Καλώς σας βρήκα + Απορίες

Ξεκίνησε από Elmer Fudd, 20 Μαΐου 2011, 20:23:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Elmer Fudd

Καλησπέρα σε όλους, σαν καινούργιος στον χώρο με πολλές απορίες θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.
1) ποιά Glock έχουν επιλογή semi/fully automatic mode ;
2) Εχωντας ενα TM G36c η αλλαγή μόνο ελατηρίου θα μου έδινε μεγαλύτερη εμβέλεια ;
Γενικά θα είχε κάποιο αντίκτυπο στην γρήγορη φθορά του moter του όπλου ?

BladeGT

Θα σου απαντησω μονο για την αλλαγη ελατηριου... Το hop up η μια κανη ακριβειας θα σου εδινε λιγο παραπανω εμβελεια...
Υστερα απο συμβουλες που μου εδινε ο #LEONARDO-SWORDFISH# σαν νεος και εγω στον χωρο το διαπιστωσα οτι εχει δικιο οτι τα FPS δεν παιζουν και τοσο ρολο...
Πως το διαπιστωσα? Το οπλο μου ειχε προβλημα με το hop up,δεν ηταν καλα σφιγμενο στη βαση του και εχανε λιγο αερα με αποτελεσμα να βγαζει στις μετρησεις μονο 200 FPS...
Παρολο που εβγαζε λοιπον λιγοτερα FPS και παρολο που εχανε και αερα το οπλο εριχνε στην ιδια αποσταση με αυτη που εριχνε πριν τη βλαβη και μετα την επισκευη του.
Δεν παρατηρησα καμια διαφορα! Ισως να μην υπερβαλω να ειδα περιπου 5 μετρα? Μπορει να ειναι και ιδεα μου..μπορει η μερα που το ξαναδοκιμασα να μην ειχε αερα... Τι να σου πω..
Παντως και με τα 200 και με τα 330 που ειναι τωρα εχω βλεπω την ιδια εμβελεια!
Και τωρα αυτες τις μερες που ειμαι κατοχος και ενος Sniper 450 fps μπορω να σου πω οτι δεν παρατηρω καποια διαφορα στην αποσταση.Ισως μια πολυ μικρη διαφορα
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

alektor

Καλησπέρα.
Όσον αφορά το glock εγώ έχω AEG της Tokio Marui,το 18c (c είναι για το compresor) και έχει τον επιλογέα semi/ auto.

Kallistos

Αλλα βέβαια με ένα 450-αρι AEG με έξαιρετικό hopup, 30-αρι μπιλακι και στενή κάνη, η διαφορά είναι εμφανής.

Βέβαια διάλεξε τον οπλισμό σου συμφωνα με το σενάριο και τα όρια του παιχνιδιού. Εις την Αθήνα τα όρια είναι χαμηλά αρα δίνεις βάση στα άλλα μέρη του AEG για να δείς καποια διαφορά.

Ready... Steady... Fire...!!!

tristan

φιλεμου με την αλλαγη ελατηριου δεν μεγαλονι η εμβελεια  τα τμ θελουν ελατηριο που ειναι για τμ μην ειναι καμια μουφα και τηναξι τα πεταλα
το αδελφακιμου εχει 2 τμ μαμα και κελαδανε και τα 2  με 280-290 φπς και τα δυο

el.cind

φιλε Elmer Fudd οπως ειπε και ο αδερφος μου απο πανω ( tristan ) ειμαι κατοχως ενος g36c T.M ηταν το προτω μου aeg και πυστεψεμε δεν το εχω μετανιοση καθολου παρολω που ειναι πλαστικο εχει βγει τρελοσκηλω  βεβαια αναλογα και πως το χρεισημοποιης εγω σπανια πεζω με ρειπες και παντα πεφτη το απαρετητω καθαρεισμα μηδενηζω το hop-up κ.τ.λ αυτα που κανουν ολλοι η συνχομπιστες μας γεια να εχουν περεισοτερη ζωη( ξεχασα και το προδερμ... ;D ;D ;D )
αν και τα fps ειναι μονω 282 εχει και αποσταση και δεν υστερη σε πολλα απο αλλα aeg καναμε βολη με φιλο που ειχε το g36k recoil T.M και η διαφορα ηταν μιδαμινη στην αποσταση
εγω πρωσοπικα θα σου προτινα να μην κανεις καποια αλαγη στο aeg παιξε καποια παιχνιδια προτα να το δεις στα χερεια σου και αποφασηζης στην πορεια...
ελπειζω να τα πουμε και απο κωντα σε καποιο παιχνιδι... 8)
παντα φιλικα el.cind 

pipilas

ρε μακακα elmer δεν με πιστευες και ρωτησες !!!!!!
και η απαντηση ιδια!!!!!
τι να σου πω?????????????
λοιπον κυριοι ο elmer πηρε ενα g36 maroui και τσακιζει κοκαλα τωρα γτ ρωταει για σκαλισματα δεν ξερω παντος το οπλακι του θεριζει!!!!!!

B.O.P.E

Πές τα ρε Pipila πές τα....

Elmer Fudd

Thanks για τις απαντήσεις σας για το G36, κάποιος αν μπορεί ας μου απαντήσει για τα Glock...
Φιλικά
Αλέξανδρος

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: alektor στις  20 Μαΐου 2011, 21:02:30 ΜΜ
Καλησπέρα.
Όσον αφορά το glock εγώ έχω AEG της Tokio Marui,το 18c (c είναι για το compresor) και έχει τον επιλογέα semi/ auto.
Glock και Aeg δεν γινεται να εχεις..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

1T2X1

alektor

Σωστός!!! ::)
AEP εννοώ. ευχαριστώ για τη διόρθωση.  Συγνώμη αν μπέρδεψα το φίλο μας.