15/05/2011 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΠΟ LONERS

Ξεκίνησε από sticker, 14 Απρ 2011, 18:48:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PANZO

Παράθεση από: Palladin στις  13 Μαΐου 2011, 18:23:02 ΜΜ
Ρε παιδιά, σόρυ δηλαδή, για να καταλάβω... έπρεπε να το γράψω, να το δηλώσω και να το φωνάξω ότι θα έρθω να βοηθήσω?? Γιατί δεν περιμένετε πρώτα να δείτε ποιος θα έρθει και μετά να αρχίσετε τα αναθέματα?? Είχα σκοπό να έρθω με υλικά και σκούπα αλλά τώρα δεν νομίζω...

+1000 Στον Pallladin.Οποιος θελει να κανει κατι,η να βοηθησει σε κατι ,το κανει μονος του, χωρις πολλα
πολλα λογια και χωρις φαμφαρες .

Iskios

Παράθεση από: Ghostrider στις  13 Μαΐου 2011, 16:23:05 ΜΜ
Σαφώς και δεν αποτελει αυτο προβολη δε με αφορά καθόλου το να προβάλω την ομάδα μου με τέτοιο τρόπο!!!Και θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ντροπή μου το να χρησιμοποιήσω ενα τέτοιο τρόπο!!! απλα ανέφερα οτι με στεναχώρησε και με εκνευρισε η αδιαφορία των σαφώς μεγαλύτερων και πιο παλιών ομάδων...Ειναι κρίμα για ένα χώρο που εμείς στην τελική χρησιμοποιούμε να τον παρατάμε και στο τέλος να παθουμε και καμιά ποιο σοβαρή ζημιά απο αυτή μας την αδιαφορία...Γιατι μη μου πεις οτι δε πρόκειται για αδιαφορία...
Αν το ποστ ελεγε ερχεται ο αντ1 να γυρίσει βίντεο για το airsoft θα μεζευόντουσαν 150 ατομα στην ξεφτύλα η όχι???Απάντησε μου ειλικρινά φίλε μου...

ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

sticker

Palladin δεν καταλαβα το τι λες , Αν ειχες σκοπο να ερθεις θα ηταν καλο να το ξερω εγω για δικους μου λογους και γιαυτο εχω κανει το ποστ για να  υπαρχη και μια σειρα και μια δυναμη Α στο τι θα κανουμε.
Ρε panzo που εισαι περιμενεις να γραψει κατι αρνητικο καποιος για να κρατηθης απο αυτο και να πεις την μαλακια σου (φαρφαλες και αλλα εισαι εκτος ρε φιλε sory) μην μας ξενερωνεις τωρα...
Λοιπον αυτο ειναι εθελοντηκα και δεν γινετε ουτε για φαρφαλες ουτε για εφε ουτε για φυγουρα, ξερω με ποιους μηλαω  και ξερετε ποιος ειμαι και το τι κανω για το χομπι μας. δεν νομιζω οτι κανω κατι λαθος.
παντος ευχαριστω και παλι τα παιδια που ενδιαφερθηκαν να κανουν κατι.
Αν εχετε να γραψετε κατι για τους cerberus να το γραψετε σε αλλο ποστ εδω ειναι η ανακηνωση για τον καθαρισμο στην ελευσινα
ευχαριστω φιλικα Sticker

1T2X1

φαμφάρες είπε..φαρφάλες είναι μακαρόνια(και οι πεταλούδες στα ιταλικά).. ;D ;D

sticker

το ξερω φιλε προσπαθω να το δω λιγο κομικα δεν θα συνχηστω και μια και το αναφεραμε εχω καιρο να φαω τετοια μακαρονια.
Ευχαριστω το φιλο που μου το θυμησε
Ειμαστε για κλαματα ωρες ωρες

Palladin

Sticker συγνώμη, δεν είχα καταλάβει ότι έπρεπε να το δηλώσουμε, εγώ θεώρησα ότι απλά καλούσατε κόσμο. Θέλω να έρθω αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά επειδή προέκυψε ένα προβληματάκι υγείας στη Magicca, αν θα είναι καλά την Κυριακή θα έρθω.

ALKIVIADIS

3-6 ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΚΑΙ ΠΑΧΝΙΔΑΚΙ....ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ...!

PANZO

Παναγιωτη ο, παππους μου εδωσε μια συμβουλη (και εγω με την σειρα μου σε εσενα)οταν ανοιγω το στομα μου να μην λεω μ@λ@κιες αλλα οταν ανοιγω τα αυτια μου μα νην ακουω και μ@λ@κιες .
Απο ολα βρε κ@κομοιρη που σου γραψανε στο topic το δικο μου σε πειραξε ? Μαθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  αυτο που θες να  κανεις να το κανεις για σενα και οχι για να σου πουνε μπραβο και για να ανεβεις στα ματια των αλλων. Και εγω φιλικα panzo. ;)
Υ.Γ.Δεν περιμενω καποιον για να πει κατι αρνητικο για να κρατηθω απο αυτο αλλα ρε φιλαρακι πρωτα να σκεφτεσαι και μετα να γραφεις. Και παλι φιλικα panzo.
Συγνωμη απο τους admin καθως και απο τα υπολοιπα μελοι του forum  αν παραφερθηκα καπου.

sticker

περαστικα για την γυναικα σου φιλε palladin την προηγουμενη κυριακη θα ερχομουν στο παιχνιδι αλλ το σαββατο πηγα την γυναικα μου νοσοκομειο με οξυα γαστρεντεριτηδα . πανω απο ολα η οικογενεια και υγεια

sticker

δεν σου δινω αλλη τροφη panzo αλλα ησουν απο τα ατομα που περιμενα αλλα . Παλι εξω επεσα με το ατομο σου φιλικα sticker

PANZO

Παράθεση από: sticker στις  13 Μαΐου 2011, 21:49:53 ΜΜ
δεν σου δινω αλλη τροφη panzo αλλα ησουν απο τα ατομα που περιμενα αλλα . Παλι εξω επεσα με το ατομο σου φιλικα sticker

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα επειδη εγω δεν θα μπορεσω να ερθω θα ερθει ενας φιλος μου
.

Καλα και ασφαλη παιχνιδια και με πολλα bbs

piperidis

Demon

Ενα μεγάλο μπράβο σε όσους παρεβρέθηκαν στο πεδίο σήμερα για τον καθαρισμό!!
Αν και φυσικά θέλουμε πολύ δουλεια ακόμη για να φτιαχτεί το πεδίο στο 100% της ασφάλειας που πρέπει να έχει,νομίζω πως έγινε αρκετα καλή δουλειά που βελτίωσε την άσχημη κατάσταση που βρήκαμε το πρωί...
Για τους περισσότερους ίσως και να είχαν προσέξει πολλές (ΜΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) τρύπες πολύ επικίνδυνες τις οποίες θεωρώ εγώ προσωπικά πως απο θαύμα δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό (τουλαχιστον γνωστό) με βάθος πάνω απο 1,5 μέτρο!!!(μιλάω για τα πηγάδια με το νερό πρίν την πρώτη σκοπιά για όσους τα είχαν δεί)και φυσικά πολλά πολλά άλλα!!Και πάλι μπράβο σε όλους και μακάρι να κανονίζονται τέτοιες ενέργειες συχνότερα

Υ.Γ. Μπράβο στα παιδιά απο τους LONERS για την πρωτοβουλία και για τα εργαλεία που φέρανε!

Υ.Γ. Ευχαριστώ και δημόσια τον φίλο (αν φυσικά μου επιτρέπεις και συ να σε λέω έτσι,τουλαχιστόν εγώ έτσι το εκλαμβάνω ειλικρινά) ISKIOS για την επικοδομητική κουβέντα.Ειλικρινά εκτιμώ την κίνηση που έκανες.

Φιλικά και ειλικρινά

Ghost Rider

sticker

Μπορώ να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ενα μεγάλω ΜΠΡΑΒΩ .Σήμερα ηταν μια μεγαλη στιγμή για το χόμπι μας το airsoft που αποδειξαμε οτι με λιγη προσπαθεια και πολλα ατομα μπορεσαμε να κανουμε πολυ καλη και συντονισμενη δουλεια σε αυτο  ηταν νεοι και παλιοι παιχτες , παλιες ομαδες αλλα και καινουργιες ομαδες με ορεξη και υπευθηνοτητα.Αυτο ειναι αλλο ενα καλο βημα για το airsoft αλλα και περισοτερο για τις φιλικες σχεσεις με τις ομαδες και τους νεους παιχτες ,εχουμε ορεξη και κατι κανουμε για να εχουμε αυτο που λεμε ασφαλη και καλα παιχνιδια. Επισης να πω οτι μετα απο τον καθαρισμο παιξαμε και κανα δυο παιχνιδακια χωρις κανενα προβλημα για να εχουμε μια ποιο μεγαλη ορεξη για την εβδομαδα που μας ερχετε
Και παλι ευχαριστω που ηρθατε στο καλεσμα μου .
sticker απο LONERS

salamine153

How to Make an Airsoft Field
Εδω καποιες ιδεες για το επομενο συμμαζεμα της Ελευσινας
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια