29-05-2011 Επιχειρηση Eliminate BILL KLANTEN

Ξεκίνησε από TSAKOS, 22 Μαΐου 2011, 20:57:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

Kανένα Καλόπαιδο να περνάει από Λ. Κηφισίας (ύψος Γηροκομείου -Αμπ/ποι) να με μαζέψει υπάρχει ;;;

Ας μου στείλει πμ να κανονίσουμε......

Demon

Παράθεση από: tomas_M4 στις  28 Μαΐου 2011, 20:53:25 ΜΜ
καλησπερα, σχετικα με το παιχνιδι αυριο επειδη δεν εχω ξαναπαει στο πεδιο θα συναντηθω με την υπολοιπη ομαδα στο θριασιο οποιος θελει και ξερει τον δρομο ας στειλει ενα p.m. να συναντηθουμε εκει κοντα
ευχαριστω
εχεις ΠΜ

PanPan

Πολύ καλό το σημερινό παιχνίδι! Δυστυχώς ο Κλάντεν ξέφυγε αλλά εντάξει όλα τα άλλα κύλησαν μια χαρά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διοργανωτή καθώς και στους κριτές για την ομαλή ροή του παιχνιδιού!

BladeGT

μπας και εχει κανεις σε βιντεο το ντου που καναμε απο την γωνια κατω?
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

PanPan

το έχω αποτυπωμένο πάνω μου με τόσες που έφαγα  ;D ;D ;D

tristan

ενα απο τα καλητερα παιχνιδια :o :o :o   ενα εχαριστω στους διοργανωτες . στους κριτες . και σε ολους τους παιχτες που ηταν στο σημερινω παιχνιδι   :D :D ;D ;D :o :o

Αντε και περιμενουμε την επηστροφι του μπιλ κλαντεν γιατι μας την εκανε χαχαχα θεεεοοοςςςς ;D ;D ;D
Καλη εβδομαδα σε ολους   :D :D

spiros.k

μπραβο στους διοργανωτες σημερα το παιχνιδι πολυ καλοοο ακομα μια κυριακη ωραια.καλη βδομαδα φιλαρακια.. ;) ;)

Prom81

Aπο PHALANX ενα μεγαλο ευχαριστω και ευγε στους Ι4 για την αψογη διοργανωση του σεναριου!!
Οπως επισης και στους κριτες ξεχωριστα, που δεν επαιξαν για να εχουμε εμεις ολοι την καλυτερη δυνατη εμπειρια.

Ολα κυλησαν αψογα, οι μπιλιες πρεπει να ηταν απειρες (ειδικα στο ντου των Ελληνων νομιζα οτι εβρεχε ΒΒ), δυνατες στιγμες και πολλα χαμογελα.

Μπραβο στους συμμετεχοντες, εφαρμοσαν τους κανονισμους και προσωπικα δεν εχω απο ουδεναν παραπονο για την συμπεριφορα του (ελπιζω και κανενας απο εμενα  :) )

ΥΓ1. Ευχομαι ταχεια αναρρωση στον συνχομπιστα με το τρυπημενο υδροδοχειο.
ΥΓ2. Απλα σεβας στον φιλο Βασιλη (ZINJA).

Dusty

εκ μερους μου καθως και των υπολοιπων παιδιιων της ομαδας μας θα θελα κ εγω να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου σε ολα τα παιδια που οργανωσαν σκεφτηκαν και φροντισαν ωστε εμεις να χουμε ενα τοσο ωραιο παιχνιδι. και μιας και ηταν το πρωτο μας μπορω να πω απλα οτι το μυαλο μας κουνηθηκε.
ξεχωριστα και συγκεκριμενα θα θελα να ευχαριστησω ολα τα παιδια απο την CERBERUS που μας βοηθησαν να φτασουμε στο πεδιο τον φιλο tristan καθως κ ΟΛΟΥΣ σας που δεχτηκατε να παιξουμε παροτι ημασταν καπως παραπανω στα fps
καλη σας βδομαδα και ελπιζω να τα ξανα πουμε την αλλη κυριακη 

(HAF)giorgos

Παράθεση από: BladeGT στις  29 Μαΐου 2011, 18:45:08 ΜΜ
μπας και εχει κανεις σε βιντεο το ντου που καναμε απο την γωνια κατω?

εγω πρεπει να το εχω παρει....θα το ανεβασω

sticker

ειχαμε καιρο να δουμε τετοια καλα οργανωμενα παιχνιδια. Μπραβω στην ομαδα Ι4 και σε οσους συνεβαλαν για να γινει αυτο.
Καλη εβδομαδα σε ολους.

#LEONARDO-SWORDFISH#

Αν και δε το ευχαριστηθηκα το παιχνίδι λόγω τεχνικού σωματικού προβλήματος...
ο ουρανός σκοτείνιασε απο τα bbs.......  

H αξιόλογη προσπάθεια του Ανέστη (Tsakos)  και όλων των συντελεστών της ομάδας των Ι4 έφερε ένα αποτέλεσμα με παιχνίδι χωρίς προβλήματα.

Χάρηκα που είδα ξανά φίλους που είχα να δω καιρό.

Σαν κρυφο-διαιτητής  :P δεν έπεσε τίποτα στην αντιληψη μου στα σημεία τουλαχιστον που επιτηρουσα.

Οι φωνές του BrokeBack Mountain (Zinja) - ;D ;D ;D ζωντάνεψαν το πεδίο της Ελευσίνας.

Ρεμάλι..... βγάλε τιμή ...γιατί θα ανέβει βίντεο από το "ρώσσο"  ;D ;D ;D

ΣΗΜ. Αν βλέπετε καποιον χωρίς όπλο.... δε χρειάζεται να τον λουζετε ...
Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ είναι  ;D ;D
Θα αρχίσω να σας χρεώνω με βαρέα.......  ;)

Καλή εβδομάδα σε όλους......

Echo-Fox

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  29 Μαΐου 2011, 21:25:09 ΜΜ

ΣΗΜ. Αν βλέπετε καποιον χωρίς όπλο.... δε χρειάζεται να τον λουζετε ...
Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ είναι  ;D ;D

Αυτό δεν αναγράφεται πουθενά στους κανόνες του παιχνιδιού. ;D

Ikarus

Παιδιά ήταν το πρώτο σενάριο που συμμετείχα! Πέρασα φοβερά, και έφαγα άπειρες μπίλιες!!! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που συντόνισαν, εμπνεύστηκαν και συμμετείχαν στο παιχνίδι!!
Το πέσιμο απο τους επιτιθέμενους ήταν επικό (ήμουν με τους τρομοκράτες)!!!Φοβερή πίεση σε κάποιες στιγμές!!! :)  ;D

MAKISL

πολυ καλο οντως ευχαριστουμε τα παιδια για αλλη μια φορα
A.K.A.  ΑΝΩΔΥΝΟΣ

Palladin

Μπράβο παιδιά, μας βγάλατε το λάδι, γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα αλλά πιστεύω ότι ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Δυστυχώς εγώ ξενέρωσα που έχασα το πιστόλι μου αλλά τουλάχιστον το φχαριστήθηκα... Ευχαριστούμε πολύ και καλή εβδομάδα :)

lykos

Απλα υπεροχα και τελεια οργανωση ;) ;) ;)

Patriot

Ωραια παρεα........παιχνιδι τρελο...με πολυ ββς , γελιο και καλη διαθεση απο ολα τα παιδια....
Μπραβο στους Ι4 για την ωραια διοργανωση....
Τα ντου των παιδιων πραγματικα επικα......... ;D ;D ;D
Ο 210 εκανε παλι τρελο μπριφινγκ..... ;D
Παντα τετοια παιδες....
God Save The Queen.........

vipergr

Ηταν μια ανγχολυτικη Κυριακη για ολους μας.....καλη βδομαδα σε ολους....

BladeGT

Παράθεση από: Palladin στις  29 Μαΐου 2011, 22:05:49 ΜΜ
Μπράβο παιδιά, μας βγάλατε το λάδι, γίναμε μούσκεμα στον ιδρώτα αλλά πιστεύω ότι ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Δυστυχώς εγώ ξενέρωσα που έχασα το πιστόλι μου αλλά τουλάχιστον το φχαριστήθηκα... Ευχαριστούμε πολύ και καλή εβδομάδα :)

κριμα ρε φιλε! Του φουστη ομως θα βρεθει! Δεν μπορει! Αν δεν το βρηκαμε σημερα ελπιζω να το πετυχουμε οταν ξαναπαμε...
ΤΩΡΑ ΑΝ καποιο πονηρο παιδακι ειναι τοσο γιουφτος που θελησε να στερησει το οπλο καποιου,που ελπιζω να μην υπαρχει κατι τετοιο στην κοινοτητα μας, αν υπαρχει ομως ευχομαι να παθει το ιδιο για να δει πως ειναι!

Παιδια ηταν μαματο,ωραιο παιχνιδι ,κααι παρα πολλα ατομα να χουμε να ριχνουμε bbs!
Το μονο που με χαλασε ειναι που 30 νοματεοι μας πηρε 40 +++ λεπτα για να κανουμε ενα ντου! Οντως ηταν επικο! Οταν βγηκα μπροστα περιπου 3-4ος και ξαφνικα ακουσα απο πισω μου το κοσμο να βγαινει και να πευτουν εκατονταδες ριπες και ολα τα οπλα να ριχνουν μιλαμε ενιωσα λες και εκανα αποβαση μαζι με τον στρατιωτη Ryan! :P φοβερη αισθηση!

Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P