ΠΟΣΑ BB'S ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Η ΨΕΚΑΖΕΤΕ?

Ξεκίνησε από ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ, 11 Δεκ 2009, 16:57:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ποσα bb's ριχνετε ανα παιχνιδι?

100-300
300-600
600-1000
1000-1500
απειρες,εχω χασει την μπαλα

Crypto

Παράθεση από: BladeGT στις  20 Μαΐου 2011, 09:09:36 ΠΜ
ρε πλακα με κανετε?
1ον ειναι παιχνιδι κ οχι real gun... αρα θελωντας και μη, δεν γινεται να τη βγαλεις με real cap οπως θα την εβγαζες αν ειχες αληθινο οπλο ...αρα ολο κ κατι παραπανω θα ξεφυγει...

Με όλο το σεβασμό, θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως εδώ έχεις λάθος. Εξαρτάται καθαρά από το πως παίζει ο καθένας. Υπάρχουν βέβαια και περιορισμοί όπως: είδος σεναρίου - περιορισμός πυρομαχικών / είδος γεμιστήρας κλπ. Δεν έχει σημασία, τι όπλο έχεις, τι καιρό κάνει κλπ. Εαν μάθεις να παίζεις με προσομοίωση αληθινών συνθηκών (ναι, χόμπυ είναι) γιατί σου αρέσει έτσι, τότε θα γουστάρεις Real-Cap. Εαν δεν θες ετσι και γουστάρεις mid-high, τότε και πάλι γούστο σου. Με Real-Cap, απλώς, υπάρχει ένα "εξτρά τσίτωμα", ένα επιπλέον "άγχος"  αν θες, που κάποιοι αεροσφαιριστές το γουστάρουν. Απλά πράγματα.

Αν τώρα, συναντήσεις "αθάνατο" ή κάποιον που μπορεί να μην έχει καταλάβει ότι χτυπήθηκε, τότε απλά πήγαινε και συνέχισε το παιχνίδι σε άλλο μέρος του σεναρίου / μάχης / αποστολής (όπως θες πες το). Δεν χρειάζεται να χαλιέσαι ούτε να ξοδεύεις ΒΒς άσκοπα και ούτε να δημιουργηθεί "θέμα" εντός πεδίου.

Φιλική κουβέντα, πάντα.
Καλα παιχνίδια να έχουμε.

Prom81

Περιπου 150-200. Κουβαλαω 4 mids, μα ζητημα να τις χρησιμοποιησω ολες. Αν και σε παιχνιδια εχει τυχει να χρησιμοποιησω μια μονο, σε καποιο αλλο που χρειαστηκαν πυρα καλυψης οι 2 εφυγαν υπερ πιστεως και πατριδος.

Με το sidearm δεν εχω ριξει παραπανω απο μια γεμιστηρα (για να ειμαι ειλικρινης παραπανω απο 10 bbs) σε σεναριο.

BladeGT

Παράθεση από: Crypto στις  20 Μαΐου 2011, 11:38:55 ΠΜ
Με όλο το σεβασμό, θα μου επιτρέψεις να σου πω, πως εδώ έχεις λάθος. Εξαρτάται καθαρά από το πως παίζει ο καθένας. Υπάρχουν βέβαια και περιορισμοί όπως: είδος σεναρίου - περιορισμός πυρομαχικών / είδος γεμιστήρας κλπ. Δεν έχει σημασία, τι όπλο έχεις, τι καιρό κάνει κλπ. Εαν μάθεις να παίζεις με προσομοίωση αληθινών συνθηκών (ναι, χόμπυ είναι) γιατί σου αρέσει έτσι, τότε θα γουστάρεις Real-Cap. Εαν δεν θες ετσι και γουστάρεις mid-high, τότε και πάλι γούστο σου. Με Real-Cap, απλώς, υπάρχει ένα "εξτρά τσίτωμα", ένα επιπλέον "άγχος"  αν θες, που κάποιοι αεροσφαιριστές το γουστάρουν. Απλά πράγματα.

Αν τώρα, συναντήσεις "αθάνατο" ή κάποιον που μπορεί να μην έχει καταλάβει ότι χτυπήθηκε, τότε απλά πήγαινε και συνέχισε το παιχνίδι σε άλλο μέρος του σεναρίου / μάχης / αποστολής (όπως θες πες το). Δεν χρειάζεται να χαλιέσαι ούτε να ξοδεύεις ΒΒς άσκοπα και ούτε να δημιουργηθεί "θέμα" εντός πεδίου.

Φιλική κουβέντα, πάντα.
Καλα παιχνίδια να έχουμε.

Σιγουρα... γουστα ειναι αυτα... Απλα τι θελω να πω..εκει που στα αληθεια θα εριχνες μια σφαιρα... τωρα κατι το οτι το οπλο ειναι ψευτικο κατι ο αερας κλπ...θα πρεπει σε πολλες περιπτωσειες αναγκαστικα να ριξεις παραπνω μπιλιες καμια φορα ωστε να πετυχεις τον αλλον.... Επικροτω και γω τις μικρες γεμιστηρες για να αλλαζεις καθε τοσο και γεμιστηρα στο οπλο.>Αποφευγω να παιζω με high cap γιατι ειναι ωραιο αυτο το πραγμα...Απλα Αν ειναι να καταληξει το M4 μονο με μονοσφαιρα το βρισκω βαρετο... Και στη πραγματικοτητα με το M4 ο κοσμος ψεξαζει,ειναι λιγες περιπτωσεις που θα εριχναν μονοσφαιρα(Τουλαχιστον αυτο θα εκανα εγω...που βλεπω πολλες ταινιες'! :P τωρα αν θελουμε να το δουμε one shot one kill και πολυ tactical τι να πω ενταξει απλα δεν ειναι το δικο μου στυλ αυτο...Προτιμω πιο στρατιωτικο-χολυγουντιανο στυλακι :P )
Θελω ενα open game. Διχως κανονες διχως ορια που οι μονοι που δεν χωρανε σ αυτο να ειναι οι αθανατοι... :P

anemos56

ACIDBLACK

στην αρχη ψεκαζα .....τωρα πια το πολυ 200-300
στα vyχτερινα παιχνιδια ακομα λιγοτερες
ΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΡΗ ΑΡΧΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΔΟΥΛΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΥΛΟΣ.

papaflesas

η γνωμη ειναι πως αν θελεις να παιξεις  απλα για την νικη airsoft χρησιμοποιείς hi cap ,αν θελεις να  ζησεις μια εξομοιωση mid cup (50-70), αν παλι θελεις να ζοριστεις και να νοιωσεις την πιεση και το στρες,REAL CUP.
απλα για μενα 30 σφαιρες μεταφραζονται σε 60-80 bbs, οποτε οσοι παιζουν real cup (κατα την γνωμη μου)ειναι σα να επιχειρουν με 10-15 σφαιρες στην γεμιστηρα. 
Σε ενα μετριο σεναριο με 5 γεμιστηρες των 60 ειμαι ενταξει.
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

topgun7

ΧΑΛΑΡΑ 100-300 ΑΝΤΕ 400 ΣΠΑΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΑΜΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙ3ΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΗΤΕ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΠΛΑ ΟΣΟ ΓΕΙΝΕΤΕ!!!

JUDGE

μια φορα ετυχε να ριξω πανω απο 300 αλλα παιζαμε γυρω στο 4 ωρο σε κλειστο χωρο και με το που εκανεσ respawn απευθειας auto και αγιοσ ο θεος!

spiros.k

Falcon

Echo-Fox

Prom81

Παράθεση από: Prom81 στις  20 Μαΐου 2011, 12:03:27 ΜΜ
Περιπου 150-200. Κουβαλαω 4 mids, μα ζητημα να τις χρησιμοποιησω ολες. Αν και σε παιχνιδια εχει τυχει να χρησιμοποιησω μια μονο, σε καποιο αλλο που χρειαστηκαν πυρα καλυψης οι 2 εφυγαν υπερ πιστεως και πατριδος.

Με το sidearm δεν εχω ριξει παραπανω απο μια γεμιστηρα (για να ειμαι ειλικρινης παραπανω απο 10 bbs) σε σεναριο.

Στο σεναριο Battlefield vol1 "Bad Company" εριξα 7-8 mid, αδειασα 2mags sidearm, και πρεπει να προκαλεσαμε γενικοτερα οικολογικη καταστροφη..  ;D ;D

ΥΓ. Το aeg βλεπει ψυχολογο και τα γραναζια του επισκεφτηκαν spa. Περασαμε τελεια ομως.  8)

spiros.k

tristan

ναι ναι  απο ενα ββς στην γεμιστιρα στο τελευτεο παιχνιδι εριξα 1300 ββς  και ολα σε μαχες σωμα με σωμα 

ελα πητε την αληθεια οτι και εσης ριχνετε τοσα   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

adinamos

kaliostro

Έχω 3 mid cap (90 rds). Να πώ την αλήθεια υπάρχουν φορές που τις γεμίζω κ 2η ή κ 3η φορά αλλά κ φορές που δεν χρησιμοποιώ ούτε την 3η γεμηστήρα...Οπότε ρίχνω περίπου στα 180-600 ΒΒ'ς. Εξαρτάτε το σενάριο πάντα κ το τί χρειάζετε να κάνω με την ομάδα.
Σπύρο πάω στοίχημα οτι εσύ με το PDW δεν ρίχνεις πάνω απο 15 ΒΒ...σε μικρή ρυπή... :p
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

KRATOS

αναλογα το σεναριο....τον τελευταιο χρονο ομως παιζω με 300 περιπου bbs πανω μου  και ενα γεμιστιρακι των 100 καβατσα...
υπαρχουν παιχνιδια που εχω ριξει και  ολα τα bbs  και δεν φταναν κιολας αλλα υπαρχουν και πολλα που δεν φτανω καν στην 3 γεμιστηρα! 8)

Psycho

αν και αρχάριος!! που θα έλεγε κανείς... "κλείσε τα μάτια και ρίξε"  :P και ότι πετύχεις. είτε μια μία τς ρίχνω είτε, τρεις τρεις ανά διαστήματα (μετά από συμβουλή στρατιωτικών) ;)

JokeR

κουβαλαω 9 mid cap (120rd) και καμια φορα εναν high Cap 450rd πολλες φορες γυριζω και ξαναγεμιζω
στο battlefield Vo1 οποτε εβγαινα γεμιζα ολους τους γεμιστηρες.... (περαν του high cap) ειχαμε στη κατω μερια 2 υπεροχα τυπακια οπου απλα ολοι αδιαζαμε τους γεμηστηρες μας πανω τους και οι τυποι απλα καθοντουσαν τις ετρωγαν και δε βγηκανε.... ο ενας μονο βγηκε οταν εφαγε απο εμενα 1 ριπη στο κεφαλι...) οποτε ναι χαλασα πανω απο 2500 μπιλιες σε εκεινο το παιχνιδι....

Jim21

εξαρταται το παιχνιδι υπαρχουν φορες που 2 και 3 φορες γεμιζω 5 mid και 3 high

kill or be killed