Εμβληματάκι

Ξεκίνησε από Ikarus, 11 Μαΐου 2011, 19:43:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ikarus

Μιας και έχω υπηρετήσει στο μηχανικό, είπα να κάνω μια παραλλαγή του εμβλήματος του μηχανικού για να με ακολουθεί στο forum.

Δεν μπήκα στον κόπο να το κάνω να φαίνεται ραφτό και απλά του "έριξα" ένα texture υφάσματος.
Εύχομαι να σας αρέσει.

Δεν ήξερα σε ποιό thread να το ανεβάσω, οπότε ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη απο τους συντονιστές.

tristan

οοορρρρεεεεοοοοςςςς  αντε σηματακι βρηκες η ομαδα μενι να κανις :D :D

TS

παιδια πως φτιαχνουμε emblems

Ikarus

Παράθεση από: tristan στις  11 Μαΐου 2011, 21:55:58 ΜΜ
οοορρρρεεεεοοοοςςςς  αντε σηματακι βρηκες η ομαδα μενι να κανις :D :D
Κάτσε να παίξω και κανένα παιχνίδι πρώτα...  lol!!

Παράθεση από: TS στις  11 Μαΐου 2011, 23:02:30 ΜΜ
παιδια πως φτιαχνουμε emblems
Κατα βάση, εάν ασχολείσαι με το σχέδιο σαν χόμπυ ή μη, με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή. Το τί ακριβώς και πως θα το φτιάξεις έχει να κάνει με τον σκοπό που το θές. Αν έχεις δυσκολίες να φτιάξεις κάτι ο ίδιος απο το μηδέν, μπορείς να ζητήσεις απο κάποιον που ασχολείται με γραφιστικά η σχέδιο η χρησιμοποιεί σχεδιαστικά προγράμματα απο χόμπυ.
Τέλος, για απλά πράγματα έχω βρεί έναν ιστότοπο που μεταξύ άλλων μπορείς να φτιάξεις εμβλήματα, χρησιμοποιώντας κάποιες προεπιλογές και μετά το κατεβάζεις, θα δοκιμάσω να σου στείλω link.

Πολύ απλά πράγματα βέβαια, παραδείγματος χάριν...

lock

Παράθεση από: Ikarus στις  12 Μαΐου 2011, 00:21:58 ΠΜθα δοκιμάσω να σου στείλω link
δεν το βαζεις κ εδω μια το link για εμας που ζηλεψαμε;  :D

TS

κατι ετιαξα και εγω αλλα νομιζω πως το εχει παρει καποια ομαδα http://img687.imageshack.us/i/sealhry.gif/

blob

Θα πέσει παντόφλα!

Επος!!
They've got us surrounded again! Poor bastards..."
-Creighton Abrahms