Κινεζικα AEG "Μεταφορά από εκτος θέματος Topic: tm mp5 sd6"

Ξεκίνησε από el_ninio, 16 Δεκ 2008, 23:09:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

el_ninio

-Knights of Avalon-

kinmid

Παράθεσηapo 12 xronwn eimai se fora

Ενδιαφέρον γεγονός και από μόνο του, μόνο που αν όντως είναι έτσι τότε δεν δικαιολογείται το προκλητικό ξέσπασμα σου στο παρόν νήμα, εφ'οσον θα έπρεπε να γνωρίζεις και το πως γίνονται τα split και πολύ περισσότερο το πως να συμπεριφέρεσαι με σοβαρότητα εντός ενός φόρουμ.

Dadiaki

"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Stathis

Η μονη σχέση που έχει το Hong Kong με την Κίνα είναι ότι είναι κάτω από την ίδια κυβέρνηση. Κατά τα αλλα είναι τελείως διαφορετική, αλλα διαβατήρια, αλλα χαρτονομίσματα και γενικά δυτικός λαός σε φιλοσοφία.
Airsoft is Life!

Blackjack

Παρολες τις επιφυλαξεις που υπαρχουν για τα κινεζικα AEG's,ειναι μερικες εταιριες που σε κανουν να τις παραδεχτεις και να αγορασεις τα προιοντα τους...
Για παραδειγμα η Jing Gong,ή αλλιως Golden Bow,εχει ξεχωρισει απο τους υπολοιπους κινεζους κατασκευαστες λογω της ποιοτητας των οπλων της,η οποια λεγεται οτι μπορει και να πλησιασει σε μεγαλο βαθμο την ποιοτητα της TM ή της CA...
Εξαλλου μπαινει στην μεση η τιμη,καθως και η δυναμη αυτων των οπλων(η οποια εξηγειται λογω της απουσιας οριου FPS που υπαρχει στην Ιαπωνια π.χ.)...
Τελος,πολλοι airsofters απο ξενες χωρες τα προτιμουν,χωρις να εχουν κανενα προβλημα απ'οτι εχω διαβασει...
I can't give up,cause i just never give up...

OYK347

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

να σας πω όμως ότι το 99% των εταιρειών που επιχειρούν, εμπορεύονται και λειτουργούν στο Hong Kong προμηθέυονται το σύνολο των εμπορευμάτων τους από εργοστάσια που εδρεύουν στην Κίνα.

Βάση του εκεί νόμου μπορούν όμως να μην έχουν το "made in China" γραμμένο στα προϊόντα αλλά να αναγράφουν σε αυτά "made in Hong Kong".

Μάλιστα στα διεθνή οικονομικά forums ναι μεν το Hong Kong συμμετέχει ξεχωριστά από την Κίνα ως ξεχωριστή χώρα αλλά το σύνολο των διαπραγματεύσεων γίνεται με ακριβώς τους ίδιους νόμους και όρους (όχι και περιορισμούς...) με την Κίνα γιατί ουσιαστικά εμπορεύονται τα ίδια προϊόντα και αυτό είναι αποδεκτό και γνωστό στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι.

Άλλωστε το Hong Kong ουσιαστικά δημιουργήθηκε για την δια των εξαγωγών εμπορευματοποίηση διεθνώς των Κινέζικων προϊόντων όταν οι εξαγωγές δεν λειτουργούσαν βάση της νομοθεσίας του καθεστώτος που ίσχυε.

Ας μην ψάχνουμε λοιπόν να βρούμε ουσιαστική ή όχι διαφορά ανάμεσα σε προϊόντα και προϊόντα γιατί απλά δεν υφίσταται άσχετα με το τι πρεσβεύει ο καθένας.

Ας χαρούμε τα όπλα μας και ας ρίξουμε πολλά ΒΒς. Τα λοιπά απλά ας τα σκεφτεί ο καθένας μας.

.

.                      http://www.armageddons.gr

SAPPER

Η καθε μαρκα κρινετε απο την ποιοτητα κατασκευης της.
Βεβαια παιζει ρολο και η σχεση τιμης ποιοτητας.
Αλλα πολυ σωστα το Hong kong δεν εχει σχεση με την Κινα στην κατασκευαστικη μερια οσον αφορα τα standarts με εξερεση την JG που ειναι εφαμιλη.

giorgosak

Ακούω και εγώ πολλά για τα κινέζικα,και θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου.Έχω ένα JG M-16a3,το έχω περίπου 2 μήνες τώρα,και δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα.Αν εξαιρέσουμε τον φορτιστή που τον άλλαξα γιατί δεν μου γέμιζε το μάτι,και την μπαταρία που σκοπεύω να αλλάξω τώρα,γιατί επίσης δεν μου τα λέει καλά(αποφορτίζεται σχετικά γρήγορα)κατά τα άλλα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το όπλο.Ότι πληρώνεις παίρνεις,αυτή είναι η αλήθεια,και για τα φράγκα που κοστίζει το κινέζικο αξίζει.Έχω και 2 sportline στην κατοχή μου(Μ-15 και ΑΚ),δηλαδή AEGs της ίδιας κατηγορίας χρημάτων,και μέχρι στιγμής δεν έχω διαπιστώσει μεγάλες διαφορές...Το JG έχει ρίξει περίπου 1000 bbs μέχρι τώρα,και εξακολουθεί να δουλεύει ρολόι.Προς θεου,δεν το συγκρίνω με κάποια ΤΜ η CA,που τα πιάνεις στα χέρια σου και χ..εις... Αλλά για την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκουν,και η οποία είναι η μόνη που κάποιοι από μας αντέχουν είναι ΟΚ.Σκέπτομαι να πάρω και κάποιο sniper κινέζικο,από αυτά που έχει το ,για το Well έχω ακούσει πολύ καλά λόγια...