Ελατηρίου ή κάποιας άλλης τεχνολογίας;

Ξεκίνησε από BloodDonor89, 15 Ιουν 2011, 13:55:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

BloodDonor89

Καλησπέρα,
είμαι καινούριος στο άθλημα αλλά και στο forum.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι όπλο να πάρω...διάβασα εδώ στο φορουμ ότι για έναν αρχάριο είναι καλό ένα όπλο ελατιρίου! Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν οτι θα πρέπει να το οπλίζω μέτα απο κάθε βολή, δεν θα καθηστερώ πολύ στο παιχνίδι; Μου πρωτείνεται κάποιο όπλο για να μπορώ να συμμετέχω στα παιχνίδια αξιοπρεπώς; Και σε τι τιμη κυμαίνονται;

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο topic!!!

TS

φιλε εγω σου προτεινω να αρχισεις με aeg αν θες να πας σε παιχνιδι αλλα αν θες περνεις ελατηριου και κανεις σκοποβολη.υπαρχουν διαφορα  aeg θα σου προτεινα να πας απο το καταστημα που σκοπευεις να αγορασεις το πρωτο σου αεροβολο και να το δεις απο κοντα .Τωρα για τις τιμες δεν ξερω κοιτα ενα site  με αεροβολα και διαλεξε

BloodDonor89

Απο τι κοιταξα στο site....ειδα αυτο το οπλο, δεν ειναι ακριβο, για μενα που αρχιζω τωρα πιστευω πως ειναι καλη επιλογη

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2299

Tsitouras

μια χαρα ειναι το οπλακι φιλε μου , αλλα θα σου προτεινα να δωσεις ενα 20ευρο παραπανω , και να παρεις το http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427 επειδη η ραγα θα σε γλιτωσει απο πολλα εξοδα , οπως την εγγατασταση ραγας αργοτερα , στην οποια θα μπορεις να βαλεις φακους , laser , grip , εκτοξεφτες κ.α. επεισης εχει την μπαταρια πισω , οποτε δεν θα γρειαστει να βαλεις peq αμα βαλεις grenade launcher , οποτε  θα βολεψει  :)
ευχομαι να βοηθησα
φιλικα
Γωργος
Umbrella Trashsweepers

georgeSK

φιλε μου ειναι πολυ καλη επιλογη! εχω το ιδιο αλλα full metal blowback θα εισαι πληρως καλημενος! παρτο με κλειστα ματια!

BloodDonor89

@Tsitouras

Αναμασε σε αυτα τα δυο ειμαι...και επειδη θελω να βαλω σκοπευτρο, laser μαλλον θα παρω αυτο που πρωτεινες!! :)

jumbo

Παράθεση από: BloodDonor89 στις  15 Ιουν 2011, 13:55:49 ΜΜ
Καλησπέρα,
είμαι καινούριος στο άθλημα αλλά και στο forum.

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τι όπλο να πάρω...διάβασα εδώ στο φορουμ ότι για έναν αρχάριο είναι καλό ένα όπλο ελατιρίου! Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν οτι θα πρέπει να το οπλίζω μέτα απο κάθε βολή, δεν θα καθηστερώ πολύ στο παιχνίδι; Μου πρωτείνεται κάποιο όπλο για να μπορώ να συμμετέχω στα παιχνίδια αξιοπρεπώς; Και σε τι τιμη κυμαίνονται;

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο topic!!!

ο καλητερος τροπος ωστε να επιλεξεις οπλο, ειναι να ερθεις σε ενα παιχνιδι, αρκει να εισαι 18 ετων και ανω, να δοκιμασεις μερικα στο χερι σου , και μετα να αποφασισεις τη σου ταιριαζει....
ολα τα αλλα ειναι απλως οδοντοκρεμες... ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

BloodDonor89

χαχα 22 μισο ειμαι.....:P η αληθεια ειναι οτι εχω ρηξει με pistol αεριου του αδερφου μου...και πραγματικα ειναι πολυ.......μπιπ......καταλαβατε!!!

BloodDonor89

Prom81

Μια ρεπλικα (sidearm νομιζω επιζητας στο τοπικ)  GasBlowBack χρησιμοποιει το αεριο ουτως ωστε να υπαρχει επαναφορα/κινηση του πανω μερους.
Το προτιμουν για ρεαλισμο γενικοτερα μιας και η επαναφορα του κλειστρου ειναι κοντα στην πραγματικοτητα.
Επισης υπαρχουν ορολογιες οπως NonBlowBack, ElectricBlowBack

Παραδειγμα (ενδεικτικο)

Airsoftgun M1911 COLT GOVERNMENT (TokyoMarui)

Το ιδιο ισχυει και στα riffles, με κινουμενο μερος στο εσωτερικο του. (επισης GBBR και AEG)

BloodDonor89

Οποτε δεν ειναι μεγαλης σημασιας;; Δηλαδη δεν επηρεαζει FPS κτλ κτλ;;

Prom81

ΦΠΣ εξ οσων γνωριζω δεν επηρρεαζει. Απλα εχω ακουσει οτι εχει μεγαλυτερη καταναλωση της πηγης ενεργειας της ρεπλικας (αεριο ή ρευμα).

BloodDonor89

τοτε ειναι "αχρηστο" τουλαχιστον για ενα αυτοματο!!! Τωρα για ενα πιστολι νταξ θες να εχει και λιγο ρεαλισμο!!!

Ρωτησα γιατι με μπερδεψε καποιος...

Για το CM16 raider πιο γεμιστηρα να παρω;; Να εχω εξτρα για τα παιχνιδια!! :) Αν και λεω πρωτα να ξεκηνισω την αγορα με τα βασικα, οπλο, μασκα, γυαλια, ισως και γαντια και φυσικα αρκετα BB's :P

Prom81

Οταν λες "αχρηστο" τι εννοεις? Το BBack προσδιδει ρεαλισμο και στα riffles και ειναι μεχρι να ριξεις με ενα για να δεις την διαφορα.

Οσον αφορα τον γεμιστηρα θα σε γελασω, το θεμα ειναι να μην εχει προβλημα feedαρισματος και να ταιριαζει/κουμπωνει στο οπλο.
Απο ειδος γεμιστηρα θα σου προτεινα εναν mid για 2ο, εαν επιθυμεις μια κατα τροπο πιο ρεαλιστικη εμπειρια.

τελος, εννοειται πως χωρις προστατευτικο εξοπλισμο δεν παιζεις. Οποτε θα πρεπει να ειναι το νο.1 στις αγορες σου τα γυαλια/μασκα κ.ο.κ.

BloodDonor89

Εννοω πως ειναι αχρηστο γιατι περα απο ρεαλισμο δεν σου δινει τπτ αλλο, σιγουρα ο ρεαλισμος ειναι εθισμος αρα μεγαλυτερη πωρωση...αλλα για μενα που ξεκιναω τα βηματα μου τωρα στο airsoft μου φαινεται περιττο...!!

Κατσε να σου πω τι εχω σκοπο να παρω στην πρωτη μου αγορα και να μου πεις τη γνωμη σου!!

Οπλο: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2427
Γυαλια: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=693
Μασκα: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_110&products_id=2211
Γαντια: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_107&products_id=2257

Τι λες;;;

Prom81

Το οπλο ειναι καλο, το εχει αγορασει μελος της ομαδας (tsikas7) και ενας ακομη γνωστος συνχομπιστας (Ikarus) και το εχουν ευχαριστηθει πληρως. Εαν θες στειλε ενα πμ στα παιδια για λεπτομεριες (μονο μικροπροβλημα ειναι στην χωρητικοτητα της μπαταριας στο κοντακι, αλλα ειναι επιλυσιμο με λιγη προσοχη στην τοποθετηση).

Τα γαντια ειναι μια χαρα.

Η μασκα shadow ισως σου δημιουργησει προβλημα με τα goggles μιας και δεν ξερω εαν εφαπτουν απολυτα. Εγω την συγκεκριμενη αναγκαστηκα να την τροποποιησω (με μια πενσα) στην ρινικη κοιλοτητα για να βαζω απο μεσα τα γυαλια και να "ταιριαζει".

tristan

φιλε BLoodDonor89 πολυ καλες επιλογες για αρχη μετα ενα γιλεκο, επιγονατιδες, κ.τ.λ και χριμα να εχεις να ξοδεβης ;D ;D ;D   αντε και να σε δουμε σε κανα παιχνιδι για να τα εγκενιασις καλη αρχη :D :D

BloodDonor89

@Prom νταξ την μασκα θα την εχω στην αρχη για να  κανα 6μηνο μεχρι να μαθω να καλυβω προσωπο κτλ κτλ!!! μετα δεν θα την φοραω :P (μεχρι να με παρουν τα σκαγια χαχα)

@tristan για να τα παρω πρεπει να εχω ρευστο :P αλλα κανω οικονομιες γιατι πραγματικα αξιζει!!! Με ενα καφε λιγοτερο και ενα ποτο λιγοτερο δεν κερδιζω κατι, ενω με το airsoft θα κερδισω πολλα (εκτονωση, φιλιες, διασκεση και πολλα αλλα).

Απο πατρα ειμαι...ισως καποια μερα να βρεθουμε σε κανενα τουρ!! :P

Ειδα οτι υπρχουν πολλων ειδων μπιλιας, τι διαφερει η καθε μια απο αυτες;

tristan

παντος μεχρι να τα παρης αν δηλοσις σημετοχι σε παιχνιδι και αναφερις για δανικο aeg σηγουρα καπιος θα εχει ενα 2 για να παρις μερος στο παιχνιδι και θα δεις και τα aeg  :D :D
μεχρι τορα ο εξοπλησμος μου ειναι στα 900 ευρο και εχουμε μελον ;D ;D

BloodDonor89

χαχαχαχα γιαφκα εχεις ρε;;; λολ!!! Προσθεσε και ποσες μπιλιες εχεις παρει να δεις που θα φτασει το ποσο!!!

Ο αδερφος μου εχει ενα πιστολι αεριου, θα τον πισω να μου το χαρισει :P για να εχω και δευτερο οπλο πανω μου.....χαχαχα!!!

Ετσι και βρω μια δουλεια, μολις παρω τα πρωτα χρηματα κατευθειαν την ιδια στιγμη θα παω να προμηθευτω τα καλυτερα χαχαχαχα!!!