Ο παρουσιαστής πυροβόλησε κατά λάθος τον εαυτό του!

Ξεκίνησε από Jocker, 13 Ιουλ 2011, 10:17:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jocker

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=86789&catid=11

Ο ίδιος ετοίμαζε εκπομπή για το πως θα προστατευτούμε σε περίπτωση επίθεσης όμως κατάφερε να πυροβολήσει τον ίδιο του τον εαυτό... Δείτε το βίντεο με τον πυροβολισμό.
Ο Ντέρεκ Τεξ Γρένμπερ είναι παρουσιαστής σε ένα κανάλι του διαδικτύου και ετοίμαζε μια εκπομπή για αυτοάμυνα και πως να χρησιμοποιούμε το όπλο, εφόσον έχουμε άδεια οπλοκατοχής.

Είχε στήσει λοιπόν ένα στόχο και στην προσπάθεια του να τραβήξει γρήγορα το όπλο για να "προστατευτεί" από την υποτιθέμενη επίθεση πυροβόλησε το μπούτι και το πόδι του. Ο ίδιος ανέβασε το βιντεάκι στο ίντερνετ για να δείξει στον κόσμο πόσο επικίνδυνα είναι τελικά τα όπλα.

"Το πάθημα θα μου γίνει μάθημα" λέει ο ίδιος. "Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα σοβαρά αλλά σίγουρα θα το θυμάμαι αυτό και δεν ξέρω αν θα πιάσω ξανά όπλο στα χέρια μου", είπε γελώντας.

Ωστόσο κάλεσε τους πολίτες να μην σταματήσουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματα τους και τις περιουσίες τους ακόμη και να χρειαστεί να πυροβολήσουν. Πάντοτε όμως με προσοχή.

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

Maleficus

τρία άτομα είναι νεκρά απο τα γέλια στο δωμάτιο μου .

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Maleficus στις  13 Ιουλ 2011, 14:10:17 ΜΜ
τρία άτομα είναι νεκρά απο τα γέλια στο δωμάτιο μου .
τελικα ειχε θανατους το ατυχημα...και ποιος το φανταζοτανε τοσο μακρια απο τον χωρο που εγινε!!! ;D ;D ;D

Crypto

Έστω ότι ο άγνωστος Χ είναι ο Μουστακαλής και παράγοντας "noob" αυτό που έκανε.

(noob x noob) + noob = X

noob2 + noob = X

noob2 = - noob

noob = noob

X = N O O B

;D

Ούτε στα μαθηματικά δεν περιγράφεται ο Μουστακαλής

georgeSK

χαχαχαχαχαχα! ειδα το βιντεο ελιωσα μετα ειδα την απαντηση του crypto και με αποτελειωσε!! :D ;D :D ;D

tristan

χαχαχα φαντασου να ειχαι το οπλο προστα τη θα παθενε ο γιακουκος του χαχαχα

georgeSK

skotostras

Εξιγεί τι έγινε εδω  ;D ;D

I shot myself! NEGLIGENT DISCHARGES HAPPEN!

salonikios

Aπο τους 100 που χειριζονται πιστολι οι 50 ειναι επικινδυνοι για τους εαυτους τους και για τους γυρω τους 30 για τους εαυτους τους και μολις μετα βιας 20 κατεχουν πραγματικα επαγγελματικη σχεση με τα sidearms τους. Δεν φανταζεστε τι εχουν δει τα ματια οσων ασχολουνται με το θεμα αυτο...

gioalex

Δεν του έμαθαν του παιδιού ότι το δαχτυλάκι πάει στην σκανδάλη ΜΟΝΟ όταν έχεις αναγνωρίσει τον στόχο σου και στοχεύεις αυτό??? Μάλλον όχι, ε?

Crypto

Βασικά, θέτω το εξής ερώτημα.

Οκ ναι, έκανε λάθος, χερι στην σκανδάλη πριν την αναγνώρηση στόχου.

Αφού κάνει ντοκυμαντερ για προσωπική ασφάλεια, ΓΙΑΤΙ έχει το όπλο ανασφάλιστο εξ'αρχής? δηλαδή θα παει ο άλλος που πήρε σοβαρά τα λεγόμενα του Μουστακαλή και θα κυκλοφορεί με ανασφάλιστο όπλο? Ή μήπως έχει μπέι τόσο στο ρόλο ο Μουστάκης ώστε να νομίζει ότι ο χάρτινος στόχος θα ζωντανέψει?

Uber ROFLMAO.

Τεσπα, αφού γλίτωσε τα χειρότερα...άγιο είχε, αν και ο Άγιος πρέπει να λύθηκε στα γέλια....

gioalex

Βασικά λέει πως το έχει ασφαλισμένο και την στιγμή που κάνει την κίνηση να το τραβήξει από την θήκη το απασφαλίζει (αν κατάλαβα καλά στο βίντεο)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

τι πιστολι ειχε ?
εαν καταλαβα καλα  ειχε glock ?
εαν ειναι glock  εν διαθετει ασφαλεια πλευρικη !!!
δεν τον εχω ακουστα τον κυριο, αλλα απο την σταση του κ συμπεριφορα ως  προς τον στοχο κ τις ενεργειες του επι αυτου, μαλλον  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

1T2X1

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  14 Ιουλ 2011, 17:11:27 ΜΜ
τι πιστολι ειχε ?
εαν καταλαβα καλα  ειχε glock ?
εαν ειναι glock  εν διαθετει ασφαλεια πλευρικη !!!
δεν τον εχω ακουστα τον κυριο, αλλα απο την σταση του κ συμπεριφορα ως  προς τον στοχο κ τις ενεργειες του επι αυτου, μαλλον  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

kimber pro είχε και είπε πως αντί να πατήσει το κουμπί απασφάλισης της θήκης κατέβασε την ασφάλεια.Μετά προσπαθώντας να το βγάλει πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη.

Είναι από αυτές τις θήκες με την ασφάλεια στον αντίχειρα.Και καλά μπερδεύτηκε με μια άλλη θήκη που έχει.

Falcon

τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κωλους... Στο κεφαλι επρεπε να πυροβοληθει ετσι ωστε να υπαρχει ενας ατζαμης λιγοτερος.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Falcon στις  22 Ιουλ 2011, 17:56:23 ΜΜ
τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κωλους... Στο κεφαλι επρεπε να πυροβοληθει ετσι ωστε να υπαρχει ενας ατζαμης λιγοτερος.
κακο παιδι Βασιλη,ντροπη... ;D ;D ;D

Dulas

Tο γελάμε αλλά δυστυχώς
η πολύ αυτοπεποίθηση, η εξοικείωση και η ριμάδα η συνήθεια
και εμπιστοσύνη στην ικανότητα μας, έχει πολλές φορές προκαλέσει ατυχήματα ανόητα, αλλά και πολύ λυπητερά με άσχημο τέλος.

Μη λίγα λόγια μην εμπιστεύεστε ούτω πάτο σας, μπορεί να σας ξεγελάσει και να χεστείτε εκεί που δεν το περιμένετε.
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα