Αγορά Πιστολιού Αερίου

Ξεκίνησε από sized, 08 Ιουν 2011, 13:32:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sized

Πρόσφατα έμαθα για το airsoft και μου έχει κινήσει απόλυτα το ενδιαφέρων.
Ψάχνοντας για πιστόλι αερίου είδα το Beretta Μ9 της KJ Works, το πιστόλι σαν εμφάνιση μου φαίνεται υπέροχο αλλά θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες πάνω στο θέμα.
Θα προτιμούσα κάτι με παρόμοια εξωτερική εμφάνιση, παρολ'αυτα είμαι ανοιχτός για κάθε ιδεα.

agent 47

Έχω το Beretta M92 IA  της KJW και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την λειτουργικότητα του και την ανάκρουση του. Επίσης του ταιριάζουν τέλεια και οι γεμιστήρε της WE.
Σου συστήνω ανεπιφύλακτα όλα τα μοντέλα της KJW.
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

sized

Ευχαριστω φιλε μου για τις πληροφοριες σου, με βοηθησες πολυ.

sized

Παράθεση από: agent 47 στις  08 Ιουν 2011, 14:26:37 ΜΜ
Έχω το Beretta M92 IA  της KJW και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την λειτουργικότητα του και την ανάκρουση του. Επίσης του ταιριάζουν τέλεια και οι γεμιστήρε της WE.
Σου συστήνω ανεπιφύλακτα όλα τα μοντέλα της KJW.
Συγνώμη που σε απασχολω και παλι αλλα οντας άπειρος ακομα, μηπως θα μπορουσες να μου δωσεις εναν συνδεσμο απο οπου μπορω να το προμηθευτω;
Ευχαριστω για τον χρονο σου.

Tsitouras

Κανε "κλικ" στα τεραστια γραμματα στην κορυφη της σελιδας του φορουμ και θα σε βγαλει στο ηλεκτρονικο καταστημα ... Δες τα πιστολια και αποφασισε  :) μετα στην αρχικη σελιδα στα δεξια υπαρχει μια εικονα που γραφει διευθυνση και ωρες λειτουργειας του καταστηματος που βρισκετε στους αμπελοκηπους  :)
Ευχομαι να βοηθησα
Φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

sized

Ευχαριστώ για την βοηθεια σου.

Tsitouras

Ευχαριστησης μου  :) παντως εαν ενδιαφερεσε και για αλλα πιστολια πουλαω ενα glock 17  ...
Φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

mixalis_17344

εγω εχω ενα προβλημα με το κλειστρο κουνιεται πολυ ευκολα σαν να γλιστραει . ετσι ειναι και το δικο σας ?