Airsoft στο Σκάι!

Ξεκίνησε από Mafidog, 06 Μαΐου 2011, 16:45:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Mafidog

Ναι, το πρόσεξα και εγώ πως υπήρχαν πλάνα από το πρώτο ρεπορτάζ που έκανε το Σταρ.
Επίσης, απ' ότι θυμάμαι, είχα διαβάσει πριν 2 χρόνια ένα άρθρο σε περιοδικό για το Airsoft, εάν το βρώ, θα το βάλω και αυτό (και θα μετονομάσω το post)

TS

ναι φιλε υπηρχε ενα τετοιο αφιερομα δεν ξερω αν το ξερεις αυτο το περιοδικο ερχεται με μια εφημεριδα ταχυδρομος λεγεται  το περιοδικο

fanioles

Για όσους απορούν πως και γιατί χρησιμοποιήθηκαν τα πλάνα του STAR....

Υπάρχει μια εταιρεία οπου πουλάει νόμιμα και αποδίδει δικαιώματα εκεί που ανήκουν, οτιδήποτε έχει προβληθεί στη τηλεόραση.

Αναλόγως την εκπομπη, πάει και η τιμή..  Για ενα δελτίο ειδήσεων πχ είναι περίπου 50 ευρώ.   Όταν άκανα βιντεο κλίπ παλιότερα απο εκεί παίρναμε πλάνα που θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε..   (πχ στο "καλημέρα Ελλάδα" των going throu και οι σκηνές βίας που δείχνει είναι αγορασμένες για να υπάρχουν τα δικαιώματα χρήσης.)

Mafidog

Με άλλα λόγια... το βίντεο που τραβήχθηκε για το Start τώρα... πουλείται! Ωχ θεέ μου :(.

mirrage

Παράθεση από: Mafidog στις  23 Ιουν 2011, 14:10:54 ΜΜ
Με άλλα λόγια... το βίντεο που τραβήχθηκε για το Start τώρα... πουλείται! Ωχ θεέ μου :(.

Δεν το βρίσκω παράλογο...

ADINOWS

Εαν το βιντεο εχει ανεβει απο την παραγωγη στο youtube,μπορεις να το αναμεταδωσει (με εικονα youtube) ο καθενας μετα χωρις καμια υποχρεωση.
Θα το εχετε παρατησησει ηδη...
COBRA TEAM