29-05-2011 Επιχειρηση Eliminate BILL KLANTEN

Ξεκίνησε από TSAKOS, 22 Μαΐου 2011, 20:57:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

(HAF)giorgos

πρεπει να εχω παρει το ντου σε video θα το βρω και θα το ανεβασω.......

TSAKOS

Παράθεση από: Palladin στις  29 Μαΐου 2011, 22:05:49 ΜΜ
Δυστυχώς εγώ ξενέρωσα που έχασα το πιστόλι μου αλλά τουλάχιστον το φχαριστήθηκα...

Αγορι θα πεταχτω και εγω μες την εβδομαδα με την μηχανη να κοιταξω.....Ωστοσο εχω βρει μια ασφαλεια απο 1911...
"The man who chases rabbits...cathes NEITHER." - Confucius
"They chases you..." - Tsakos

Palladin

Ανέστη πήγα και κοίταξα πριν φύγουμε από το πεδίο, μία μόνος και μία με ένα φίλο και δε βρήκα τίποτα, μακάρι να βρεις εσύ κάτι...
Ευχάριστώ πολύ πάντως.

ZINJA

ευχαριστω τους παντες και τα παντα για την συμμετοχη τους και την βοηθεια που εδωσαν!
ευχαριστω τους συμμετεχοντες ολους μα ολους!
ευχαριστω τους κρητες <1> γιατι γιναναι κρυτες <2> γιατι πετηχανε την αψογη διεξαγωγη του παιχνιδιου!

ευχαριστω το φιλο συμπεκτη και καθαρμα (ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΜΕ ΑΧΑΧΑ) ανεστη για το σεναριο και για την διεξαγωγη του παιχνιδιου!τιμη μου που ειναι στην ομαδα!
ευχαριστω ολοι την ομαδα μου για την συμπεριφορα τους στο παιχνιδι και τη αληλοβοηθεια και συνενοηση που ειχαμε μεταξι μας!

περασα πολυ καλα παρολο που ειχα ενα μοκροατηχηματακι(εγω εφτεγα)!

ο συνεχεια της αποδρασης του μπιλ κλαντεν συμενη τη συνεχηση του σεναριου!χεεεχεχεχ

ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙς ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ 30000 ΒΒς ΣΤΟ ΠΩΠΟ!ΑΧΑΧΑΧΑΧΕΧΧΕΧΕ το ενοω ε!

συγνωμη για τις αγριοφωναρες μου!αλλα νομιζω πως με εχεται συνηθηση πλεον!ρεμαλια ε ρεμαλια!χααχαχ!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

TSAKOS

Ευχαριστω και εγω μαζι με τον Βασιλη οσους ηρθατε και ελπιζω να περασατε ολοι ομορφα....

Falcon

Παράθεση από: TSAKOS στις  30 Μαΐου 2011, 08:46:48 ΠΜ

Αγορι θα πεταχτω και εγω μες την εβδομαδα με την μηχανη να κοιταξω.....Ωστοσο εχω βρει μια ασφαλεια απο 1911...

Μιας και επεσε τυχαια το ματι μου στο μηνυμα σου τσακο... Η ασφαλεια απο Μ1911 υπαρχει περιπτωση να 'ναι του Σπυρου Κ. διοτι την εχασε στην ελευσινα. Ασφαλεια κλειστρου για να 'μαι ακριβης...

TSAKOS

(HAF)giorgos

ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ...........