05/06/2011 <<<Bomb Day!!>>> Ελαιουργείο Μεγαρα

Ξεκίνησε από Admax, 03 Ιουν 2011, 13:15:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Admax

Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά σε game μετά από της εξετάσεις έτσι κάνουμε ένα game στο ελαιουργείο στα Μέγαρα ;D ;D ;D ;D

ΣΕΝΑΡΙΟ
Χωριζόμαστε σε δύο ομάδες.Η μια ομάδα (alfa) που θα βρισκεται έξω θα έχει μαζί της

μια βόμβα που θα πρέπει να τοποθετηθεί στα δύο καθορισμένα σημεία.Η άλλη ομάδα

(bravo)θα πρέπει να προστατέψει τα δύο σημεία ώστε να μην τοποθετηθεί η βόμβα.

Τα δύο σημεία θα βρίσκονται στον δεύτερο όροφο στα εσωτερικά κτίρια.Η (bravo)

δεν μπορούν να είναι μέσα στα δύο κτίρια μόνο τριγύρο από αυτά.Μόνο οταν

τοποθετηθεί η βόμβα ,θα έχει πρόσβαση στα κτίρια η (bravo), για να την

απενεργοποιήση.Μόλις τοποθετηθεί η βόμβα, η (alfa) είναι υποχρεομένη

να σφηρίξει για να καταλάβει η αντίπαλη ομάδα οτι ενεργοποιήθηκε

η βόμβα.Η (alfa) δεν μπορεί να στέκεται δίπλα στην βόμβα όταν

είναι ενεργοποιημένη γιατί μόλις σκάσει η βόμβα θα παιθάνουν

όσοι είναι δίπλα της.

ΣΚΟΠΟΣ

Η ομάδα (alfa):θα πρέπει να τοποθετήσει την βόμβα

σε συγκεκριμένο χρόνο.μολις τοποθετηθεί πρέπει να

την προστατέψει σε ενα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δεν μπορούν να προστατέψουν την βόμβα στον δεύτερο

όροφο του σπιτιού στον οποίο θα τοποθετηθεί η βόμβα.

Μπορούν να την προστατέψουν οπουδήποτε αλού μέσα στο

πεδίο

Η ομάδα (bravo):Θα πρέπει να αποτρέψουν την (alfa)

να τοποθετήσει την βόμβα.Αν η βόμβα τοποθετηθεί

θα πρέπει να την απενεργοποιήσουν πρωτού σκάσει (δηλαδή

πριν τελιώσει ο χρόνος.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Η ομάδα (alfa) έχει 1 ώρα και 30 λεπτά να τοποθετήσει την βόμβα

σε ένα από τα δύο σημεία.Μόλις τοποθετηθεί η βόμβα έχουν 25'

για να την προστατέψουν

Η ομάδα (bravo) έχει 1 ώρα και 30 λεπτά για να αποτρέψει την αντίπαλη

ομάδα να βάλει την βόμβα.Σε περίπτωσει που τοποθετηθεί η βόμβα

έχουν 25' να την απενεργοποιήσουν.

ΝΙΚΗΤΗΣ

Η ομάδα (alfa):Όταν καταφέρει να βάλει την βόβα στο χρονικό

διάστημα και καταφέρει να την προστατέψει μέχρι να σκάσει.

Η ομάδα (bravo):Όταν καταφέρει να αποτρέψει την αντίπαλη

ομάδα να βάλει την βόμβα η όταν καταφέρει να απενεργοποιήσει

την βόμβα πριν σκάσει.

Friendly fire: OFF!

Το παιχνίδι θα είναι με respawn των 4!

Ορια FPS

350 για (AEG,πιστόλια), 420 για (sniper)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ SNIPER ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΒΟΛΕΣ

GPS:   (37° 59' 56.73", 23° 23' 18.47")
       Date: 05-06-2011
       Time: 10:30 ΑΦΙΞΗ
       11:30 ΕΝΑΡΞΗ

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!!!!!

Σημετοχες: 25
Egw+6
SCORPIONS 8 (-+2)
ALMOGAVER
mirrage
salamine153
tomas_M4+3
Akrovolistis

SIM

Καλησπέρα , θα είμαστε 8 άτομα απο SCORPIONS  (συν πλήν 2).

ALMOGAVER

μεσα και γω, θα παει κανεις απο κεντρο να παμε παρεα? βαζω και αμαξι
στηλτε πμ
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

mirrage

Από Αιγάλεω πόση ώρα περίπου θέλει μέχρι να φτάσει κάποιος στο πεδίο?
Υπάρχει πουθενά χάρτης της διαδρομής γιατί ψαχνόμαστε?

JokeR

Παράθεση από: mirrage στις  03 Ιουν 2011, 20:21:22 ΜΜ
Από Αιγάλεω πόση ώρα περίπου θέλει μέχρι να φτάσει κάποιος στο πεδίο?
Υπάρχει πουθενά χάρτης της διαδρομής γιατί ψαχνόμαστε?

απο εγαλεω ειναι 30 λεπτα με 60-70 χμλ/ω (αιγαλεωτης  :P )

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Dusty

κ απο μας εγω+3. παρατηρηση πρωτη: το ενα παλικαρι δεν εχει αποφασισει ακομα αν θα ασχοληθει με το αθλημα μας οποτε δεν θα χει οπλο μονο τα γυαλια αν βρεθει κτ spare απο καποιο αλλο παιδι καλοδεχουμενο δευτερο: για τον φιλο αιγαλεωτη mirrage μενω κ γω αιγαλεω (παιδια δν κανουμε μια ετσι να μαζευτουμε να γνωριστουμε??) εγω θα παω την κυριακη με το κτελ το μεγαριτικο το οποιο θα το περιμενω επι της καβαλας στο υψος του media markt αν ενδιαφερεσαι να παμε μαζι ευχαριστως στειλε μου p.m.

Τάλων

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Akrovolistis

Αν και λιγο καθηστερημένα μεσα κι εγω.

You mess with the best, you die like the rest.

salamine153

Στο παιδι που δεν εχει, θα δινω το δικο μου, στα διαστηματα που θα ειμαι, ενδεχομενως, εκτως παιχνιδιου για να τραβηξω φωτογραφιες ;)

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Καλημερα παρτε το λεωφορειο για μεγαρα απο την σταση του MEDIA MARK, περναει καθε 1 ωρα δηλ. 06:00/ 07:00.
Η αλλιως απο θησειο που κανει τερμα, κ πες στον οδηγο οτι θελεις να κατεβεις στην σταση ( λακκα καλογηρου η για Αγ. Τριαδα ) θελει περιπου 30 με 40 λεπτα αναλογα των οδηγο!!!

salamine153

Παιδια, το παιχνιδι ηταν ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ που εχει παιχτει ποτε στο εργοστασιο 8) 8) 8) Μπραβο σε ολους 8)
Η φαση στο τελος δεν περιγραφεται, επρεπε να το δει καποιος για να καταλαβει - οπως ημουν στη γωνια των αποδυτηριων, παρατηρησα εχθρικη κινηση και κρυφτηκα λιγο πιο μπροστα, σε κατι θαμνους. Νομιζα οτι θα ειναι 2, αλλα τελικα ηταν 6 και, οταν ορμησαν, εφαγα σχεδον ταυτοχρονα με παρατεταμενη ριπη τους 5 8) :o 8) :o ;D

1T2X1

Παράθεση από: salamine153 στις  05 Ιουν 2011, 15:14:08 ΜΜ
Παιδια, το παιχνιδι ηταν ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ που εχει παιχτει ποτε στο εργοστασιο 8) 8) 8) Μπραβο σε ολους 8)
Η φαση στο τελος δεν περιγραφεται, επρεπε να το δει καποιος για να καταλαβει - οπως ημουν στη γωνια των αποδυτηριων, παρατηρησα εχθρικη κινηση και κρυφτηκα λιγο πιο μπροστα, σε κατι θαμνους. Νομιζα οτι θα ειναι 2, αλλα τελικα ηταν 6 και, οταν ορμησαν, εφαγα σχεδον ταυτοχρονα με παρατεταμενη ριπη τους 5 8) :o 8) :o ;D

Εεεμ είσαι περήφανος γι'αυτό δηλαδή;Εμένα μου δείχνεις ένα χαικαπά καμπέρη που δεν σέβεται τους συμπαίκτες του και ρίχνει "παρατεταμένες ριπές".
Sorry αλλά..

Arbiter

καλα νταξ τωρα υπερβαλεις πιστευω,παιχνιδι ειναι,δικαιωμα του να το κανει ειναι,και αλλοι το κανουν και δεν τους λεμε τιποτα,δεν ειναι και τοσο κακο,αραξε....
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Taylor

Παράθεση από: 1T2X1 στις  05 Ιουν 2011, 16:30:16 ΜΜ
Εεεμ είσαι περήφανος γι'αυτό δηλαδή;Εμένα μου δείχνεις ένα χαικαπά καμπέρη που δεν σέβεται τους συμπαίκτες του και ρίχνει "παρατεταμένες ριπές".
Sorry αλλά..

Δηλαδή εσυ στην θέση του δεν θα έριχνες;;Θα τους έβλεπες να έρχονται προς το μέρος σου και θα τους έλεγες παιδιά δεν σας ρίχνω γιατί σας σέβομαι;; ???
Μην τρελαθούμε υπερβάλεις!!Στο κάτω-κάτω μαγκιά του που τους έβγαλε μόνος του!Αυτοί ήταν περισσότεροι και θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί και να καλύπτουν ο ένας τον άλλον!

griffin23

δεν ήμουν παρών στο παιχνίδι αλλά όταν είσαι με 6 άτομα απέναντι η λύση είναι το full auto.
εκτός και αν έριξε 30 μπίλιες στον κάθε ένα απο τα 2 μέτρα στο κεφάλι. Συν οτι πολλή σωστά γράφτηκε
στα 6 άτομα κάποιος δεν κάλυψε σωστά τον τομέα του αλλίως θα ετρωγε 1-2 όχι παραπάνω.

stratos

Παράθεση από: 1T2X1 στις  05 Ιουν 2011, 16:30:16 ΜΜ
Sorry αλλά..

επειδη ημουν στο παιχνιδι δεν ισχυουν αυτα που λες!!!καμμια σχεση!πως κρινετε απο ενα
πληκτρολογιο το πως παιζει καποιος χωρις να ειστε εκει??ελεος πια!!!!!ολοι θελετε να το
παιξετε "εξυπνοι" απο το φορουμ!!!

Arbiter

αχαχχαχαχαχ μαριε φαντασου μολις πεταγονταν και ελεγε παιδια δεν σας ριχνω γιατι σας σεβομαι αλλα θα σας πω μπαμ μπαμ μπαμ εξω!!!  -τι λες ρε?????τι μπαμ και εξω?????φαε μια ριπη να μαθεις!!!!!!! μαααααα μααααα σας σεβαστικαααα!!!! -ρε ουστ μουμαθες και το μπαμ!!!!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Taylor

Άρμπι άλλη φορά αν με δείς σε σενάριο και έρχομαι με άλλους παίχτες προς το μέρος σου και είσαι μόνος σου μην τυχόν και μας ρίξεις!!Απαιτώ σέβας! ;D

SIM

...Το πιο σημαντικό για εμένα είναι που στο τέλος , όλοι φύγαμε με ένα πλατύ χαμόγελο....  :P
Συγχαρήτηρια σε όσους ήταν στο παιχνίδι.Πήγε πάρα πολύ καλά και μείναμε όλοι ευχαριστημένοι χωρίς απούτως κανένα παράτράγουδο.

Don't Run You Will Only Die Tired