At The End Of The Day

Ξεκίνησε από mirrage, 05 Ιουν 2011, 17:25:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mirrage

Taylor

θανάσιμο hobby τελικά το airsoft!

salamine153

To ιδιο πραγμα υπεστησαν πριν καποια χρονια οι κυνηγοι στο Αγρινιο, οποτε δεν ειναι απαραιτητο να προκειται για airsoft. Αμα υπαρχει το πλειονεκτημα του αιφνιδιασμου, τα πραγματα θα ειναι λιαν δυσκολα, ακομα και κανονικη στρατιωτικη μοναδα να εισαι :(

The Brest Fortress (2010) (English subtitles).
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Arbiter

εχουν αρχισει οι ρωσοι και βγαζουν πολυ ωραιες τενιες,αυτη εδω πιστευω ειναι πιο κοντα στο θεμα PARADOX SOLDIERS, on DVD in the UK on 21st February 2011
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

salamine153

Απο αυτο το θεμα ειναι πολυ καλητερη η πρωτη ταινια, αυτη που λες ειναι η δευτερη ;) Απλα το εργο που εβαλα εγω αναφερεται στο φρουριο του Μπρεστ που απο αυτο, στην ουσια ειχε ξεκινησει ο πολεμος. Ο Ρωσος δημοσιογραφος Πιβοβαροφ εχει φτιαξει και ενα πολυ καλο ντοκυμαντερ, αλλα δεν το εχω βρει μεταφρασμενο ακομα. Κριμα, γιατι εξηγει παρα πολλα πραγματα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Arbiter

ναι ναι την εχω δει αυτη που εβαλες ειναι πολυ ωραια και την ειδα προσφατα
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

mirrage

Πάντως αυτό που έβαλα έχει να κάνει με το airsoft.

Maleficus

Οι διαφορές μεταξύ παιχνιδιού και αληθηνών καταστάσεων . Επίσης κάποιος μπορεί να πει τις ομοιότητες, λόγο των replica όπλων στην αρχή και την εξομοίωση των πιθανών καταστέσεων , και η εξέλιξη μέσα στη ταινία  . Σε καθένα θα περάσει διαφορετικό μύνημα αν τη δεί και εγώ φοβάμαι πως λόγο της άγνοιας του κόσμου θα κυριαρχήσει  το δεύτερο  που δίνω (πάνω κάτω). Αυτά έχω να πώ για την ταινία .
Ξέρει κανείς πότε βγαίνει ;

chrisdeggestin

Μπραβο salamine πολυ ωραια ταινια ;)

sticker

Θα συμφωνησω με τον χρηστο ,αλλα ολες η ταινιες που ειδα ηταν ωραιες, μηπως να κανουμε και εμεις καμια ταινια τετοια...

Admax

Έχει βγει? υπάρχει σε dvd με υπότιτλους? πρέπει να την δω αυτή την ταινία!!!