γεμιστηρες για ICS και G&G M4

Ξεκίνησε από Dusty, 28 Ιουν 2011, 15:18:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

καλησπερα σας σκεφτομαστε να αγορασουμε ενα σετακι γεμιστηρες 120rds της king army θα θελαμε καποιες γνωμες αν ειναι καλοι αν εφαρμοζουν καλα στα οπλα μας και αν εχουν καλο feeding επισης αν καποιος εχει δοκιμασει καποιας αλλης εταιριας και εχει καποιον να προτεινει ευχαριστως καθε προταση δεκτη. μας ενδιαφερουν αποκλειστικα mid/low cap μεχρι 120. και για να διευκολυνω λιγο εχουμε δοκιμασει μεχρι στιγμης εναν ares 30rd και εναν d-boys 68rds ο οποιος στο g&g δν εκανε καλο feeding στο κατα ριπας
ευχαριστουμε 

Dusty

2 παρατηρησεις το σετακι ειναι της king arms κ οχι της king army και τα οπλα ειναι το ICS M4A1 sportsline και το G&G M4 blowback

lykos

αν και λιγο καθυστερημενα σχετικα με την απορια σου οι γεμιστηρες που σκεφτεσαι να αγορασεις ταιριαζουν μια χαρα με τo ics. Τωρα με το G&G θα το δοκιμασω το Σαββατο στο Μ4 ενος φιλου και θα σου απαντησω.

Dusty

οχι φιλε μου αλιμονο δεν υπαρχει προβλημα σημασια εχει οτι απαντησες! απ οτι φαινεται προς το παρον τουλαχιστον θα παιρνουμε ο καθενας ξεχωριστους απο διαφορετικες εταιριες μεχρι τουλ να κυκλοφορησουν λιγο καιρο τα συγκεκριμενα σετακια και να δουμε αν ενδεχομενος βγαλουν καποιο προβλημα. και σκεφτομαι για αρχη εναν 85rds ares εχω ηδη εναν 30αρι και εχω μεινει ευχαριστημενος και εναν d-boys. παρολα αυτα θα θελα αφου δοκιμασεις στο g&g να μου στειλεις ενα pm η εδω στο τοπικ κ να μου πεις την εντυπωση σου.
σ ευχαριστω για τον χρονο σου

ROOKIEJO

οι king arms για 68 μπιλιες φινταρουν κανονικα και στα δυο μ4 που αναφερεις