Αναβαθμιση ΤΜ Μ4Α1

Ξεκίνησε από adinamos, 09 Ιουν 2011, 03:23:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

adinamos

Παιδια καλησπερα κατ αρχην.
Εχω ενα Marui Μ4Α1 (new type) και θα με ενδιεφερε να βελτιωσω λιγο τα fps του χωρις να μειωσω τη διαρκεια ζωης του και φυσικα χωρις να δωσω ενα τσουβαλι χρηματα. Περισσοτερο με ενδιαφερει μια cost effective αναβαθμιση.
Εχω ηδη παραγγειλει κανη ακριβειας 6.03 και μεταλικο χοπ απ. Θα κερδισω τιποτα σε fps με αυτα?
Τι αλλο προτεινετε???

Edit: Σορρυ κατα λαθος το ποσταρα εδω, νομιζα οτι ημουν στις 'αναβαθμισεις'. Παρακαλω καποιος ΜοD να το μεταφερει. Ευχαριστω.

adinamos

Καλα βρε παιδια ουτε μια απαντηση...?  ::) ::) ::) ::)

tristan

φιλεμου για να βελτιωσις τα φ.π.ς μονω με ελατιριο και να ειναι μονο για τ.μ  το χοπ απ της τ.μ. ειναι τα καλητερα τορα η αποφασι δηκισου

Powerplant

Πρώτα φίλε μου, είσαι λίγο ασαφής στο τι θέλεις και τι εννοείς. Αν γίνεις λιιιιιιιιίγο πιο σαφής και ψάξεις και εδω μέσα λίγο όλο και κάτι θα βρεις αλλά και κάποιοι θα σου πουν γνώμες ή και προσωπικές εμπειρίες από δικά τους ΤΜ. Επίσης αντιφάσκεις λίγο ζητώντας γνώμες αλλά έχοντας παραγγείλει ήδη κάτι. Δεν σου κάνω έλεγχο αλλά πρώτα παραγγέλνεις πράγματα και μετά ρωτάς; Αν σου πουν ότι έκανες λάθος, δεν θα είναι πεταμένα λεφτά; Ή αφού τα παράγγειλες ότι και αν σου πούμε θα τα βάλεις; Δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό που κάνεις; Τέλος πάντων.

Σαν κάτοχος λοιπόν ενός ΤΜ SOPMOD, θα πω για άλλη μια φορά ότι είναι μια υπερτιμημένη εταιρεία. Ποιότητα μεν αλλά βρίσκεις και αλλού και το βασικό ότι είναι φτιαγμένα για τα FPS που βγάζουν. Αν πας σε αλλαγή ελατηρίου τότε πιθανότατα η αξιοπιστία του θα πάει περίπατο. Η λύση που επέλεξες με αλλαγή κάνης εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και πιστεύω ότι είναι η μόνη βελτίωση που πρέπει να γίνεται σε ένα ΤΜ ώστε και βελτίωση να έχεις αλλά και να μην χάσεις σε αξιοπιστία. Τώρα για το 6,03 που επέλεξες σαν κάνη, προσωπικά θα πήγαινα σε κάτι πιο tight (6,01-6,02) αλλά δεν μας λες και τι μάρκα είναι αυτή που παρήγγειλες. Για το hop-up που παράγγειλες, ότι και αν πήρες θα είναι υποδεέστερο αυτού που φοράει το ΤΜ. Εδώ πολλοί βάζουν "μαμά" ΤΜ σε άλλης μάρκας AEG και εσύ θα το αλλάξεις; Η μόνη βελτίωση που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις set bucking / rubber με ένα της  FIREFLY. Στο δικό μου με set-up κάνη 6,02 και fierfly set ανέβηκα 20 FPS και "πήρα" και τουλάχιστον 3μ. σε εμβέλεια.
Αυταααααά!

adinamos

Madbull ειναι η κανη και το χοπ απ G&P.
Για βελτιωση στα φπσ εννοω περα απο αυτα τα πραγματα που πηρα και ηξερα οτι τα χρειαζομαι.
Καλυτερο το μαμα πλαστικο χοπ απ απο το μεταλικο 1piece g&p?? ::)

Ευχαριστω για την απαντηση

Iskios

Παράθεση από: Powerplant στις  09 Ιουν 2011, 22:10:29 ΜΜ
Τώρα για το 6,03 που επέλεξες σαν κάνη, προσωπικά θα πήγαινα σε κάτι πιο tight (6,01-6,02)

Επιβεβαιώνω, έχω το ίδιο AEG, έχω βάλει την 6,03 της MADBULL (Black Python) και δεν είχε καμία ουσιαστική βελτίωση (+3% τα fps ~290, ελάχιστη βελτίωση στην ευθυβολία).

adinamos

Τα πεταξαμε τα λεφτα μασ δηλαδη? Απο χοπ απ εχεις πειραξει τιποτα? Αλλα upgrades?

Iskios

adinamos

Eυχαριστημενος γενικα? 3 μερες το εχω το οπλο και μου φαινεται οτι ειναι σαν αυτα που πουλανε στα πανηγυρια απο αποψη δυναμης.
Βεβαια καλη ποιοτητα, πολυ ευθυβολο .

Iskios

Παράθεση από: adinamos στις  10 Ιουν 2011, 13:48:37 ΜΜ
Eυχαριστημενος γενικα? 3 μερες το εχω το οπλο και μου φαινεται οτι ειναι σαν αυτα που πουλανε στα πανηγυρια απο αποψη δυναμης.
Βεβαια καλη ποιοτητα, πολυ ευθυβολο .

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,5299.0.html

OXI δεν είμαι ευχαριστημένος, πολύ υψηλό κόστος (έχει κοστίσει πάνω από 1000,00€ ) και στην ουσία παίρνεις καινούργιο όπλο το οποίο δεν παίζει σωστά αν δεν κάνεις διάφορες μετατροπές στην τροφοδοσία, στις επαφές κτλ κτλ... θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις την συμβουλή του Powerplant.

Η διαφορά του σε σχέση με άλλα AEG είναι στην ρεαλιστική εμφάνιση, όπως και να το κάνεις αυτό σε ένα παιχνίδι δεν σου δίνει πλεονέκτημα.

mirrage

Εγώ πάντως με το SOCOM(βγήκε μετά το SOPMOD) είμαι μια
χαρά και δεν το αλλάζω.Μόνο αν πάρω SYSTEMA θα παροπλίσω
το Marui μου!

Ευθύβολο, εντός ορίων και με αλλαγμένη κάνη με madbull 6,01
σπέρνει!To hopup μου πρέπει να ρυθμίσω μόνο.

arghles

καλησπερα σε ολους ειμαι και εγω κατοχος ενος σοκομ και μεχρι τωρα δεν του εχω αλλαξει τιποτα,μιλωντας με ενα παιδι που ασχολειται με την νεα σειρα αυτη της μαρουι με βελτιωσεις η προταση του για επιδοσεις και συναμα αξιοπιστια ειναι οι παρακατω:
ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ
ΚΕΦΑΛΗ KYΛΙΝΔΡΟΥ ΜΕ Ο ΡΙΝΓΚ
ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Κ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΚΙΑΡ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΛΙΚΑ BUSHINGS

ελπιζω να σας ειναι χρησιμο