G&G GR16 COMBO ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ξεκίνησε από TS, 26 Απρ 2011, 00:26:21 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TS

καλησπερα σας συναδελφοι.Ειμαι κατοχος του παραπανω οπλου εδω και εναν χρονο και ποτε δεν μου ειχε εμφανισει προβλημα ομως πριν περιπου απο 3 μηνες πηγα να βγαλω την ακιδα αλλα εκανα το λαθος να χτυπησω το κατσαβιδι με σφυρι που ειχε ως αποτελεσμα να ξεκολησει η κανη βεβεαια η κανη ξαναμπηκε αλλα πρεπει μετα απο το χτυπημα να βγηκε καποιο καλωδιο αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μην κανει επαφη το ανοιξα λοιπον χωρις να βρω το προβλημα  καποια στιγμη εβγαλα την βιδα που κραταει το μοτερ στην θεση του χωρις να βρω προβλημα το ξαναεβαλα αλλα δεν εβαλα καλα την βιδα και το μοτερ δεν πηγε μεχρι κατω .ετσι λοιπον με το που πηγα  να πατησω την σκανδαλη ακουστηκε το γυρισμα του μοτερ αλλα το οπλο δεν εριχνε γιατι το μοτερ δεν εφτανε στον μηχανισμο πατοντας επαθε κατι το μοτερ αν και δεν ειμαι σιγουρος για αυτο.μηπως ξερετε τι εχει συμβει??

dyzio2206

Κοινώς του εβγαλες τα μάτια και τώρα χρειάζεσαι βοήθεια.. Το κακό είναι ότι εχασες την εγγύηση με τις ενέργιες που έκανες.. Αν και έτσι όπως το ακούω αν δουλεύει το μοτέρ απλά δεν πατάει στο gearbox και θέλει σωστή ρύθμιση..
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

Prom81

Οντως εαν δεν κανει επαφη το μοτερακι στη λαβη θελει σφιξιμο με προσοχη, για να κουμπωσει ορθα με το μηχανισμο.
Τωρα εαν εχει αποσυνδεθει καποιο καλωδιο εστω ελαφρως δυσκολο να πω καποια γνωμη, μιας και το μοτερ εμφανως κανει επαφη με την πηγη ενεργειας εφοσον λες οτι δουλεψε εστω και λανθασμενα.

Γνωμη μου, να απευθυνθεις σε καποιο καταστημα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

ROOKIEJO

διαγνωση απο το τηλεφωνο και εγχειριση πανω απο τα ρουχα μαλλον δεν γινεται. ;) ;) ;)
χριστος ανεστη και χρονια πολλα

JokeR

εαν σου ακουμπαγε ισα ισα το γραναζι μπορει και να εξισε λιγο το γραναζακι αλλα δεν υπαρχει θεμα....
βαλε τη μπαταρια ξεκινα το βιδωμα του μοτερ μεχρι που να ξαναμπει στη θεση του δοκιμαζοντας το οταν ακουσεις παλι τον ηχο που εβγαζε οπως παλια τη λειτουργεια του gearbox τοτε εισαι σε καλο δρομο....

TS

φιλε joker  το εκανα αυτο αλλα καπου δεν κανει επαφη οποτε το σαβατοκυριακο η την παρασκευη θα το παω για ενχειρηση στο ac ευτηχως δεν ειναι επειγον περιστατικο!! ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P  και αυτον τον ηχο που εκανε αφου το πατησα σε καποια φαση σταματησε να γυριζει υπαρχει περιπτωση να καηκε το μοτερ??