Απορίες

Ξεκίνησε από akridas07, 15 Απρ 2009, 15:01:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akridas07

1. Το Σαββάτο Αγόρασα το πρώτο μου όπλο (Μ16Α2 RIFLE Τ.Μ.) και μαζί πήρα και έναν επιπλέον γεμιστήρα ο οποίος στον πάτο του έχει μία ροδέλα. Σε τι χρησημέυει;
2. Τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα  από ΤΜ κάνουν σε CA και το αντίστροφο;
Αυτά για αρχή. Θα τα ξαναπούμε σύντομα :)

fanioles

1. Η ροδέλα είναι για να κουρδίζει το γεμιστηρα. Τις μπίλιες τις βαζεις απο το ειδικό πορτάκι που ανοίγει απο την πάνω πλευρά του. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν το γεμιζεις με ταχυγεμιστηρα απο πανω γιατι θα σπασει το ελατηριο. ΜΟΝΟ απο το πορτακι οι μπίλιες. Κατόπιν βάζεις το γεμιστηρα στο οπλο και κουρδιζεις μεχρι να αρχισει να σκληραινει και να κανει ενα χαρακτηριστικο ηχο οτι δε κουρδιζει άλλο. ΠΡΟΣΟΧΗ κουρδίζεις ΜΟΝΟ πάνω στο οπλο γιατι διαφορετικα θα τις φτύσει τις μπίλιες και ενδέχεται να σε χτυπησουν (εκτος του οτι θα γεμισει ο τοπος)

2. Καποια ανταλλακτικα κάνουν (τα περισσοτερα) Όμως καλύτερα να συμβουλέυεσαι κατα περίπτωση τον ειδικό (βλ SAPPER)

akridas07

Σε ευχαριστώ πολύ για τισ απαντήσεις. :)

nick

παιδια,ειμαι 14 ετων και αγορασα το πρωτο μου οπλο airsoft (ενα Μ15Α4) και ηθελα να ζητησω μια πληροφορια...μηπως η κατοχη ενος τετοιου οπλου ειναι παρανομη και χρειαζεται αδεια οπλοφοριας; (Ζητω συγγνωμη αν το θεμα εχει ξανασυζητηθει,δεν εχω προλαβει να ερευνησω ολο το forum) :)

SAPPER

Η κατοχή και χρήση για ανήλικους απαγορεύετε κάτω των 18 ετών στα αεροβόλα.
Ψάξε στο φόρουμ και θα βρεις απαντήσεις, αλλά και link από τον σχετικό νόμο.

Π.χ. εδώ:  http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,160.0.html

Άδεια οπλοφορίας δεν βγάζουν, και οπλοκατοχής δεν χρειάζεται γιατί είναι ελεύθερη η κατοχή για 18 και άνω.
Βέβαια μεταφέρετε σωστά από και προς το σημείο άσκησης (πορτ παγκάζ) και δεν το παίρνουμε στον ώμο και πάμε στις πλατείες και τις αλάνες για να ρίχνουμε στις γάτες και ότι περνάει πχ, κινδυνεύεις να σε πιάσουν για οπλοφορία.

nick

Σ'ευχαριστώ πολύ αν και τώρα με έβαλες σε σκέψεις...   :-\

nick

εχω κι αλλη μια απορία...μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει τι στο καλο ειναι αυτο το FPS? το διαβαζω παντου στο φορουμ και δεν ξερω καν τι ειναι (σιγγνωμη ρε παιδια...πρωταρης ειμαι δικαιολογειστε με....) ;)

OYK347

fps = feet per second (πόδια ανα δευτερόλεπτο)

ορίζει την ταχύτητα εξόδου του βλήματος (μπίλιας) απο το αεροβόλο όπλο
.

.                      http://www.armageddons.gr

nick

ευχαριστω πολυ  :)

nick

O  mpalhs einai to magazi me ta stratiwtika eidh sto monasthraki? ???

giorgosak

Ναι,ο Μπαλης ειναι αυτος στο Μοναστηρακι...

SAPPER

Παράθεση από: nick στις  22 Απρ 2009, 15:12:12 ΜΜ
O  mpalhs einai to magazi me ta stratiwtika eidh sto monasthraki? ???
Δεξιά της Ήφαιστου στο υπόγειο, πες του ότι πας από το .  ;)

GeR^PEZONAUTHS

ρε παιδια μου λετε τι στο καλο ειναι το sportline και το hop up (που ρυθμιζεται κιολας)!!!!!

nick

Η σειρα sportline ειναι σειρα οπλων της classic army που περιλαμβανει Μ15Α4,ΑΚ-47,Ρ90 και ΜΡ5Α3 τα οποια ειναι φτηνα και καταλληλα για αρχαριους ενω το hop-up ειναι συστημα ρυθμιζομενο που βοηθαει τη μπιλια σου να παει πιο μακρια και πιο ευστοχα αναλογα με το πως το ρυθμισες εσυ.Αν παλι θες πληροφοριες για το πως θα το ρυθμισεις,πηγαινε κατα you tube μερια και θα δεις (γραφουν και οι οδηγειες) ;D

ελπιζω να βοηθησα ;)

GeR^PEZONAUTHS

ευχαριστω πολυ , με βοηθησες αρκετα