βασικες αρχες αυτης της ενασχολησης αλλα απο εκει και περα ειναι και στο αν ο εκαστοτε παιχτης εχει μαθει να σεβετε τον πλησιον του.πραγμα που πηγαζει απο βαθυτερα αιτια (παιδεια,ψυχικη ισοροπια και πολλα αλλα).
      Φιλικα
      Ghost Rider

Arbiter

επειδη το βλεπω συνεχια αυτο το θεμα με την μασκα και πειστευω εχει κουρασει λιγο,μπορειτε να κοιταξετε και για τις μασελες πυγμαχων,5 ευρω εχουν σε μαγαζια με ειδη γυμναστικης και σε μενα προσωπικα εχουν φαει αρκετες βολες και εχουν αντεξει.
      Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head