15/05/2011 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΠΟ LONERS

Ξεκίνησε από sticker, 14 Απρ 2011, 18:48:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sticker

Οι ομαδα LONERS στις 15 Μαϊου 2011 . Θα κανει μια μεγαλη προσπαθεια να βαλει μια σειρά  στο πεδίο τις ελευσινας  και να κλεισουμε μερικες τρυπες μικρες - μεγαλες, να βαψουμε μερικα σημεια κινδυνου με σπρεί χρωματος φλου, να σκουπισουμε , να μπαζοσουμε, η και να βαλουμε καποιες ταινιες .
Μετα το μαζεμα μπορουμε να παιξουμε και κανα  παιχνιδακι αναλογα την ωρα
οποιος θελει να ερθει μαζι μας  να φερει καμια σκουπα, φτιαρι  η οτι νομιζει αυτος, θα ειναι μεγαλη βοηθεια για μας και για την κοινοτητα μας
Εμεις θα εχουμε φερει ενα καροτσι οικοδομης για κουβαλημα και μεταφορα
Θα εχουμε και νερακια γιατι θα εχουν αρχηση η ζεστες
Ωρα συναντησεις 9:00 ΤΟ πρωι στην βαση
τηλ. συν. 6973498001 η [email protected] η να μας στειλουν pm
Ολα ειναι εθελοντικα

Για να εχουμε ολοι μας ασφαλη παιχνιδια

JokeR

πολυ θα ηθελα να βοηθησω παιδια μιας και ημουνα στα ατομα που λεγαμε να μαζευτουμε να φτιαξουμε το πεδιο απο πεσρυ αλλα δουλευω τετοια μερα....  :-\ :-\ καλη επιτυχια παιδια και σας ευχαριστουμε που φτιαχνετε το μερος για να παιζουμε....

Κωστας

tristan

φιλε sticker αν ειμαστε καλα μεχρι τησ 15 και αν τα καταφερω θα φερο φτιαρια (οχι για κηδια  ;D ;D ;D ;D για της ΛΥΡΕΣ που λεγαμε ξερεισ :o :o :o :-X :-X :-X )
και μπωρι να βρω καπια λαμαρινα και συδερα να τα βηδοσω στην τριπα του πιργου

καλα τα παιχνιδια εθελοντεσ δεν βλεπω

Tsitouras

παιδεια , εγω πολυ θα ηθελα να ερθω , να δω και το πεδιο πως ειναι , και γενικοτερα να αρχισω να γνωριζω και κοσμο του airsoft , αλλα 16 γραφω το 1ο μαθημα στο σχολειο , οποτε οι πιθανοτητες να ερθω ειναι απο λιγες εως ανυπαρκτες ... εαν παντως τα καταφερω θα ενημερωσω καμια εβδομαδα πριν να μου πει κανεις κατα που πεφτει και το πεδιο.
φιλικα
Γιωργος
Umbrella Trashsweepers

CHOPPER

Demon

Παναγίωτη και φυσικά και η υπόλοιπη τρελο-παρέα LONERS ;D ;D ,
Απο τους "Κέρβερους" να περιμένετε 4 ζευγάρια χέρια παραπάνω για βοήθεια  ;)

Σωτήρης Ghostrider

sticker

09:30 με 10:00 θα ημαστε εκει, οποιος θελει μπορει να φερει μαζι του σπρεί, νερο, φτυρια, σκουπες και φαρασια, σακουλες για μπαζα, ταινιες η οτι αλλο νομιζετε οτι χρειαζετε η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη για ενα καλυτερο και ασφαλες πεδιο...

CHOPPER

θα φερουμε και τροφη για τα 2 ''dogs of war'' που ειναι εκει!!!

sticker

εχω παρει και εγω κατι, μην ξεχασετε μετα αν εχουμε ορεξη και χρονο να παιξουμε και κανα παιχνιδακι ε!

Chemical

Παιδιά θα είμαστε και εμείς εκεί κατά τις 9 με 9:30 το πρωί από Lost Patrol με 3-4 άτομα.
Θα βοηθήσουμε στο καθαρισμό κτιρίων και θα φέρουμε μερικές σκούπες, φτυάρι, ταινία σήμανσης και διαφορα spray.
Βέβαιος θα σας συντροφέψουμε και στο μετέπειτα παιχνίδι αν και εφόσον γίνει.

Συχαρητήρια άλλη μια φορα για αυτή σας την προσπάθεια.
On the 7th day, while God rested, we over-ran his perimeter and stole the globe, and we've been running the show ever since.

Demon

Θα ήθελα επίσης να τονίσω κατι!!!!
Απο τέτοιες ενέργειες φαίνονται οι ομάδες που πραγματικά ενδιαφέρονται για την κοινότητα και αν θέλετε για το μέλλον του airsoft στην Ελλάδα, απο τις ομάδες της φωτογραφίας του εφέ και της φασαρίας...Λυπάμαι πολύ για όσα γράφω αλλα δεν μπορώ να σιωπώ και να κρύβωμαι πίσω απο το δάχτυλό μου...Ξέρω οτι θα γίνω ξανά ο κακός ο μ@...@ς ας μου επιτραπεί η εκφραση αλλα ειλικρινά δε με νοιάζει,ο καθένας ας κανονίσει την πορεία του.
Μετα λύπης

Ghost Rider

Admax

Παραλίγο να ανεβάσω game για κυριακή στην ελευσίνα! κάντε και μια κόπια  εδώ ρε παιδιά να μην μπερδευόμαστε! :\

Iskios

Παράθεση από: Ghostrider στις  11 Μαΐου 2011, 23:20:16 ΜΜ
Θα ήθελα επίσης να τονίσω κατι!!!!
Απο τέτοιες ενέργειες φαίνονται οι ομάδες που πραγματικά ενδιαφέρονται για την κοινότητα και αν θέλετε για το μέλλον του airsoft στην Ελλάδα, απο τις ομάδες της φωτογραφίας του εφέ και της φασαρίας...Λυπάμαι πολύ για όσα γράφω αλλα δεν μπορώ να σιωπώ και να κρύβωμαι πίσω απο το δάχτυλό μου...Ξέρω οτι θα γίνω ξανά ο κακός ο μ@...@ς ας μου επιτραπεί η εκφραση αλλα ειλικρινά δε με νοιάζει,ο καθένας ας κανονίσει την πορεία του.
Μετα λύπης

Ghost Rider

Φίλε,

εγώ θα προτιμούσα να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να γνωρίσεις αυτούς στους οποίους κάνεις κριτική αντί να κρίνεις άτομα/ομάδες που δεν ξέρεις...

Faceman

Παράθεση από: Iskios στις  13 Μαΐου 2011, 13:54:50 ΜΜ
Φίλε,

εγώ θα προτιμούσα να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να γνωρίσεις αυτούς στους οποίους κάνεις κριτική αντί να κρίνεις άτομα/ομάδες που δεν ξέρεις...

+200000  ;D μην κρινεις για να μην κριθεις....αυτα  >:(

Demon

Παράθεση από: Iskios στις  13 Μαΐου 2011, 13:54:50 ΜΜ
Φίλε,

Φίλε μου ισκιε
Πιθανον να ξέρεις σε ποιους πηγαίνει η κριτική αλλα και να μην ξέρεις όπως και να εχει δεν αναφερόμουν σε εσένα,γνωρίζω την ομάδα σου και εσενα απο τα παιχνίδια που εχουμε παιξει οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε,μιας και προσωπικά με εσας δεν εχω κάποιο πρόβλημα.
Εγραψα αυτό που εγραψα με πλήρη γνωση του τί θα επακολουθήσει,και το τί κριτική θα μου ασκήσουν,δεν εχω κατι να κρύψω οσοι με ξέρουν καλά μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις .Μιας και εγώ δεν εχω κάτι παραπάνω να πώ πάνω σε αυτό και δεν πρόκειται να απαντήσω περαιτέρω,ειπα αυτο που σκέφτομαι.
Αν φυσικά θες να συνεχίσουμε αυτή την ενδιαφέρουσα κουβέντα πολύ ευχαρίστως να τα πούμε και απο κοντά σε κάποιο πεδίο η και για καφεδάκι ακόμα μιας και θα ειναι αρκετα μεγάλη κουβεντα...
Αυτοι που επρεπε να την ακούσουν πιστεψέ με σιγουρα ξέρουν για τι ακριβώς μιλάω.

Φιλικά και με κάθε εκτίμηση
Ghost Rider

1T2X1

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php?action=profile;u=1568

Μπράβο..
με ούτε χρόνο συμμετοχή στα αιρσοφτικά τεκταινόμενα έχεις διατυπώσει γνώμη και άποψη..Και το χειρότερο είναι ότι τη λες και ότι κρίνεις κι όλας..

Φίλε μου με ούτε καν τη μισή σου εμπειρία στο αιρσοφτ αλλά όντας 10-15 χρόνια μεγαλύτερος από σένα ένα πράγμα έχω να σου πω

Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις..

Demon

Παράθεση από: 1T2X1 στις  13 Μαΐου 2011, 15:52:02 ΜΜ
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php?action=profile;u=1568

Μπράβο..
με ούτε χρόνο συμμετοχή στα αιρσοφτικά τεκταινόμενα έχεις διατυπώσει γνώμη και άποψη..Και το χειρότερο είναι ότι τη λες και ότι κρίνεις κι όλας..

Φίλε μου με ούτε καν τη μισή σου εμπειρία στο αιρσοφτ αλλά όντας 10-15 χρόνια μεγαλύτερος από σένα ένα πράγμα έχω να σου πω

Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις..
το πότε γράφτηκα στο παρόν forum απο πότε αποτελει και το απο πότε παίζω airsoft?anyway ευχαριστώ για την συμβουλή και την κριτική...αλλα συγνώμη θα κρατήσω την στάση που διάλεξα εξ αρχής...δεχομαι την κριτική απο οποιονδήποτε αρκει να εχει επιχειρήματα να την στηρίξει,και επομένως θα κάνω και εγώ την δική μου κριτική εφόσον πρωτα απο όλα εχω κρίνει εμένα φίλε συνχομπίστα.

Παρακαλώ απο εδώ και μπρός να σταματήσει η κριτική στο δικό μου ποστ μιας και το νήμα αφορά την εθελοντική κίνηση που εχουν κάνει οι φίλοι loners
οποιος θέλει να πεί κατι για μένα ας ανοίξει νέο νήμα( με οτι θέμα θέλει στην τελική) η ας στείλει ΠΜ
Over and Out!

Iskios

@Ghostrider

Στον καθαρισμό θα πας επειδή θέλεις και όχι για να προβληθείς εσύ ή ομάδα σου, πόσο μάλλον να κριτικάρεις τα υπόλοιπα μέλη της "κοινότητας"...

Η κριτική σου εφόσον είναι γενική και όχι στοχευμένη (και τεκμηριωμένη) σε συγκεκριμένα άτομα/ομάδες μόνο σαν ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ μπορεί να εισπραχθεί από εμένα και με βρίσκει άκρως αντίθετο._

Demon

Παράθεση από: Iskios στις  13 Μαΐου 2011, 16:09:49 ΜΜ
@Ghostrider

Στον καθαρισμό θα πας επειδή θέλεις και όχι για να προβληθείς εσύ ή ομάδα σου, πόσο μάλλον να κριτικάρεις τα υπόλοιπα μέλη της "κοινότητας"...

Η κριτική σου εφόσον είναι γενική και όχι στοχευμένη (και τεκμηριωμένη) σε συγκεκριμένα άτομα/ομάδες μόνο σαν ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ μπορεί να εισπραχθεί από εμένα και με βρίσκει άκρως αντίθετο._

Σαφώς και δεν αποτελει αυτο προβολη δε με αφορά καθόλου το να προβάλω την ομάδα μου με τέτοιο τρόπο!!!Και θα ήταν στην καλύτερη περίπτωση ντροπή μου το να χρησιμοποιήσω ενα τέτοιο τρόπο!!! απλα ανέφερα οτι με στεναχώρησε και με εκνευρισε η αδιαφορία των σαφώς μεγαλύτερων και πιο παλιών ομάδων...Ειναι κρίμα για ένα χώρο που εμείς στην τελική χρησιμοποιούμε να τον παρατάμε και στο τέλος να παθουμε και καμιά ποιο σοβαρή ζημιά απο αυτή μας την αδιαφορία...Γιατι μη μου πεις οτι δε πρόκειται για αδιαφορία...
Αν το ποστ ελεγε ερχεται ο αντ1 να γυρίσει βίντεο για το airsoft θα μεζευόντουσαν 150 ατομα στην ξεφτύλα η όχι???Απάντησε μου ειλικρινά φίλε μου...

Palladin

Ρε παιδιά, σόρυ δηλαδή, για να καταλάβω... έπρεπε να το γράψω, να το δηλώσω και να το φωνάξω ότι θα έρθω να βοηθήσω?? Γιατί δεν περιμένετε πρώτα να δείτε ποιος θα έρθει και μετά να αρχίσετε τα αναθέματα?? Είχα σκοπό να έρθω με υλικά και σκούπα αλλά τώρα δεν νομίζω...