spiros.k φιλαρακια μου.

Ξεκίνησε από spiros.k, 28 Απρ 2011, 18:23:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spiros.k

φιλαρακια μου αποχωρω απο ολα για λιγο καιρο μεχρι να φτιαξω τα πραματα στην ζωη μου, και στο σπιτι μου.κατι εκανα λαθος και εγω στην ζωη μου και τωρα πρεπει να πληρωσο.εβαλα ολα τα οπλα μου για πουλημα γιατι να τα εχω να τα βλεπω δεν θελω.θα μου λειψη ολη η καλη παρεα ρε φιλαρακια φιλια και να προσεχετε.θα τα ξαναπουμε συντομα. ;) ;)

chrisdeggestin

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να σου πανε οπως επιθυμεις φιλε Σπυρο και γρηγορα να εισαι πισω στην παρεα και να περναμε καλα.Εισαι απο τα ατομα που εχουν δειξει χαρακτηρα και ειλικρεινα λυπαμαι που αναγκαζεσαι να κανεις κατι τετοιο ,εσυ ξερεις καλυτερα πανω απο ολα η οικογενεια ...
Να εισαι καλα Σπυρο και ελπιζω να μην χαθουμε...

G.P.S.

Ευχομαι να "στρωσουν" ολα συντομα στην ζωη σου & με το καλο να τα ξαναπουμε στα πεδια...

sticker

κουραγιο και καλα ξεμπερδεματα εμεις θα ειμαστε εδω αν θες να ξεσκασεις καμια κυριακη και αν δεν εχεις οπλο να παιξεις θα σου βρουμε εμεις. Εχουμε κανει και εμεις λαθη και τα ξερουμε σε πανε πολυ πισω στην ζωη σου αλλα να ειμαστε αισιοδοξοι η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να χαιρομαστε και να ζουμε το καθε λεπτο που παιρνει .

Bulldog

Φίλε Σπύρο ειλικρινά στεναχωριέμαι πάρα πολύ με αυτό που βλέπω....

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι κάτι περαστικό και να σε ξαναδούμε πολύ σύντομα στα πεδία !

Φιλικά

Bulldog - Γιώργος

nitrox

Σου εύχομαι τα καλύτερα , και ελπίζω όλα περάσου γρήγορα και ανώδυνα, για σένα και τους γύρω σου.      

tristan

φιλε σπιρο ευχομε τα καλητερα για εσενα και την οικογενια σου και ευχομε να σε ξαναδουμε με περισοτερα ββς

#LEONARDO-SWORDFISH#

Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι αρετές.....
Τα λάθη συγχωρούνται ΔΕΝ πληρώνονται...
Η απόφαση να σταματήσεις κάτι που αγαπάς
δεν είναι η λύση στα προβλήματα.
Μια ΒΑΣΙΚΗ προτεραιότητα στη ζωη σου είναι το παιδί σου και μετά ο ΣΠΥΡΟΣ.

Βάλε μια σειρά ...που είμαι σίγουρος οτι θα την βάλεις......
και ξεκίνα τα κλωτσοπιτάκια ;)

spiros.k

ξερεται ποσο σας αγαπω και ποσο σας εκτιμαω ρεε θα περασει μπορα ειναι.θελει το χρονο του το καθε πραμα.ολα τα παιδια θα μου λειψουν. :'( :'(

StarScream

Παράθεση από: #LEONARDO-SWORDFISH# στις  28 Απρ 2011, 19:28:14 ΜΜ
Η υπομονή και η ψυχραιμία είναι αρετές.....
Τα λάθη συγχωρούνται ΔΕΝ πληρώνονται...
Η απόφαση να σταματήσεις κάτι που αγαπάς
δεν είναι η λύση στα προβλήματα.
Μια ΒΑΣΙΚΗ προταιρεότητα στη ζωη σου είναι το παιδί σου και μετά ο ΣΠΥΡΟΣ.

Βάλε μια σειρά ...που είμαι σίγουρος οτι θα την βάλεις......
και ξεκίνα τα κλωτσοπιτάκια ;)

θα πω σε ολα μαζι σου Λεωνιδα...
ολα περαστικα να ειναι και θα στρωσουν... υγεια να υπαρχει και ολα τα αλλα ερχονται... 

Τάλων

Φίλε Σπυράκο σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Εμείς εκεί θα είμαστε και θα σε περιμένουμε.
Προσπάθησε να κρατήσεις το καράβι γερό τώρα στην φουρτούνα και σύντομα η θάλασσα μαζί με την ψυχή θα γαληνέψει. Ο ουρανός μαζί με το μυαλό  θα ξαστερώσουν  και όλα θα φαίνονται καθαρότερα και  καλύτερα.

Εξάλλου ένα κωλοπαίχνιδο είναι.
Ενώ η οικογένεια είναι η ζωή μας όλη και αξίζει μια προσπάθεια παραπάνω και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Καλή δύναμη φίλε μου.

Αδελφικά Τάλων.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

jumbo

Σπυρο μου ειλικρινα το μονο που μπορω να σου πω ολοψυχα ειναι οτι θα μας/μου λειψεις απο τα παιχνιδια και τα πεδια...
Η οικογενεια προεχει ομως πανω απο ολα...
σου ευχομαι τα καλητερα, να μπεις σε μια ταξη γρηγορα ωστε να σε εχουμε παλι κοντα μας... :)

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

agent 47

Υπομονή και όλα θα γυρίσουν προς το καλύτερο.

Σου εύχομαι γρήγορη και δυνατή ανάκαμψη. ;) ;) ;) ;)
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

Goodspeed

Θα κάνεις ένα βήμα πίσω για να δεις τα πράγματα καλύτερα και να πάρεις φόρα για να κάνεις 2 βήματα μπροστά  ;) Είσαι παιδί με σοβαρό set μπαλάκια, θα τα καταφέρεις και ξέρω ότι δεν θα προλάβεις να μας λείψεις από τα παιχνίδια  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

moglis

Σπυρο μου ειλικρινα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε οπως πρεπει και να ξερεις οτι εχεις ΚΕΡΔΙΣΕΙ την αγαπη ολων μας.
A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Σπυρο κουραγιο κ καλη δυναμη !!!!! :-\

την καρεκλα στην κραταω μεχρι να γυρησεις!! ;)

#LEONARDO-SWORDFISH#

και εγω λέω να κρατήσω αυτές τις φωτος.....

και 100αδες αλλες.... για έναν λόγο και μόνο...

You Will be Back Soon.....I feel it.....

Crypto

Υπομονή και κουράγιο φίλε Σπύρο. Και για ότι χρειαστείς, αν μπορούμε, έδω είμαστε.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!

ADINOWS

Παράθεση από: spiros.k στις  28 Απρ 2011, 18:23:33 ΜΜ
φιλαρακια μου αποχωρω απο ολα για λιγο καιρο μεχρι να φτιαξω τα πραματα στην ζωη μου, και στο σπιτι μου.κατι εκανα λαθος και εγω στην ζωη μου και τωρα πρεπει να πληρωσο.εβαλα ολα τα οπλα μου για πουλημα γιατι να τα εχω να τα βλεπω δεν θελω.θα μου λειψη ολη η καλη παρεα ρε φιλαρακια φιλια και να προσεχετε.θα τα ξαναπουμε συντομα. ;) ;)

Cobra Airsoft Team -SPIROS K-
COBRA TEAM

spiros.k

ελα ελα ελα μην το κανουμε δραμα θα σε δειρω adinows ωραια ολο το βιντεο αλλα θα επιστρεψω ρε απλα θελω λιγω χρονο να τα φτιαξω ειμαι ενεργος και το ξερεις. ;)