Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η 26/6/2011 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

Ξεκίνησε από Fidel, 24 Ιουν 2011, 19:45:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fidel

ΠαράθεσηΠεριμένω περιμένω περιμένω....και παιχνίδι δε βλέπω   Οπότε είπα κι εγώ να ανοίξω το θεματάκι αυτό μπάς και πάρουμε λίγο χρώμα την Κυριακή σε καμια Ελευσίνα η να χορτάσουμε ίσκιο σε κανα ελαιουργείο...! Μιλάω πάντα για ελεύθερο παιχνίδι αορίστου διαρκείας με προσέλευση 10-11μισι το πρωί και μόνο περιορισμό σε ηλικία (18+) και fps (350) κατα τα γνωστά (κανονες ασφαλείας εξυπακούονται και εξηγούνται πάντα λεπτομερώς) ...τώρα deathmatch, συνεχόμενο respawn οτι αγαπάτε, εμένα με νοιάζει να πάω να κάνω καλό κέφι με καλή παρέα.

ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΘΟΤΙ Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΥΚΑΙΡΟΥΝ ΘΑ ΑΕΡΟΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ (airsoft->αερομαλακον ρήμα->αερομαλακίζω παθητικόν->αερομαλακίζομαι) ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΙΣΕΙ ΧΑΛΑΖΩΣΕΙ Η ΡΙΞΕΙ ΚΟΜΗΤΗ!!!

Για Ασπρόπυργο/Ελευσίνα δίνει ιδανική θερμοκρασία και κατα τόπους λίγα σύννεφα οπότε δε θα ψοφήσουμε απο τη ζέστη...το κακό είναι οτι δίνει πολύ δυνατό άνεμο οπότε θα παίζουμε με φάλτσα αλα Roberto Carlos....     Επομένως ίσως το ελαιουργείο είναι καλύτερη επιλογή κατα την ταπεινή μου άποψη...  

Το δελτίο καιρού μέχρι τώρα... http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=264445&nDate=2

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/6 ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!!!
V for VEDUZA!!!

salamine153

Δεν οργανωνουμε καλητερα καποιο νυχτερινο για το επομενο Σαββατο ??? ;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Fidel

Το επόμενο ΣΚ είμαι έξω οποτε οτι και να διοργανωθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι μέσα!!! Απλά έχω 2 εβδομάδες χωρίς airsoft και αρχίζει ο εγκέφαλος να βαράει μπιέλα!!!  ;D  Αν μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν έχω νεότερα θα πάω καμια βόλτα με άλλους 3-4 τρελούς να ρίξουμε καμια bb έτσι για χαβαλέ ή το πολύ πολύ δεν πάμε καθόλου...τώρα αν είναι παραπάνω εγώ θα πώ που θα είμαστε κι όσοι θέλουν ευχαρίστως να μας βρούν εκεί!  8)
V for VEDUZA!!!

georgeSK

Εγω και 2 φιλαρακια  συν πλην ενας για κανα ελαιουργιο γτ ελευσινα θα εχουμε τον ηλιο. αν κονονιστει τελικα ελευσινα παλι μεσα ειμαστε

Fidel

Κατα πάσα πιθανότητα ελαιουργείο για το λόγο που ανέφερες ;) Αύριο μεσημέρι θα το κάνω EDIT με τα τελικά στοιχεία της συνάντησης. Πάντως εμείς θα είμαστε minimum 5 maximum 9. Οπότε αν έρθετε κι εσείς παίζουμε μια χαρά!!! Αν έρθουν περισσότεροι τόσο το καλύτερο!
V for VEDUZA!!!

georgeSK

BATSILAKI

Θαρσείν χρή ταχ΄ αύριον έσετ΄ άμεινον

papaflesas

υστερα απο 1 χρονο απουσιας ... βρηκα και ενα παιχνιδι που ξεκιναει 11.π.μ.. ;D ;D ;D
καθε κυριακη σχολαω στις 10.15 π.μ απο την υπηρεσια μου.. και τα παιχνιδια των 9.30 πμ δεν τα προλαβαινω  :-\

αν και δεν ξερω που ειναι το πεδιο θα προσπαθησω να ειμαι στην ωρα μου...
τα οπλα στην πριζα λοιπον... ;)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Fidel

Φίλε μου ελεύθερο παιχνίδι είναι να ξεσκουριάσουμε λίγο! Και να καθυστερήσεις λίγο δεν τρέχει τίποτα (οι υπόλοιποι μην ακούτε!!! 11 είπαμε!!! χαχαχαχαχα) 37.99894850996211 23.389002084732055 είναι οι συντεταγμένες όπως θα δείς στο goole earth αμα βγείς Αθηνών-Κορίνθου μετά είναι παιχνιδάκι! 
V for VEDUZA!!!

jumbo

ωραιο παιχνιδι καλο, απλο και παντα διασκεδαστικο.... :) :) :)
καλη εβδομαδα παιδια...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

papaflesas

αν και μεσα σε ελαιοτριβειο.. δεν μας βγηκε το λαδι.. ;D ;D ;D
χωρις να ιδρωσουμε πολυ, παιξαμε αρκετα....
τερμα το διαλειμα λοιπον, τα κεφαλια μεσα... δευτερα ξημερωνει :-\ :-\ :-\
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Chemical

Πολύ φιλικό και ευχάριστο παιχνίδι έγινε στο ελαιουργείο την Κυριακή.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που ήρθαν και τον Fidel που μας ξεσήκωσε!
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.