Tokyo Marui Sopmod M4

Ξεκίνησε από Taylor, 18 Απρ 2011, 20:58:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Taylor

Παράθεση από: Powerplant στις  24 Απρ 2011, 19:00:39 ΜΜ
Φίλε δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά του τελικά. Στο λέω εγώ που έκανα την πατέντα και σε επαφές και σε μπαταρία (οι φωτογραφίες που βλέπεις στο link που σου έδωσαν είναι το δικό μου όπλο). Και όσο μιλάμε για SOPMOD αν είναι να σκάσεις 550 για καινούργιο όπλο και να θες τρέξιμο, έξτρα λεφτά και κόψε-ράψε για να έχεις ένα recoil, δεν πας να πάρεις κάτι άλλο και να του βάλεις και ένα Tremors Recoil Kit της Modify με 70 Ευρώ και να είσαι άρχοντας; Ναι, θα συμφωνήσω ότι στα 290 FPS είναι ισάξιο με κάποια άλλα που είναι στα 330 και αν αλλάξεις και μια κάνη 6,01 - 6,02 (για εμένα είναι standard διαδικασία από το μαγαζί που θα το πάρεις) που θα σου δώσει και 15-20 FPS αλλά το βασικοτερο 2-3 μέτρα κατ'ελάχιστον μεγαλύτερο βεληνεκές. Για το μαμά hop-up δεν το συζητάμε, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά (και δεν αναφέρομαι μόνο σε rubber ή Bucking) και αυτό κατά την γνώμη δεν το πειράζεις.

Από την άλλη, με το SOCOM, θα "πρέπει" να πας σε αλλαγή hand-guard για να έχεις δυνατότητα κουμπώματος πάνω διαφόρων accesories. Δηλαδή πάλι λεφτά, πάλι ψάχνε τι και πως πάλι και άλλα λεφτά (γιατί δεν θα έχεις όπλο 500 ευρώ με rail των 20 ευρω και να κουνιέται μπρος-πισω-δεξια-αριστερα και όταν ριχνεις να ακούγεται σαν ντενεκές). Και αν βάλεις και την παράμετρο τι μπαταρία (με rail όπως επίσης σωστά είπε ο mirrage δεν παίζει τίποτα άλλο από Li-po και αυτές όχι όλες), που θα μπεί και αν θέλω και PEQ dummy, πιστεύεις αξίζει ο κόπος;

Τον λογαριασμό στον έβγαλε πολύ σωστά ο Iskios παραπάνω και από εκεί μπορείς να γλυτώσεις μόνο τους μαμά γεμιστήρες αλλά χάνοντας την λειτουργία bolt-catch. Και αυτό με αντάπτορα. Με τόσα λεφτά "στήνεις" όπλο που αν το ψάξεις και ξέρεις, μέχρι δυνατότητα αλλαγής ελατηρίου χωρίς λύσιμο G/B θα έχεις.

Και τέλος επειδή κρυβόμαστε πίσω από το δακτυλάκι μας, και ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, πήγαινε να παίξεις σε κανένα woodland πριβέ κάποια στιγμή αλλά μην παραξενευτείς αν ο άλλος σε ραντίζει και εσύ δεν τον φτάνεις ούτε με παραβολική. Και στα ΤΜ δεν παίζει αλλάζω ελατήριο και παίζω απροβλημάτιστα. Εκτός αν παίζεις 10 παιχνίδια τον χρόνο. Αν πάλι πας μόνο Ελευσίνα μην δίνεις σημασία στην τελευταία παράμετρο.

Φίλε όλα αυτά μου ακούγονται βουνό!Δεν είμαι της μετατροπής να σου πω την αλήθεια,το βαριέμαι!Ποιο το νόημα σπαταλήσεις ενα σωρό λεφτά για ενα AEG και να σου ζητάει και άλλα για μετατροπές και πατέντες;; ???
Το recoil δεν με ενδιαφέρει τόσο.Εμένα μου άρεσε το απλό σύστημα μπαταρίας που έχει(που τελικά δεν είναι τόσο απλό όσο το φανταζόμουν),οτι είναι full metal με ris(το οποίο το γουστάρω τρελά) και βέβαια οτι είναι ΤΜ!Τελικά καλά και ρώτησα γιατί αν το έπαιρνα και έβλεπα τι χρειάζεται να κάνω για να είναι κομπλέ σίγουρα θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο! :(Παραείναι πολύπλοκο για εμένα!
Να είσαι καλά σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... :)

Powerplant

Για εμένα πάντως μείνε γενικώς μακρυά από ΤΜ. Υπερτιμημένη αξιοπιστία και ποιότητα (θα ήταν παράλογο αν πληρώνεις 250+ Ευρώ και έχεις απόδοση 280-290 FPS να σου χαλάει κιόλας). Αξίζει για ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο (δες Golf) να πληρώνεις 25.000 και καλά γιατί έχει ποιότητα και δεν χαλάει; Δεν νομίζω Τάκη! Και στην τελική υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που φτιάχνουν καλά όπλα.

Demon

Μάριε μετα απο οσα διαβαζω απο τα παιδιά και με οσα εχω δει συν τα λιγα που ξερω καλυτερα να πας για το vfc που ειχαμε δει μαζι και στην τελική να το στησεις εσυ όπως γουσταρει και να κενταει το όπλο!  ;)

Taylor

Παράθεση από: Ghostrider στις  24 Απρ 2011, 23:55:21 ΜΜ
Μάριε μετα απο οσα διαβαζω απο τα παιδιά και με οσα εχω δει συν τα λιγα που ξερω καλυτερα να πας για το vfc που ειχαμε δει μαζι και στην τελική να το στησεις εσυ όπως γουσταρει και να κενταει το όπλο!  ;)
[/quote

Ναι είναι μια καλή πρόταση δεν λέω...αλλά μου φαίνεται οτι θα κάνω λίγο υπομονή να δω και τα καινούρια που θα'ρθουν! ;)

Arbiter

γιατι δεν περνεις ρε μαριε το G&G το δικο μου και με μια κανη ακριβιας ενα 20αρικακι θα το δεις να κελαειδαει!!300 ευρω πρεπει να το εχουν,και απο ποιτητα τπτ αλλο!το εχει δει και ο σωτηρης και του αρεσε!ρε σωτηρη δικιο δεν εχω?καλο δεν ειναι και το δικο μου??ειναι 350 τα φπσ βεβεα αλλα με λιγη χρηση κατεβενουν ανετα!τωρα μου ειναι 344 φπσ!σκεψου το!και αμα ειναι σε καποιο παιχνιδι αμα εχει και αυτη την κυργιακη ανταλλασουμε για λιγο να το δεις αν σαρεσει στο παιχνιδι!
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

arghles

καλημερα τα οπλα της μαρουι με το ρεκοιλ και το κλειδωμα οταν τελοιωνει ο γεμιστηρας ειναι 2 πραγματα που δεν τα εχει καμια αλλη εταιρεια και γιαυτο το αγοραζεις και το πληρωνεις.
τωρα το θεμα με τις επιδοσεις και αν ο αλλος εχει οπλο που ριχνει 40 bb/sec  ειναι αλλη συζητηση και εξαρταται απο τον τροπο που παιζει ο καθενας εξαλλου φτανει μια μπιλια για να χτυπησεις καποιον.
το τι αξεσουαρ θες να του βαλεις επανω παλι εξαρταται με το ποσο βαρος μπορει να κουβαλαει ο καθενας,εγω αναλογα με τα παιχνιδια και το σεναριο χρησιμοποιω τα αναλογα αξεσουαρ χωρις να επιβαρυνω με επιπροσθετο βαρος και πραγματα τα οποια δεν προκειται να χρησιμοποιησω.
γενικοτερα ο καθενας οσο παιζει φτιαχνει το σετ απ που θεωρει πιο λειτουργικο
αυτο που θα σου δωσει η συγκεκριμενη σειρα της μαρουι σε διασκεδαση πρωσοπικα δεν στο δινει κανενα αλλο ηλεκτρικο.

salonikios

...Αν δεν ειχε την βολη που εχει πραγματικα θα το εδινα για πλακα δρομο..... η μπαταρια η μαμισια δεν φτουραει μια....Αναγκαστικα το κανεις μια μοντα να παιρνει κοινες μπαταριες....Εκει ξεκιναει το γλεντι...... Εχει φανταστικη βολη και τις δυο καλες-εφετζιδικες λειτουργιες tremors και κολλημα με την τελευταια μπιλια αλλα... Αν μπορεις να βρεις ενα αλλο γκανι με nozzle το ιδιο μακρυ με το sopmod θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα βολης...