Χαμόγελο του Παιδιού / Πείτε μας τι να του κόψουμε.

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 12 Μαΐου 2011, 18:34:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παίρνω το θάρρος με δικια μου πρωτοβουλία να αναδείξω το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το Χαμόγελο του Παιδιού
Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε συμβάλλοντας όπως μπορούμε (οικονομικά, υλικά, εθελοντικά) να κάνουμε  κάτι για αυτά παιδιά, Ας μην πάμε 1 φορά για παιχνίδι κ τα λεφτά που θα δίναμε για υλικά ας τα δώσουμε εκεί που τα έχουν ανάγκη η να παμε μια επίσκεψη σε καπια από τα σπίτια που τα  φιλοξενούν  κ να παίξουμε μαζί τους.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.!!

http://www.hamogelo.gr/

mirrage

Θα μπορούσε ίσως το "Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης" να
διοργανώσει κάτι σαν έρανο.
Θα μπορούσαν να εκδοθούν κουπόνια που δεν θα έχουν συγκεκριμένη αξία  (η αν έχουν θα
ξεκινά από χαμηλά) τα οποία θα μοιραστούν στο επόμενο παιχνίδι.Ακόμα και τα καταστήματα
θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Έτσι θα βοηθήσουμε και θα φανούμε κι'όλας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Δεν λέω ότι δεν πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλία από μόνοι
μας και πως πρέπει να περιμένουμε μαγαζιά και σωματεία να κινηθούν.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Με ενα τηλεφωνημα σε καπιο σπιτι που φιλοξενουν τα παιδια θα σας που τις βασικες αναγκες του σε τροφιμα -υλικα κα.
πχ στην κορινθο εχουν 40 παιδια περιπου απο ηλικια 2 ετων εως 20.
χρειαζοντε καπια υλικα :
ζυμαρικα
αλευρι
κ γενικα οτι εχει σχεση με την συτιση.
υλικα καθαριοτητας.
ρουχα καινουργια κατα προτιμηση γιατι 1 παιδακι το βλεπει διαφορετικα οταν του το δινουν σε σακουλα σαν δωρο.
παιχνιδια.
:)

tristan

προτινω σε καπια παιχνιδια να οριστουνε  η ομαδα η παιχτες και να δοσουμε οτι μπωρι ο καθενας εστω  5ευρο θα μαζεφτι καπιω ποσω αξιοπρεπες για να καλιπσι καπιες αναγκεστους

mirrage

Στο επόμενο Κυριακάτικο να γίνει γιατί δεν υπάρχει περιθόριο.

Ikarus

Δεν ξέρω τι γίνεται με το Χαμόγελο του παιδιού αλλά πριν περίπου ένα χρόνο θέλαμε να κάνουμε δωρεά με μια ομάδα που ασχολείται με τον χώρο του κόμικ της οποίας είμαι μέλος και μας απάντησαν σχεδόν απαξιωτικά οτι δεν χρειάζονται χρήματα και δεν δέχονται την δωρεά μας. Είμαι σκεπτικός με το συγκεκριμένο θέμα.

mirrage

Που κάνατε την δωρεά?
Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει μεγάλη ανάγκη αυτή την στιγμή.

Ikarus

Η δωρεά τελικά δόθηκε στον σύλλογο "Φλόγα" για παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια ο οποίος είναι φτιαγμένος απο γονείς παιδιών με καρκίνο και δέχτηκαν την δωρεά μας με χαρά.

tristan

αν αυτα που ποσταρε ο φιλο IKarus ισχειουν τοτε ανεβικε το κασετους αν ειναι να κανουμε κατι να πανε σε καλο σκοπο και να πιασουν τοπω

Giokrik

Έχω πάει και έχω παίξει με τα παιδάκια μερικές φορές, μαζί με τη σύζυγο μου που είναι εθελόντρια στο σπίτι φιλοξενίας στον Καρέα, πιστέψτε με ίσως είναι ο,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή, πάρτε και τη φίλη-σύζυγο και δοκιμάστε το,πιθανότατα θα σας συγκλονίσει αλλά σίγουρα θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόσασταν μέχρι σήμερα.

Uploaded with ImageShack.us

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: Giokrik στις  13 Μαΐου 2011, 14:44:56 ΜΜ
Έχω πάει και έχω παίξει με τα παιδάκια μερικές φορές, μαζί με τη σύζυγο μου που είναι εθελόντρια στο σπίτι φιλοξενίας στον Καρέα, πιστέψτε με ίσως είναι ο,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή, πάρτε και τη φίλη-σύζυγο και δοκιμάστε το,πιθανότατα θα σας συγκλονίσει αλλά σίγουρα θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόσασταν μέχρι σήμερα.

Εχεις απολυτο δικαιο φιλε.
εγω με την οικογενια παμε στο σπιτι που ειναι στην Αρχ. Κορινθο.