VIDEO"bill klaten -foto video+ACTION VIDEO" 29/5/2011 ELEYSINA

Ξεκίνησε από (HAF)giorgos, 30 Μαΐου 2011, 02:49:21 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

(HAF)giorgos

Παράθεση από: TS στις  02 Ιουν 2011, 01:28:14 ΠΜ
παιδια να ρωτησω τα βιντεο με τι προγραμα τα φτιαχνετε??vegas, movie maker? 
avs video editor........

BladeGT

Ρε συ, JV MD 90 λεει η δικια μου ειναι ακριβως ολοιδια με την δικια σου (Σε θυμαμαι σε ειδα στο πεδιο , κ λεω ααα κοιτα αυτος εχει την ιδια...)
αλλα δεν γραφει ετσι... Airsoft greece Malakasa JV MD90   δεσ εδω...
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

(HAF)giorgos

Παράθεση από: BladeGT στις  02 Ιουν 2011, 15:33:06 ΜΜ
Ρε συ, JV MD 90 λεει η δικια μου ειναι ακριβως ολοιδια με την δικια σου (Σε θυμαμαι σε ειδα στο πεδιο , κ λεω ααα κοιτα αυτος εχει την ιδια...)
αλλα δεν γραφει ετσι... Airsoft greece Malakasa JV MD90   δεσ εδω...

http://shop.ebay.com/i.html?LH_ItemCondition=11&LH_BIN=1&_kw=Mini%20DV%20DVR%20Sports%20Video%20Camera%20Camcorder%20MD80%20720x480&_ds=1&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1

εγω αυτη εχω........δεν εχει memory card στο πακετο για αυτο ειναι φθηνη .....ειχα δικια μου mini sd.......γραφει περιπου μιαμιση ωρα συνεχομενα σε 4g karta......ολες αν δεις εμφανισιακα μοιαζουν μεταξυ τους.......

Tsitouras

ξερει κανενας που μπορω να βρω μια τετοια καμερα ελλαδα ?
Umbrella Trashsweepers

BladeGT

Παράθεση από: Tsitouras στις  06 Ιουν 2011, 19:32:07 ΜΜ
ξερει κανενας που μπορω να βρω μια τετοια καμερα ελλαδα ?

εγω την πηρα απο eshop
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

Tsitouras

:-\ δεν βγενει ομως πολυ ακριβο ? ... προσωπικα σκεπευω να δωσω μεχρι και 50 € ... εχω βρει μια στο gadget-shop.gr αλλα με μεταφορικα θα παει πολυ παραπανω  ::)
Umbrella Trashsweepers

blob

Ότι πληρώνεις παίρνεις.  Για να αποφύγετε τον ''κυματισμό'' στο βίντεο και την αργή προσαρμογή από φως σε σκοτάδι, θα χρειαστεί να δώσετε από 100 euro και πάνω.

Έξω χρησιμοποιούν κάμερες όπως

Drift Innovation

Contour

Gopro

Tachyon

και γράφουν στα 720p και πάνω. Δηλαδή high definition μέχρι και τα 1080p.

Η ποιο φθηνή από αυτές που βρήκα στην ελληνική αγορά είναι η Drift innovation Χ170 που κοστίζει 150 euro και γράφει σε ανάλυση DVD.

Ελπίζω να βοήθησα.
They've got us surrounded again! Poor bastards..."
-Creighton Abrahms