Πεδίο μάχης Αμφίκλειας

Ξεκίνησε από Revo, 07 Μαΐου 2011, 16:53:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Revo

Αν και αρκετά καινούργιος στον χώρο του airsoft έχω ξεκινήσει στην περιοχή μου (Αμφίκλεια) τη διαδικασία δημιουργία μιας νέας λέσχης με το όνομα Λέσχη Airsoft Αμφίκλεια (ASAC).
Η Αμφίκλεια για όσους δεν γνωρίζουν βρίσκετε στους πρόποδες του Παρνασσού 160 km μακριά απο την Αθήνα (γύρω στην μιάμισι ώρα).Ένα βασικό κομμάτι ως λέσχη λοιπόν πέρα απο
την χαρτούρα κ.λ.π. είναι το να βρεθεί ένα καλό πεδίο μάχης και απο οτι θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες βρέθηκε το κατάλληλο σημείο για όλους μας και όταν λέω όλους μας
εννοώ οτι το πεδίο μάχης θα είναι ανοιχτό σε όλες τις ομάδες που θέλουν να διοργανώσουν παιχνίδια με μοναδική υποχρέωση να κρατήσουμε καθαρό το περιβάλλον. Ορίστε μερικές
φωτογραφίες :
Mors Ultima Ratio

Revo

Mors Ultima Ratio

Revo

Mors Ultima Ratio

Revo

Mors Ultima Ratio

ARMAGEDDON

μήπως θα μπορούσε να μας δώσεις απο το google maps  το μέρος που λες ...ώστε να καταλάβουμε που είναι

Revo

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=38.45789,23.049316&spn=1.677566,4.22699&z=9

πιστεύω να σε βοηθήσω με αυτό το χάρτη η Αμφίκλεια είναι περίπου στο κέντρο του χάρτη

ευχαριστώ

Revo
Mors Ultima Ratio

ARMAGEDDON

την Αμφίκλεια θα την βρω .... τα μέρη δεν ξέρω

κοντοχωριανός είμαι (Μουσουνίτσα)  ;D με την έννοια ότι περνάω από εκεί

ARMAGEDDON

θα πας στο google map θα βρεις το μέρος που θες να διοργανώσεις παιχνίδια θα πατήσεις print screen (είναι συνήθως πάνω δεξιά στο πληκτρολόγιο) μετά θα πας στη ζωγραφική ή στο photoshop (ανάλογα τι έχεις) και θα κάνεις επικόλληση και μετά θα μαρκάρεις το μέρος ένα κύκλο τα όρια του πεδίου ... και μετά θα το ανεβάσεις εδώ να δούμε

Revo

Mors Ultima Ratio

Revo

Το πεδίο είναι στον δρόμο για χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού μετά τις χριστιανικές κατασκηνώσεις
Mors Ultima Ratio

ARMAGEDDON

ok παιδιά είναι ακριβώς εδώ

38.617077, 22.578403

Revo

Όχι τώρα θα λύσης και μια δικιά μου απορία πώς βρήκες τισ συντεταγμένες χαχαχαχα
Mors Ultima Ratio

ARMAGEDDON

πατάς δεξί κλικ directions from here και αριστερά σου βγάζει τις συντεταγμένες κάνεις copy paste και είσαι έτοιμος

Revo

ααα μια χαρά πότε με το καλό θα έρθεις επάνω να παμε μια βόλτα να δεις απο κοντά το πεδίο ?
Mors Ultima Ratio

tristan

φιλε REVO για να  πας αμφικλεια πας απο Ορχομενο τιθορε η μεσα απο αραχοβα  ??? ???

Revo

απο Αθήνα στρίβεις στο Κάστρο, περνάς έξω απο Ορχομενός και στην διασταύρωση  για Λειβαδία και Λαμία πάμε προς Λαμία απο τον παλιό το επόμενο χωρίο μετά την κάτω τιθορέα είναι
η Αμφίκλεια
Mors Ultima Ratio

tristan

αν το πεδιο κανι για παιχνιδι μαλον θα κανουμε την εκδρομι
η μισι καταγογι ειναι απο τον αγ. γεωργιο :D :D :D

Revo

Το πεδίο κάνει για τρελό παιχνίδι πιστεύω οτι αν έρθετε μια φορά θα ξανα έρθετε πολύ γρήγορα πάλι είναι σίγουρο αυτό
Mors Ultima Ratio

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Revo

Πίστεψέ με οτι εκτός απο την εκτόνωση που προσφέρει το airsoft φευγοντας απο το πεδίο θα έχετε νιωσει και απολυτη ηρεμία εγώ εχθές που το περπάτησα
για να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες παρότι είμαι απο εδω γύρισα σπίτι μου αλλος άνθρωπος θα το καταλάβετε όταν έρθετε   
Mors Ultima Ratio