υποβαθμιση M4A1

Ξεκίνησε από Dusty, 06 Ιουν 2011, 14:37:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dusty

καλησπερα κ καλη εβδομαδα σε ολους. εχω το M4A1 της ICS το οπλο ηταν αγορασμενο για 330 fps αλλα μεχρι στιγμης κ στα 3 παιχνιδια που χει παιξει ειναι κοντα στα 350. οπως καταλαβαινεται παω για υποβαθμιση. υπαρχει η περιπτωση να πεσουν με την παροδο του χρονου κ την χρησιμοποιηση του οπλου κ ενδεχομενος μ εναν σιγαστηρα? αν οχι κ επειδη θελω να παιζω σε καθε παιχνιδι ανετα η επομενη λυση ειναι το ελατηριο. κ εδω ειναι η απορια μου πως θα ξερω ποιο ελατηριο να διαλεξω? τι θα πρεπει να γνωριζω πριν το παρω πχ μηκος "μαμα" ελατηριου?
τελος συζητωντας το θεμα ακουσα την λυση μια κανης με τρυπες η καπως ετσι το καταλαβα υπαρχει κτ τετοιο? κ αν υπαρχει ειναι κανη εσωτερικη η εξωτερικη?
ευχαριστω πολυ

Prom81

Καλησπερα φιλε Τομας,

εαν θυμαμαι καλα στο σεναριο "Κλαντεν" καποιος εκ των Ι4 σου εδειξε πως να μεινει το ελατηριο μαζεμενο για λιγο καιρο και αυτο θα εριχνε καπως τα ΦΠΣ. Τι εγινε τελικα, το αφησες αρκετες μερες και δεν ειδες διαφορα?

Επισης, με την παροδο του χρονου μαλακωνει το ελατηριο.

α) Για αλλαγη ελατηριου θα πρεπει να "κατεβεις" και οχι να ειναι οπως το "μαμισιο". Με ελατηριο 90/100 λογικα θα εισαι ενταξει. Αυτο ομως προτεινω να το κανει καποιος τεχνικος σε καταστημα.

β) Η κανη στην οποια αναφερεσαι ειναι εσωτερικη και μειωνει τα ΦΠΣ. (drilled version/reduce gun power and ιncrease the precision, κλπ).

Dusty

ναι μου ειχε δειξει κ το κανα μεσα στην βδομαδα 2-3 φορες αλλα παλι που το μετρησα χθες ηταν ψηλα. βεβαια υπαρχει κ η αποκλιση απο μετρητη σε μετρητη αλλα κ παλι θελω να μαι πιο κατω κ απο τα 344

Prom81

Το ελατηριο πρεπει να μεινει μαζεμενο οπως το εκανε για τουλαχιστον 10 μερες χωρις να το πειραξεις. Αντιλαμβανομαι την ορεξη σου να μετασχεις μα ειναι ο πλεον ανεξοδος και λειτουργικος τροπος. Προσωπικα ακολουθησα αυτη την μεθοδο καθ' υποδειξην του συνχομπιστα Goodspeed, και ειχε αποτελεσμα.

Εαν παραυτα θελησεις να αλλαξεις το ελατηριο προτεινω να συνεννοηθεις με το καταστημα αγορας του AEG ουτως ωστε να γινει απο τεχνικο και να μην χασεις την εγγυηση. Το ελατηριο δεν ειναι ακριβο (συνυπολογιζε και τα εξοδα τεχνικου).

Κανες μειωσεως και παλι με το καταστημα ή το κοιτας μεσω παραγγελιας απο εξωτερικο (δεν ειναι ουτε αυτη η λυση υπερβολικα ακριβη εαν εμπεριεχεται σε μαζικη παραγγελια φιλων- βλ. μεταφορικα)

mickeynx

αν το όπλο σου είναι αυτό

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=41&products_id=1510

και μετά από ένα χρόνο δεν θα σου πέσουν τα fps το έχω εγώ για αυτό σου λέω, η μόνη λύση είναι αλλαγή ελατηρίου,πιστεύω θα μπορείς και μόνος σου να το κάνεις δες και αυτά

Airsoft AEG ICS M4 Gearbox Disassembly Guide by AirSplat

tristan

φιλε tomas αν δεν πεσουν τα φπς με το ελατηριο μαζεμενο  πας για ελατηριο αλλα καλο ειναι να το πας στο μαγαζη που το αγορασες για να εχεις την εγγυηση οπος σου ανεφερε και  prom81

ROOKIEJO

αν και δεν λες πιο ics καθαρησε και την κανη και ασε το ελατηριο συμπιεσμενο χωρις να πατησεις το κουμπι αποσυμπιεσης.
328 δεν θα παει αλλα θα πεσει σε ανεκτα επιπεδα _+ 340.
αν ειναι το διαιρουμενο gearbox μαλλον αλλαζεις ελατηριο για πλακα και μονος σου

Dusty

καταρχην σας ευχαριστω πολυ ολους σας γι αλλη μια φορα βοηθηκα κ μου λυθηκαν ολες μου οι αποριες ομορφα κ απλα. απο κει κ περα το οπλο ειναι το M4A1 ICS της σειρας sportsline κ ειναι πλαστικο το οπλο θα μεινει με συμπιεσμενο ελατηριο για εναν μηνα κοντα μιας κ εχω εξεταστικη κ παω για πτυχιο οποτε θα δειξει απο κει κ μετα τι θα γινει. τωρα οσον αφορα την εγγυηση γενικα ειμαι ανθρωπος που μ αρεσει να "σκαλιζω" τα πραγματα μου κ ειδικα οταν μ αρεσουν κ μ ενδιαφερουν οπως καλη ωρα το οπλο μου συν το γεγονος οτι απ την αρχη το οπλο δν θα μενε "μαμα" που σημαινει πως οποιοδηποτε εξαρτημα εσωτερικο η εξωτερικο θα εγκαταστθει απο μενα κ αν το "χαλασεις" θα πει καποιος ε οκ πιανουν τα χερια μου μυαλο εχω θα βαλω κατω κ ενα manual κ θα το φτιαξω. οποτε η εγγυηση μαλλον δν μ ενδιαφερει κ τοσο. τελος εχω την εντυπωση πως το gearbox ειναι διαιρουμενο κ το λεω αυτο γιατι καθως ανοιγει το οπλο βγαινει ενα ενιαιο σωμα σαν κυλινδρος κ μεσα πρεπει να χει το πιστονι ενα ελατηριο το οποιο φαινεται κλπ κ μενει σκετο μονο του τα γραναζια με την κασα τους εκει που ειναι η λαβη κ η σκανδαλη δν ξερω αν ειναι η δν ειναι διαιρουμενο.
αυτα ελπιζω να σας καλυψα με την σειρα μου καθως ολοι σας με υπερκαλυψατε κ σας ευχαριστω

Demon

Θωμα
απο αυτο που γραφεις κατα 99% ΕΙΝΑΙ διαιρουμενο οποτε το κανεις πανευκολα!!! :D :D
Αν δεν κανω λαθος πρεπει η ICS να εχει δωσει manual online για το πως αλλαζεις ελατηριο!!
Ριξε μια ματια μηπως και εκτος αν καποιος συνχομπιστας εχει κατι καλυτερο κατα νου!!
Φιλικα
Ghost Rider